Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 806
  • 462
  •   1
Отговори
# 375
...в крайна сметка какво стана...със заподозрения  Rolling Eyes

Казват, че не е бил там. Бил представляван от двамата си адвокати.
Сигурно все така ще е по заседанията.

Имало ли е заседание обаче и как е приключило, май все още няма информация.

# 376
  • Варна
Ами и да не е там...важното е да има справедлива присъда...и виновникът да си носи последствията... Tired

# 377
Имало ли е заседание обаче и как е приключило, май все още няма информация.
Потвърдена е мярката за неотклонение "задържане под стража"  Peace.

# 378
ВАРНА БРАВО!!!
ПОКЛОН!!!

http://dnes.dir.bg/2009/03/17/news4150227.html

ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!! Peace Peace Peace Praynig
http://dnes.dir.bg/2009/03/17/gallery4150227_2.html

# 379
http://www.moreto.net/novini.php?n=39463
Да не се радваме предварително #Cussing out

# 380
....един от адвокатите на Георги Цветанов изказа абсурдната версия, че не е доказано, че Радостина е била убита. ooooh! #Crazy

# 381
....един от адвокатите на Георги Цветанов изказа абсурдната версия, че не е доказано, че Радостина е била убита. ooooh! #Crazy
Shocked
Естествено че не е убита , ръгала се е сама , браво на момичето че си е нанесла 58 безпогрешни удара  ooooh!

# 382
http://www.moreto.net/im/10227.m250.jpg
Ето ги двамата адвокати.

# 383
Ужас, те приличат на мутри...

Марианкаааа, може ли да не викаш, хората, които се интересуват от темата ще те прочетем и без шрифт 100 ...

# 384
:Защото липсвал протокола от аутопсията ,идиоти  Sick как са си мислели ,че номера им ще мине?

# 385
Не съдете адвокатите,те са именно за това,човека още не е осъден и има право на защита. Не го защитавам,сега да не ме нападнете,ама в едно дело има и защитници на обвиняемия,той макар и виновен има право на защита Peace
Браво на варненци  bouquet
Този цитат
Цитат
Въззивната апелативна инстанция остави без уважение това искане с мотива, че правото на българските граждани да изразяват своята позиция е конституционно закрепено и след като съдът не е сезиран с каквито и да са искания от страна на мирно протестиращите, не са налице правни основания делото да бъде отложено.
ме навежда на мисълта,че ако има някакви петиции и т.н. е по-добре да не им се дава гласност,за да не стане накрая заради общ.натиск да се отлага делото Peace

# 386
Мой роднина познава Георги Цветанов, не са били приятели но преди две години са били в една компания.Както и да е, мисълта ми е, как някой който мислиш за весел и нормален човек(както го описва роднината ми) може да изтрещи така зловещо.
А за случилото се нямам думи.Дано да вкарат този изрод там където му е мястото.Мое мнение е, че трябва да има смърт за такива, въпреки, че съм наясно колко много хора не са съгласни с мен.

# 387
Dimi666 -аз съм съгласна с теб.Винаги съм смятала,че трябва да бъде смърт за смърт...и въобще не съм съгласна,че лежейки в затвора до живот убийците страдали повече.да но той живее,диша...а убития???Не можеш да прекъснеш един човешки живот и после да кажеш просто съжалявам....не си господ.Затова Крумовски закони...

А на Варна....БРАВО.. Hugвинаги съм знаела,че във Варна живеят будни хора здраво стъпили на земята!

# 388
  • Варна
Dimi666 -аз съм съгласна с теб.Винаги съм смятала,че трябва да бъде смърт за смърт...и въобще не съм съгласна,че лежейки в затвора до живот убийците страдали повече.да но той живее,диша...а убития???Не можеш да прекъснеш един човешки живот и после да кажеш просто съжалявам....не си господ.Затова Крумовски закони...

А на Варна....БРАВО.. Hugвинаги съм знаела,че във Варна живеят будни хора здраво стъпили на земята!

Понякога живота е по-ужасен от смъртта...и в 2-та случая обаче момичето няма да се върне  Naughty

# 389
Аз смятам че доживотен затвор БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ - ПОДЧЕРТАВАМ е справедливо наказание.
Но без свиждания отпуски и въобще контакти със света!!!
Край живота му да свърши на този мръсен гаден долен изрод!!! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт