МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 978
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
зои, искам да живея в португалия
Joy Joy Joy Joy

# 136
Привет момичета!!! Hug

Лелее колко снимки  Grinning Ади,много се е променила Мария  Simple Smile страхотна чаровница е!!!
Марти и Дани също са пораснали много  Hug От миналата година в парка,промяната при Дани е наистина голяма Simple Smile Абе големи са ни дечицата вече!!! Wink
Наде,страхотно е ,че Яна така добре приема яслата  Simple Smile

Юджи е станал много див и явно и аз ще го пращам на градина септември.Ще видим и там как стои този въпрос  Rolling Eyes
Иначе ние вече се захванахме със събирането на багажа,другата седмица пътуваме без децата да пренесем някои неща и Май окончателно заминаваме.Та това около нас...... Laughing

Hug  Heart Eyes

# 137
  • София, център
Jessy, ако не пиша до тогава ...лек път и том като отидеш да не ни забравиш!!!

Ние се яхваме на колата и отиваме на бистрица, да играе Мими, а аз да се попеча...

лек ден

# 138
Здравейте, мами  Grinning

Нещо никакви ви няма да пишете  Rolling Eyes

Зоуи, браво за килата  Peace Ох, аз да не казвам колко имам да смъквам  Tired Такъв задник съм отпрала, че...  ooooh!
Като за капак този уикенд правихме погача и се натрупаха толкова сладки неща в къщи, че лошо ми става  Tired Ама, като свършат и се захващам с някаква лека диетка с леки упражнения  Rolling Eyes

Мнго хубави снимки от РД гледам. Ние нямаме много, че нали го празнувахме в яслата и там не са снимали много. Но все пак си имаме за спомен  Grinning

Ади, от къде са украсите по стените. Много ме кефят  Peace И чорапогащника на Мария е много готин. Много обичам тази комбинация от черно с изкрящо розово  Flutter
Леле какви коси имат вашите моми. Всичките, като ги гледам по снимките стават за такива готини прически. Маги имам чувството, че не й мърда косата на дължина  Rolling Eyes Все си стои с дължина ала Мерилин Монро  Rolling Eyes Една опашка отзад не мога да й вържа.

Ох, отивам, че пиявицата се събуди и реве да яде  Mr. Green

# 139
Добър ден Laughing

как сте? хич не пишете...

Джеси, стискам всички палчета и леко ви се възхищавам.

Ние сме горе-долу добре. Али се опита да направи ангина. В събота нейната лекарка не можа да я прегледа, та ни прати в МЦ Детско здраве и там ми взеха 40 лв., за да й прегледат гърлото. Много се ядосах. Изписаха антибиотик, който така и не купих. Сега е добре, оправи се от само себе си Thinkingиначе откакто се оправи времето настроението ни е много приповдигнато. Всяка вечер оцветяваме по едно яйце и се готвим за Великден, когато всъщност няма да сме в Бг. Продухвам яйцето и й давам да го рисува с фулмастери. Последния път нацвъкала разни черни грозотии и обяви, че това били "прашинки на стената". Друго, друго...нямам търпение да дойде Цветница, после Великден, после 1-6 май, после юни, после август. Нацвъкали сме много пътешествия и събития тогава. Абе весело ми е, радостно, минаха ми гадните настроения Laughing

Я, да питам, тези, дет' останахте с по едно дете Rolling Eyesревнуват ли ви? аз оня ден гушнах детенцето на една колежка, то не бяха сълзи, сополи, тръшкане. повтори ми сто пъти, че съм само нейна майка ooooh!

# 140
  • София
И тея дето сме с 2 ни ревнуват Mr. Green

# 141
  • София, център
Ади, от къде са украсите по стените. Много ме кефят  Peace И чорапогащника на Мария е много готин. Много обичам тази комбинация от черно с изкрящо розово  Flutter

Украсата е от Джъмбо, има всяк`ви варианти, може и в комплект с шапки, свирки, салфетки, чаши, покривки... аз такава купих...

Чорапогащника е от Мики, бил е на Симона когато е била малка сладуранка...

Чаоооо

# 142
Здравейте мами.
Аз след дълга пауза се включвам.Видях хубави снимки Simple Smile и ние имаме много снимки за показване,ама кога ли ще имам време да ги кача newsm78
Наде,честито тръгване на Яна на градина!За нея не съм се съмнявала-толкова е контактна.Стискам палци на сестра ти,да мине всичко леко.
Ние изкарахме варицелата.Аз преди 4 години,а Виктор миналата пролет.Та сега не ме е страх.
И аз съм с хубаво настроение покрай слънчевото време навън.Снощи едвам сме се прибрали с Виктор в 8 без 10,иска да играе.
Иначе той си ходи на градина,ние на работа.Чакам сега празниците.На 28ми заминаваме за Лондон за 1 седмица.А на 6 юни-моренце в Анталия.Ех!
Хубав и слънчев ден на всички!

# 143
Привет. Wink

След 3-дни в градината миналата седмица,Яна е с хрема и кашлица и си е в къщи. LaughingДа се смея ли,да плача ли.Очаквах го де,но....това е положението.А на нея така й се ходи...
Еее,Теди,как ти завидях. CrazyНие все още не сме си планували лятото и това ми действа много подтискащо,нямам цел. LaughingСега по празниците,ако Яна е здрава мислим отново да се впуснем в селски туризъм из Родопите,по-точно в Лещен.
Иначе....уморена съм,искам да си почина и да се наспя. GrinningЧувствам се така,сякаш не съм си седяла 3 години в къщи с детето,нямам време да я видя ,а вечер заспивам на дивана.Тези дни ми е и безкрайно подтиснато и тъжно за родилката,която умря....сигурно знаете вече.Аз,за щастие нямам нищо общо със случая,но знам какво се е случило...т.е. всичко,което са направили колегите ми за нея.Ако се интересувате,мога да ви разкажа подробно.Но изведнъж се уплаших,винаги съм знаела,че работата ми е опасна,но сега страхът ме разтърси жестоко.Възмутена съм от клеветите и от реакцията на обществото,а за лъжите из пресата...просто нямам думи.А това,което най-много ме вбесява е липсата на каквато и да е колегиалност в нашето съсловие,стремежът да натопиш някого,само и само да излезеш чист.Грозна и тъжна работа.Тези дни за първи път си зададох въпроса,дали да продължа въобще да се занимавам с анестезиология.

# 144
Я, да питам, тези, дет' останахте с по едно дете Rolling Eyesревнуват ли ви? аз оня ден гушнах детенцето на една колежка, то не бяха сълзи, сополи, тръшкане. повтори ми сто пъти, че съм само нейна майка ooooh!
Аз отдавна не съм гушкала чужди деца пред него,но лятото ме видя да гушкам бебче и ме изревнува,но мина леко без тръшкания,просто и той искаше на ръце,имитираше здраво бебето,искаше цялото внимание само за себе си.Иначе аз напоследък си признавам,че често се замислям за второ,може и към края на годината да ида да ми махнат спиралата ще видим,тогава на какъв акъл ще съм.А ти не си ли се решила още?
Наде я разкажи за този случай,че аз нищо незнам Rolling Eyes

# 145
Здравейте момичета Hug

Нещо все по-рядко се включваме. Благо не ревнува, аз май и одавна не съм гушкала малко дете де Laughing сега живи и здрави с бебето назнам какво ще става. Благо не му разбира главата хич, много е несъобразителен с по-малки деца, постоянно говоря, обяснявам и той пак се държи все едно са колкото него децата, няма навик да пази.
Това лято няма да се ходи никъде.
Наде, ако ти се разказва пиши, аз ходя в тази болница на консултации, даже лежах 3 дни за задържане там. Лекарката ми работи там. За Мазнейкова винаги са се писали най-противоречивите коментари. Четох за случая, незнам какво да кажа. Съжалявам много за момичето Cry
Янето да оздравява бързо и да се връща на градина, така е отначалото, Благо и сега си боледува по 1 път на месец, но все минава леко, капки за нос, витаминки, сироп за кашлица и се оправя бързо.

Лека нощ

# 146
Здравейтеее. WinkАз отново станах леляяяя. PartyСестричката ми роди тази нощ,момченце пак,казва се Калин.
Нямам търпение да го нагуша. Hug

# 147
  • София
Наде, да ти е жив и здрав племенника Simple Smile и много много да ви радва Simple Smile

# 148
Наде, честит и племенник   bouquet

А какво стана с твоите мераци за второ  Mr. Green

# 149
Наде, честит ти племенник. Да ти е жив и здрав и много да те радва...
Веси, я разкажи как е с две?

Общи условия

Активация на акаунт