Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 768
  • 462
  •   1
Отговори
# 270
Какви последстивия и какви наказания????
Снощи на 20 метра от входната ни врата убиват човек, палят къща....близките ми пристигат от 30км разстояние преди да са дошли следователите.....е за какво говориме???? просто не искам да коментирам....Бог да ни пази!
И това също. Поредното убийство. В Щатите пак масово убийство, една от жертвите е дете, хората полудяха... И е навсякъде. И да искам да се махна, не знам къде. Т.е. знам де, ама още не ми стиска.  Confused

# 271
  • София
А този процес, всъщност, не е случаен и цели определено деструктивизъм на старите морални норми.

Изключително вярно, според мен!  Peace

# 272

Притеснявам се точно от политическо вмешателство и потулване на случая.
Една моя приятелка е близка с опечаленото семейство и като ми разказа за трагедията - просто подивявам.
А иначе - Да точно преди 6 месеца потулиха подобен случай във Варна.
Пиян с 1.8 промила алкохол на червен светофар без книжка и скорост 180кч/ч. уби 15 годишно момче на автобусна спирка и получи 8 години затвор.
Приятелка юристка ми каза че ако работи най-много след 5 години е вън.
Случаят е от лятото на 2008г. значи 2013г. този същия бандит може да убие още 1-2 деца - примерно моето и твоето - ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ТАКА??? Cry
То по тази логика и 2015 да излезе пак може да го стори Sad Аз като бъдещ юрист не виждам нищо нередно в това,че са го осъдили на  8 години-даже обратното радвам се,че ще си изтърпи наказанието и ,че е осъден. Какво значение има 5 години ли ще лежи или 8-това ще върне ли живота на детето-не е ли по-важно,че ще си понесе наказанието което заслужава newsm78. И хубаво казвате,че този го е направил защото тати е еди кой си,а момчето от Перник-неговия баща какъв е,а бащата на Кристиян<май така се казваше момчето от Перник,разчленило приятелчето си>-неговия баща какъв е-никому неизвестен. Интересен момент тук е,че в тази тема със заглавие сина на еди кой си има вече 20 стр.,а темата за момчето от Перник-няма дори 5 Rolling Eyes -това е притеснителното Tired

# 273
Литъл Мис, не само ти разсъждаваш в тази посока. За мене тази тема вече невероятно се опошли. Tired

# 274
Ами аз от кога ви го казвам това.
Сеир и изяви клавиатурни.

# 275
  • София
Това е заради политическия уклон в заглавието. Всъщност, точно това избожда очите, че се набляга на това, че бащата е политик. Ако не беше случаят такъв нямаше и темата да се опорочи. А как щеше да изглежда заглавието, ако извършителят беше син на г-н Никой?

# 276
Като всяка друга тема...Накрая винаги става пошла....
Всеки си говори и всеки си разбира каквото иска...
Съгласна съм,че промяна трябва да има в много други насоки.Но никой не може да ме убеди,че няма полза престъпниците да си излежават затвора-колкото им се полага,всеки според заслугите си. Аз лично не пиша в темата,защото в заглавието има СДС,а заради трагедията на това семейство и на много други.Хич не ме интересува кой е бащата на убиеца.Важно е да има последствия,а гледайки много случаи,в които са намесени политики,виждаме,че последствията за тях липсват.Затова се получава така,че темата отива все в тази посока...

# 277
Това е заради политическия уклон в заглавието. Всъщност, точно това избожда очите, че се набляга на това, че бащата е политик. Ако не беше случаят такъв нямаше и темата да се опорочи. А как щеше да изглежда заглавието, ако извършителят беше син на г-н Никой?

Може би щяхме да се замислим кое кара деца да убиват. Как се стига до там. 

# 278
  • София
Писах в другата тема, но ще го напиша и тук. Ако темата беше изобщо за това какво кара децата да убиват щеше да е друг подходът на писане. Но тази тема е оцветена политически по подразбиране, защото авторът е задал такъв формат.
А за това какво кара децата да убиват и изобщо да имат отклонения в поведението един психолог снощи го каза много добре - няма кой да забележи уж дребните промени и отклонения. А аз ще добавя - нито много родители ги виждат (или по-скоро се правят на слепи), или не знаят какво да гледат, но и в училище нищо не се прави както трябва, че да се откриват навреме отклоненията. Има училищни психолози, но не навсякъде и не всички са добре обучени да се справят в училищната среда. Много деца не могат да се справят с емоциите си, нямат ориентир как да живеят, няма кой да ги насочи и поощрява в добрите неща (тук включвам и родителите).

# 279
  • Ямбол
...
Защото имам чувството че делото ще се протака дълго за да се забрави и потули случая... newsm78 newsm78 #Cussing out

Първо съболезнования на близките на убитото момиче.
После бих искала да попитам - защо, Мариянкаа, все повтаряш, че този случай ще се потули?
Познаваш други такива потулени случаи?
Чула си някой да го споменава - убиецът или близките му?
Струва ми се, че се притесняваш повече заради политическия нюанс, отколкото от загубата и зверското убийство.

Притеснявам се точно от политическо вмешателство и потулване на случая.
Една моя приятелка е близка с опечаленото семейство и като ми разказа за трагедията - просто подивявам.
А иначе - Да точно преди 6 месеца потулиха подобен случай във Варна.
Пиян с 1.8 промила алкохол на червен светофар без книжка и скорост 180кч/ч. уби 15 годишно момче на автобусна спирка и получи 8 години затвор.
Приятелка юристка ми каза че ако работи най-много след 5 години е вън.
Случаят е от лятото на 2008г. значи 2013г. този същия бандит може да убие още 1-2 деца - примерно моето и твоето - ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ТАКА??? Cry
Съжалявам за дългия цитатен чаршаф, но исках да оставя въпросите си и отговора.
Та, къде е политическото в примера ти, Мариянкаа?
Къде е потулването? Като в случая има ефективна присъда и то дори за по-малко от година.
Въпросите ми горе все още са висящи.
Защо се свързва политическата принадлежност на бащата на предполагаемия убиец(още няма влязла в сила присъда)?
Защо мислиш за потулване?

# 280
Защото бащата на циганина е никой и няма кеш да плаща за да не влезе сина му в затвора.А бащата на убиеца на Радостина се предполага,че има и парите и връзките за да го постигне и да му се размине.

Защото поговорката ,,За милиони няма закони,за кокошка няма прошка,, важи с пълна сила в България.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 11:47 от AGAPH

# 281
Някъде из преста прочетох, че се обмисля от ръководството на СДС да изключат бащтата от партията.

# 282
Зависи,има много примери как не винаги парите и връзките помагат,ако бързо приключи разследването и се даде ход на делото-няма как да го 'спаси',освен ако не подпишат някакво споразумение и не го осъдят на по-малко години,но в това няма да има нищо политическо-всеки юрист го знае Peace. Но ако се проточи и делото започне да се отлага-може и да потулят случая Rolling EyesНо ще поживеем и ще видим,сега е малко 'нероден Петко' всичко това което се обсъжда Peace
Мен друго ме интересува,защо го е направил-какви са били подбудите,какво го е подтикнало по този ужасен начин да убие човек,който му помага newsm78

# 283
Защото бащата на циганина е никой и няма кеш да плаща за да не влезе сина му в затвора.А бащата на убиеца на Радостина се предполага,че има и парите и връзките за да го постигне и да му се размине.

Защото поговорката ,,За милиони няма закони,за кокошка няма прошка,, важи с пълна сила в България.
Точно това имах предвид!!!  По другия случай Варненци знаят кой съдейства и помогна на убиеца /пияния и без книжка/ да влезе само за 4-5 години в затвора.

# 284
Напоследък в нашата държава стават все по-жестоки убийства,а най-жалкото е че се извършват от млади хора,които трябва да бъдат бъдещето на България!Що за живот живеем,накъде върви този свят,няма го морала,милосърдието,добротата у хората.Картината е отчайваща всеки път,когато си пусна новините.Но как да се оправим като държавата ни се ръководи от мафиоти,връзкари и корумпирани управляващи!!! Sad Sad Sad

ЖАЛКО И ТРАГИЧНО........... Cry

Общи условия

Активация на акаунт