Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 057
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Весни, честито Hug
Пълен портфейл да ти носи тази диплома Grinning
Като сте се заговорили за закуска Ая яде и то по много - препечени филии, палачинки, кус-кус, попара, принцеса с сирене и яйце, принцеса с кайма(странджанки по бургаски Mr. Green) и к'во ли още не ooooh! Кашите отдавна липсват от менюто ни Peace Още като си отвори очите и казва за добро утро - Мамо, Ая папа....

# 241
  • Willebroek, Belgium
На килограми ви минаваме всичките  Shocked Емито е 17 кг.  Rolling Eyes Да ми е жива и здрава ама много пухкавичка бе  Mr. Green

# 242
Весни, честито!  Hug Аз пък за не знам кой път съм кандидат студентка.  Mr. Green Дано поне тоя път завърша нещо.
Емма сутрин задължително изпива едно шише АМ и 20 мин. по-късно е гладна на вълк. Кашите от година и нещо вече не ги пипва. Аз тъпо и упорито купувам какви ли не, но до тук няма и една успешно погълната лъжица от тях.  Grinning Виж корнфлейкс (с мед и фъстъци й е любимия) когато и да й сервирам изяжда една поне една голяма паница. Иначе печем тостове с кашкавал, мажем филии с хумус, с топено сирене и шунка, с какво ли не. Закуската общо взето не й е проблем. Иначе яде всичко каквото ядем и ние, но само и единствено ако някой седи с нея на масата.  Tired Винаги и задължително трябва да има "шуп" обаче (т.е. супа).  Mr. Green Ако ви кажа, че яде и леко люти зелени чушлета сигурно няма да ми повярвате, обаче...  Laughing Между храненията унищожава огромни количества грозде, банани и пуканки.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:31 от Бръмболина

# 243
  • София
Дес, не яде нощем, откакто му бутам обикновено мляко!  Twisted Evil Но това не променя закуската!  Tired

МЛП би ваксините.  Tired Оревахме го, истеряса, но накрая мило му каза "Миси. Додеш", т.е. мерси, пак да дойдеш.  Wink

Ротарикс е жива. Но клетъчната мембрана била "обелена". Предстои втори прием, както и за хепатит А.

Добре, че имах "Рескю ремеди" (спешни капки от цветя Бах) - и аз, и Шош лекувахме стрес...  Tired

# 244
Любо пие мляко нощем, едно, две шишета по 150 гр. средно в шише, но закусва. После обядва и край, ни следобедна закуска, ни вечеря (само понякога) и ако има салата с домати и краставици. И пак на млякото се мята. Наваксва си за бебешките месеци, когато не искаше мляко  Laughing

Весни, поздравления!

Бръмби, какво е филия с хумус? Simple Smile По-точно хумус.

# 245
  • София/Варна
Не че съм Бръмби, ама да кажа - пастет от нахут (от семейството на леблебията), забъркан с различни подправки. Характерно предястие/салата/ е в Близкия Изток. Аз много го харесвам и всеки път тормозя мъжа ми да носи няколко кутии, като е командировка в Израел.

# 246
Ммм, вкусно звучи  Grinning

# 247
Весни, честито дипломиране  Hug  bouquet
Бръмболина, значи ставаме две вечните студентки  Wink Мен ме ухапа нещо и ще кандидатствам наново сега април месец. Този път ще кандидатствам нещо, което винаги съм искала да уча и да работя, дано да ме приемат.
Лилита, стискам силно палци всичко с майка ти да е наред  Hug;
Относно закуската и яденето - Евангелина яде всичко, по всяко време и във всякакви количества, на кого се е метнала такава ящна не я знам  Crazy

# 248
Здравейте и от мен след поредната командировка. Confused

Първо да поздравя Хриси, за бебенцето-пожелавам ти лека бременност  Hug
Второ-Весни, честито, дано бързо си намериш хубава и интересна работа по специалността!
Хареса ми тази темичка- особенно сексуалната й част.  Mr. Green
Ивонска, дано Шош понесе ваксините без никакви "екстри".
Ели в последно време не е по яденето, но само у нас. В яслата твърдят, че си изяжда всичко. Вечер много рядко иска да вечеря, обикновено хапва няколко хапки, или набива кашкавал.

# 249
Не че съм Бръмби, ама да кажа - пастет от нахут (от семейството на леблебията), забъркан с различни подправки. Характерно предястие/салата/ е в Близкия Изток. Аз много го харесвам и всеки път тормозя мъжа ми да носи няколко кутии, като е командировка в Израел.

Много добре го е обяснила KeyRenn. Тук го продават забъркано с какво ли не и е много популярно, моята дъщеря може да изконсумира огромни количества с маслини или с корандър и лимон. Аз не роптая, защото до колкото знам е полезно.

Бръмболина, значи ставаме две вечните студентки  Wink Мен ме ухапа нещо и ще кандидатствам наново сега април месец. Този път ще кандидатствам нещо, което винаги съм искала да уча и да работя, дано да ме приемат.

Все едно за мен си писала. Ще стискам палци и за двете ни от сега нататък.  Hug

# 250
  • София; Дружбето
Идвам да се оплача. Миша седя 10 дена в къщи, аз съм пред уволнение, а в тъпата детск а я разболяха за 2 дена отново #Cussing out И вчера са казали на вики, че ако в понеделник е сополива няма да я вземат. Та питам, само сополи без Т - имат ли право да я върнат?
Миша закусва каквото има на масата, но по принцип яде много малко - каша, баничка, хляб, бисквити, каквото намери в хладилника. Обядва много малко и не вечеря. Не знам как оцелява това дете Rolling Eyes Корнфлейкс и тем подобни предлагах, но не го хареса, може д апробвам пак Rolling Eyes

# 251
  • Русе
Добрутроооооо  Heart Eyes
Виждам, че не съм най-ранобудната тази сутрин  Grinning В момента, Дени закусва филийка с кайма. Това и съндвич с филе и кашкавал са й любимите. Преди много кльопаше кус-кус, харесваше и юфка с мляко, но напоследък нещо не ги признава. Яде на настроения, най-вече в бабите си  Laughing Иначе е висока 94 см, а тежим 16,5 кг  Crazy
Желая ви усмихнат ден   bouquet

# 252
Благодаря за поздравленията момичета - на някои лично за подкрепата! Специалността ми наистина е интересна Проектна дейност и дано си намеря работа по специалността. Най-интересното е че бяхме само 5 човека записани тази специалност и се чудя дали има хляб в нея или хората не се натискат за новите неща. В Свищов тази специалност е едва 5-ти пием.
За закусването - Ники обикновенно пие 2 шишета от 250мл прясно мляко с мед + 1-2 ореха, после пие сок. Аз винаги закусвам и затова правя освен моя сандвич и още един за всеки случай. Но рядко хапва и в 11,30 диването вече обядва.
А вашите деца пият ли ВОДА? Ники е на принципа: Вода е лошо да ти влезе в обувката, а представете си в стомаха" #Crazy Едвам го карам да пие малко чиста обикновенна вода на ден.

# 253
Абе аз моята Ая е меря 87 см, ма гледам, че е колкото Шош, Ого и почти всички други налични януарчета в София, без Веско Mr. Green та не се смущавам, че е дребка Thinking

# 254
Весни, честито дипломиране!   bouquet

И аз се чудя дали да не изкарам още една магистратура, докато все още не съм тръгнала на работа.  Thinking

Пламена обикновено закусва добре с всякакви видове сандвичи и препечени филии. Понякога и кус-кус. За сметка на следващите хранения. Обикновено следобедната закуска я пропуска и яде чак за вечеря.

Преди пиеше доста вода, но след като най-накрая махнахме шишето с биберона преди 2-3 месеца, рязко намали количеството.

Айде отчетох се. Отивам да правя закуската.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт