И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 778
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • На дивана, под юргана
Тигър, вие наистина много сте успяли да разгледате за няколко дни, щом и до Икеа сте отскочили  Peace

А-а-а, Мента, ключът е в предварителната организация! И в перфектния транспорт на Виена! В София такова нещо е невъзможно...

Когато имаш план за това, това и това... всичко успяваш да видиш. Е, оставяме време и за неочаквани криввания от програмата, разбира се!  Laughing

# 181
Ели, трапезата и тортата са перфектни. А малката Сара е направо бижу  Hug! Много красиво дете, събрала е красотата на родителите си  Peace!

И аз обичам Икеа, но все ходим на моцей шабат и все е такава лудница, че мъжът ми получава обриви, само като му кажа "... ми да отскочим до Икеа...". Затова чакаме да отворят Ришонската, ама те се бавят...

# 182
Хелоу Simple Smile,
Първо и аз да отбележа -планувайте , мислете ..ноо до време.Животът продължава и след децата   Simple Smile Wink... и е много по цветен ,пълноценен абе просто приказката става пълна..така да се каже. При мен така се получи ,че успях да си родя всичките деца до 30г. ,и наистина не съжалявам....а  с най голяма-скоро ще имам в нейно лице компания за по магазините и кафе ...чакам това време Wink

Така ,че Цани, Мента , Бори ...успех ! Хайде чакам някой от вас да се похвали...че да стягам подаръчето! Peace

Ели страхотно изглеждаш.  bouquet/ и каква дълга коса имаш ,дай малко деее/Мъжа и той хубав, детето -приказка.  
Тортата изглежда много апетитно, вътре имаше ли нещо крем...? шоколадова ли беше ? /аз как си питам обаче ,ламята спаска .../

Петя видях ви и вас .хубаво сте изкарали по полянките ,сладури Hug
Луд фен съм на ИКЕА , обичам да ям, пия кафета и да се мотая там ..до забрава / добре ,че е мъжа ми да ме опомни/много неща имам там.

# 183
Благодаря ви мили девойчета за радушното посрещане  Kissing Heart

Ох и аз съм от тези дето все разни патенти търси и си измисля.Все ме занасят, че не обичам да хвърлям, а все гледам да оползотвора нещо което е станало излишно за друга цел и наи смешното е че доста успявам.Наверемето имаше една тв серия Макгайвер та сина ми все мказваше мама е макгаивер Mr. Green

А вазичката си е направо интересна newsm74

# 184
  • T"A
Tali, заради едни протести я забавиха (това сигурно си го знаеше, де  Blush), но наскоро четох във вестника, че сега ще ускорят отварянето  yes
Ние гледаме да посещаваме магазина само през седмицата, ако няма големи промоции, е спокойно откъм хора  Peace

Статията я намерих само на иврит: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/864/303.html?hp=16&loc=101&tmp=2101
За спирането на строежа пише и на английски тук: http://www.haaretz.com/hasen/spages/935120.html

Хари, приготвяй се от сега, аз подаръци приемам по всяко време  Mr. Green (само да не ме вземете на сериозно сега...)  Blush

Мали, и аз не съм по хвърлянето, особено на храна - направо ми се свива сърцето...  Crazy

Хубав ден на всички желая   bouquet  sun

# 185
  • Някъде там...
Мали,аз тъкмо мислех вече да се накарам,че пишете само в готварската темичка-пък на мен ми е забранено да пиша там и само чета  Crossing Arms Забраниха ми то пожарната,полицията и бърза помощ  Joy
Ментичка,ти хубаво пожелаваш хубав ден и аз излязох навън и тая ти ми Кукула като ревна,не мога да сваря да се прибера и сега отгоре ми и не мърда...И гледаме слънцето през прозореца  Crazy

# 186
Е Хари,супер са такива като теб,отчели се до 30-те/не е задължително де/,но аз поне така си мисля.Преди няколко дни ходихме двете с мойта фастъкулка на сладкарница-много ми беше кеф,за първи път само двете сядаме "на кафе",тя си говори с мен,не е бебе вече..много беше хубаво,та си мисля,че Патриция вече си е страхотна компания за излизане по женски.А за тортата кажи на ламята спаска,като дойдете тази година,че имаме уговорка да не забравя...

# 187
..... Забраниха ми то пожарната,полицията и бърза помощ  Joy

Joy Joy ...абе пробвай нелегално...може да не те усетят.

