Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 065
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Лилита,аз не мога да ти бъда много полезна с хрененето ама...Алек яде/ако може така да се каже/"куц куц"/кус кус/,и попара,от време на време и бананова каша.За следобедна закуска "пингвинчетата" на киндер.

# 226
  • София/Варна
Kayrenn, огладнях от описанието.  Laughing
Ти ако го видиш Ого-Бого как сладко си примлясква всякаква храна и направо ще започнеш да слюнкоотделяш Wink.

# 227
Ей, човек да не ви остави за ден и половина и сте изписали толкова много.
За протокола : Вече съм Магистър. Защитата мина отлично, а и професора отпусна обстановката и нямаше напрежение.

# 228
  • София
За протокола : Вече съм Магистър. Защитата мина отлично, а и професора отпусна обстановката и нямаше напрежение.

# 229
  • София
Докато сърбате шампанско в чест на дипломантката, да кажа за закуската: 2 бр. Данонино + пръчка или две Кнабер носи (може и кашкавалена). Забелязвам, че закусването не му е стихия...  Thinking Има ли и други такива?

# 230
  • Willebroek, Belgium
vesni Честито  Hug

Ай наздраве  newsm24 Drunk

Иве и Емито не закусва много  Rolling Eyes Или изяжда едно мляко или Нескуик с какао. Много рядко да изяде един сандвич ( тост )  Tired

# 231
Весни, честито! Наздраве и от мен!

Ивонска, и Свилен не е много по закуските, той като майка си не обича много да закусва. Хапва най-често мляко, днес от гранулите, но не обича да яде веднага като стане, първо трябва да гледа лошо половин час.

# 232
  • Русе

ВЕСНИ, ЧЕСТИТО!

# 233
И моето дете не е по яденето. Даже хич. Иначе с удоволствие сяда на масата да ни чака да вечеряме или обядваме. Храни се сам, независимо какво е, не иска да го храним. Нооо хапне две лъжици и това е. Яде ябълки и портокали, изобщо всякакви плодове, но не и манджа. Пие най-вече таратор.

Понеже се отчаях, започнах да му давам Апетон - уж да му засили апетита, но все още не дава резултат.

Расте на височина, а иначе е към 11 кила.  Sad

# 234
Весни, честито ти дипломиране.

# 235
  • София/Варна
Забелязвам, че закусването не му е стихия...  Thinking Има ли и други такива?
Извинявай, ама с тия среднощни млека какво очакваш Wink. Огнян кърти цяла нощ и сутринта се събужда с "'лийка" на уста.

Весни, честито, сега вече имаш време и за второ Wink.

# 236
  • София
мама Саша, мерси  Hug

Весни ЧЕСТИТО ти дипломиране!

Лилита, дано операцията на майка ти мине леко и бързо да се възстанови след това.

Закуската на Мая е каша (бананова или зърнин), попара или корн флейкс. Рядко препечени филийки с масло. За Нес куик-а и аз му се чудих преди няколко дни. Ама май още не ми се иска да и давам шоколад на Мая. И без това има проблеми със зъбите. 

# 237
Весни,честито!
Ния пък яде по два пъти на ден,обяд към 13 и вечеря към 21 часа.Солети,бисквити,шоколади и тем подобни между храненията не я привличат  ooooh!
Да не си помислите, че е отслабнала  Mr. Green

# 238
Весни, честито дипломиранеи от мен!!!!!   bouquet

# 239
vesniq,честито дипломиране smile3501  bouquetАз също от един месец насам съм вече магистър Blush
А за закуската ние много обичаме сандвичи с кайма и кашкавал,с лютеница,  с пастет също,а и с шунка и кашкавал,като цяло не ни е проблем закуската,а вечерята поскоро,защото сутрин като стане тича и отваря хладилника и веднага ам-ам,а вечер е по-труден на ядене.Иначе на кила не сме много - 12кг.

Общи условия

Активация на акаунт