Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 17 192
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Само кажи къде да ги пратя шар-пея  Grinning

# 166
# 167
първо да си поизглади бръчките от тормоза, за да е представителен и после ще се уточним Laughing

ама ся не искам да си мислиш, че се заяждам, просто пинис да става за доброто храномилане на пуканките Laughing

# 168
Той си е сбръчкан по дифоулт и е гледан по-добре от колкото някои майки си гледат децата,повярвай ми .  Simple Smile

# 169
вярвам ти душко, нагуши го здраво, че и аз много ги обичам тия дзверове Wink

# 170
с пуканките до тука, ако не ви понася тепърва храносмилането ние с ахчето ще уговорим тарифата за словото ни,туй не е безплатно ей-всички ще ви вкараме в икономиката Mr. Green

# 171
тъй че ахче ти имаш един бозайник да отглеждаш, а аз цели три, от които двама с членоразделна реч за всякакви настроения, а третия с почти такава, така че ако можех да си инсталирам харда в главата и да си пейстна клавиатурата на някоя от шесте си ръце и до утре щяхме да си гугукаме, ама на пустата му техника забавя  развитие по моите стандарти  Laughing

# 172
ДОБРО УТРО НА ПОСПАЛАНКИТЕ И ДОБЪР ДЕН НА РАБОТЕЩИТЕ МАЙЧЕТА!

# 173
Добро утро...
Чудно време! А аз съм болна ...
Ай ще му се невиди и късмета!  Crossing Arms

# 174
брей ,на теб един ден мъжа ти го нямаше и ти се кюфна-голяма липса,голямо страдание Laughing

# 175
Добро утро...

И аз така от 4 дни съм с гнойна ангина и не мога да стана от леглото. Помагайте за някакви илачи, уж пия АБ, а температурата ми не спада  Sad

# 176
Добро утро и от нас! kaffeetrmker_2
Съчувствам на трудещите се мами за дългата работна седмица Tired Дано съботата да ви мине по-почивно /въпреки че сте на работа/
Ние днес ще ходим да ни теглят, мерят и боцкат. Стискайте палци да не плачем много. Sob
wish наистина изглежда много хубаво навън. Ще се разходим и заради вас  Wink! На теб какво ти има? Да не те е пипнал някой грип?

# 177
Добро утро...

И аз така от 4 дни съм с гнойна ангина и не мога да стана от леглото. Помагайте за някакви илачи, уж пия АБ, а температурата ми не спада  Sad
Щом имаш температура значи имаш гной по сливиците ,прави гаргара от лайка и сода по три-четири пъти на ден ,но не трябва да е горещ чая а леко топъл.Оздравявай бързо!
А тази седмица наистина няма край!Не можаха ли предната да го отработваме този ден ,толкова добре щеше да е !А сега -гърч.....

# 178
 Аз днешния ден ще си го посветя на децата bowuu/е, поне докато мога да ги изтрая де/Имам големи планове, ама още от сега ме мързи, чувствам как добрите намерения бавно ще отпадат.

# 179
Kamence най-добре да отидеш на лекар да ти сменят АБ. Иначе за сваляне на Т кърпи с оцетена вода вършат работа, ама тя всъщност Т /ако не е много, много висока/ е полезна, защото се бори с инфекцията...или нещо такова беше newsm78

Можете ли да ми кажете кои са яслите в центъра и да ми препоръчате някоя? Аз като цяло имам време, ама разбрах, че трябвало да подам молба много преди това и сега проучвам.

А и още един въпрос към мамите от Славейков. Имало някъде край Младост намаления на детски дрешки / пр. яке - 10 лв./ Къде долу-горе да търся в района, защото "край Младост" е доста обширна площ с много магазинчета...

Общи условия

Активация на акаунт