Мента еее няма пък..аз искам бебешки подарък да пращам Crossing Arms

Ели били сте само за снимка . Heart Eyes А за тортата ..щом казваш ще ти напомня като дойде време   Wink

# 188
Забрвах да се изкажа и аз по бебеправният въпрос  Crazy. Аз самата на 22г. мислех и се чувствах готова за бебе. Че даже и родих две (планово) с 1.5г. разлика (е отели ми се вола, но сега е друго). Сега ми подмятат да си имаме още едно... но като си помисля за цялата лудница и топурдия хич не се чувствам готова  Stop... често се шегувам, че аз фабриката съм я затворила  Laughing.
И накрая мисля, че най- важно е бебенцата да са чакани и желани, така всичко се преживява по- лесно и недоспиването и трудностите...
Надявам се нашата темичка скоро да бременее и да изживеем заедно тези вълнения. Пожелавам го на всички, който вече мислят по въпросът  Peace.

Пешек, още стискам палци  Peace.
А пред Таня и Хари шапка свалям!

# 189
Хелоу! wavey
Много сте изписали,бе!Нямате прочитане! Grinning

Относно децата,никой никога,не е готов.В моя случай,аз исках,мъжа ми не!Да сме посъберяли пари,едно друго,но като се разболя,повече от 4г.,неможех да си помисля да имам дете!Радвам се,че не съм чакала момента,в който да съм готова.

Ели,къде са тия снимки,че сън няма да ме хване,докато не ги видя! Grinning

Ей,как Ви завиждам за Икеа,че и Букорещ,ми е далеко!

Мента,искам и аз такава ваза,пък! Laughing

harriet TJB ,като имаш такова голямо желание да пращаш подаръци,прати  и на мен! Joy Joy

# 190
Ей, как забравих  ooooh!...
Ханд, много добре изглежате жените от вашето семейство  Flutter. http://media.snimka.bg/2382/011019172.jpg - такава снимка (подобна) и аз имам с Меди и майка ми. Озаглавила съм я "три поколения". Абсулютно съм съгласна с Мента- Нати е пораснала толкова много  Hug. Млада госпожица, така и отива рокля  reverance. С една дума- сладкишче  Hug.

Да ви разкажа и за поредният бисер на Вик. Сага нали е силно погълнат от азбуката и все казва думата с коя буква започва или свършва. За обед им донесох джахнун (нямах ядене от снощи, а няма как толкова бързо да приготвя  Embarassed) и той яде и разсъждава на глас:" ... в началото бил само Джах, обаче бил тъжен и самотен, затова дошъл и Нун. Така станал Джах-Нун..."  Joy

# 191
Момичета, привет от Турската тема  Heart Eyes ; съжалявам,че нахлувам във вашата ,но имам ? - става ? за училището на детето - ще правим charity fashion show като приходите ще отuдaт за отдела за изгорени dечица тук в Истанбул, и на всяка тениска ще пишем на отделен език  "ПОМОЩ" (общо 19 тениски 19 езика), намерих на Hebrew това

עזרה

- правилно ли е и как се произнася, бихте ли ми казали?

Благодаря и лек ден !  Hug Peace

# 192
Момичета, привет от Турската тема  Heart Eyes ; съжалявам,че нахлувам във вашата ,но имам ? - става ? за училището на детето - ще правим charity fashion show като приходите ще отuдaт за отдела за изгорени dечица тук в Истанбул, и на всяка тениска ще пишем на отделен език  "ПОМОЩ" (общо 19 тениски 19 езика), намерих на Hebrew това

עזרה

- правилно ли е и как се произнася, бихте ли ми казали?

Благодаря и лек ден !  Hug Peace

Да  Peace! точно така се пише, произнася се езрА

# 193
  • T"A
и той яде и разсъждава на глас:" ... в началото бил само Джах, обаче бил тъжен и самотен, затова дошъл и Нун. Така станал Джах-Нун..."  Joy

..... Забраниха ми то пожарната,полицията и бърза помощ  Joy

Joy Joy ...абе пробвай нелегално...може да не те усетят.

А за тортата кажи на ламята спаска,като дойдете тази година,че имаме уговорка да не забравя...

rotfImao rotfImbo

Разплакахте ме от смях Joy човек не може да излезе от тази тема с вашите шеги  Laughing

bz, правилно е изписано  yes thumbsup произнася се езра (ударение на втората сричка) Peace Успех с начинанието  Hug

# 194

Да  Peace! точно така се пише, произнася се езрА

Мерси много , Тali и Mentha  Mr. Green! Copy-paste  Mr. Green, ох, една тениска по-малко  Party Peace

Общи условия

Активация на акаунт