Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 084
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Ив, не си ли закъсняла малко  Twisted Evil Twisted Evil newsm78

# 196
  • София
Ив, не си ли закъсняла малко  Twisted Evil Twisted Evil newsm78

Навреме си бях яко гадже, ма!  smile3521

# 197
  • София; Дружбето
Ма ти ли си писала книга Rolling Eyes newsm78 нещо не сфанах
Утре ще си имам баба, от ся ми е кеф Mr. Green А по въпроса със зачеванията - много ми хареса изказването на една от септемврийките - Абе, девойки, яко секс е падал по празниците, а Laughing

# 198
  • София
Ма ти ли си писала книга Rolling Eyes newsm78 нещо не сфанах

ПолудЕ, бременюгел  Laughing : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378443.0

# 199
  • София
 kaffeetrmker_2

Да не се преместихте по други отчетни теми, бе?!...  Sneaky

# 200
  • София
Добро утро с кафенце и от мен! Аз съм тук, бдя, чета и мишката ми дори не припарва до друга отчетна.  Mr. Green

Между другото във вторник беше големият еврейски празник Пурим, на който трябва да се напиеш и маскираш до неузнаваемост. В неделя е детският празник! Миналата година изглеждахме така, а тази година съм снабдила Симона с ярко червен дяволски костюм (с рога, опашка, тризъбец и... папионка), а розовите крилца ще бъдат за мен!  Blush Смятам и повелята с напиването да изпълня, пък после ще го мислим как ще ставам в понеделник за работа... Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 201
Ним, не си рекла не сме го изпразнували този еврейски празник. Аз, Ива и Клеми си имаме и маскени костюми даже Mr. Green.....на порядъчни жени, които не пият Joy Joy Joy

# 202
Добро утро,дами Simple Smile
Ним, може ли да почета само 50%от празника /частта с напиването/, а маскирането идва след това от само себе си Simple Smile
Дамиииии, аз напоследък се чудя депресия ли да ме хваща или да се стягам яко. Майка ми може би другата седмица ще я оперират от разширени вени и Димитър остава на сухо. Не знам въобще в какво се състои операцията, колко време е възстановяването, каква ще е подвижността й след това. Едно ми е такова странно. Ако имате познати преживяли нещо такова пишете някаква информация.

# 203
  • Willebroek, Belgium
Добро утро  Hug

Моите притеснения са били излишни  Wink Тази сутрин в 5 часа ми дойде и вече съм спокойна  Simple Smile
Няма да се местя в другите отчетни  Sunglasses
Ще ме търпите с моите болежки тук, още дълго  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:53 от dobito

# 204
Добро утро!
Ним, и аз мога да го изпразнувам празника-и костюм имам и се напивам.
Лилита, майка ми също ще я оперират след 1 месец (даже по-малко- на 1 април). Един месец след това трябва покой. И след това доста време крака трябва да се пази и да не се натоварва. Зависи и по кой начин ще я оперират-традиционен или по-някакъв нов метод със лазер или замръзяване на вената.
Андж, аз съм се вкарала май вече във филма. Ох, вчера ми беше толкова депресивно от гадното време. Ни манту ни БЦЖ правят. Днес пекна слънце най-накрая и планувам да направя мъжо детегледач, да дрънна някой друг коктейл с приятелки, пък ако ми дойде музата мже и някой кофи шоп да посетим.  Mr. Green

# 205
Пък сега се връщаме от представянето на тинейджърския роман "Тина и половина. Как се става яко гадже"  Flutter

Завижд  Grinning

Какъв празник празнуваме? Simple Smile

# 206
Добро утро и от мен мацки! kaffeetrmker_2Аз отдавна съм се събудила де ама сега едва долазих до компа.
Ох,аз вече не зная какво ще правим.Тази сутрин Алек такива драми....Понеже мама го води на градина.Той като се затъркалял пред блока.Пищи и се върна обратно в къщи и взе да се съблича.Едвам тръгна отново.Чувах писъците му чак до градината/естествено аз висях на прозореца/и бях като лъв в клетка.И сега ми е едно CryИ като гледам пишете за седмици та дори и месеци период за свикване незнам дали аз ще издържа. Sad
Оффф,извинявам се,че ви занимавам с моите проблеми ама...... Sad
Хайде на болните да им минава бързо.На депресираните слънчев и позитивен ден.На празнуващите-ЧЕСТИТО.На бременните леко бременеене.На сладките дечица много целувки!
На останалите прекрасен и успешен ден!

# 207
  • София
Мацки, моите хлапете не са имали проблем със свикването на ясла. Обаче от няколко седмици въобще не им се ходи. Всяка сутрин са уговорки.  ooooh! Писна ми вече обяснявам, че не може да стоят вкъщи, защото ние сме на работа. И поради тези уговорки всяка сутрин закъсняват за градината, че и тръгват с рев много често.

Ним, слушай какво ти говорим Сту. Много хубави костюми имаме, много ни отиват също така, само дето имат един недостатък - много бързо сами падат.  Joy

# 208
  • Willebroek, Belgium
monny_77 Емито беше същата преди малко  Confused
Преди да излезем и казах, че отиваме при децата и тя като почна да се тръшка да реве и вика Не  Cry
Сърцето ми се скъса като я чух да реве след мен като я оставих ама жената ми каза, че колкото повече стоя при нея, толкова по лошо. Прибрах се и сега стоя на тръни. Sad Надявам се да се успокоила. Казах на жената ако продължава да реве да ми се обади да я взема. Confused

# 209
Мацки, имайте търпение. Не мен Ая вече всяка сутрин ми кавза - ика Ая пи цата. т.е иска Ая да ходи при децата Peace

Ним, слушай какво ти говорим Сту. Много хубави костюми имаме, много ни отиват също така, само дето имат един недостатък - много бързо сами падатJoy

Хахаххахаха има няма чашка и хоп Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт