Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 048
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Весни, Любо пие вода и всичко, което е течно (бира, а)  Grinning
Но пък не обича кисело мляко и сирене.
Да дам отчет - 11,200, 90 см и 20 зъба  tooth Даже вече е посетил зъболекар, профилактично. Зъболекарката каза да се мъчи да мие зъбите, както може. Чак към 3 година възраст ще започне да плюе пастата. Ама той може и сега да плюе 'пунка', ако иска  Grinning

# 256
Добро утро,
 За закуската Айя закусва всичко което и предложа, а и по принцип рядко отказва храна, плодове, мляко,''сандени''-сандвичи, кус-кус,баничка....  Като втора закуска до скоро пиеше фреш от грейпфрут и портокал.
 Тежи 14,700,но щом отиде на гости на баба си веднага качва по половин килограм  ooooh! Висока е към 95см.
 Вода пие,но опредлено предпочита да я заменя с мляко Simple Smile
 Майките с 2 деца, исках да ви попитам и двете ли спят заедно в една стая и имало ли е проблем за по- голямото като се буди бебето ако са заедно? Аз лично мисля да преместя Айя в друга стая ,а бебето да е в сегашната и,но не знам дали ще успея...

# 257
Just_VANIA, колкото по-рано толкова по-добре Peace Премести я Айя сега, а не като се роди бебето, за да не реши че бебо я измества. Така ще има време да свикне с новото положение.
Аз нямах никакъв проблем с преместването, даже напротив. Свиканха си двете и нито се будят, нито нищо. Ая, преди да я преместя се будеше, но след като я метнах при кака и спря да мрънка и да се буди, може и да го прави, ама аз не я чувам Mr. Green Crazy

# 258
Стилияна да знам,че трябва по-рано,но взехме някакво нестандартно легло и вече втори месец чакаме матрака който е по поръчка...тези дни трябва да доиде и почвам с опитите. Дано да е като при вас и да нямаме проблем.
А някой има ли беибивидеофон и ако да да ми препоръча?
Весни, честито дипломиране!

# 259
Добро утро мацки!
vesni ,ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!Услешна реализация и много парички!НАЗДРАВЕ!
Ив, Hugза Шош.
Алек не зная колко е висок но е 12кг.има 14 зъба/малко но от сърце/Мие си всяка вечер и всяка сутрин"бътките"но от два дни нещо го болят явно венците и веднъж даже прокърви.Мисля да го заведа на зъболекар newsm78
Иначе с яденето сме много скарани.Тази сутрин вече 3 закуски предложих но нищо не го впечатли.А в същото време в градината твърдят че яде newsm78Иначе за течности е като"каналче"Пие всичко и по много.На "майка си се е метнал" JoyОнзи ден дори в инфарктна ситуация/кърмя бебе,а той иска сок/щях да му налея вино. Shocked
А в момента нещо ми е настинал,че не знам.Чудя се дали е "градинска" хрема или зъб,че и последния кучешки е тръгнал newsm78
Приятен ден сладурки!
Just_VANIA моите и двамата спинкат заедно и с нас.Още ми е рано да ги отделям.Вече свикнаха един с друг.

# 260
  • София/Варна
Абе аз моята Ая е меря 87 см, ма гледам, че е колкото Шош, Ого и почти всички други налични януарчета в София, без Веско Mr. Green та не се смущавам, че е дребка Thinking

Мдам, и Ого го измери педиатъра 87см, ама аз не се притеснявам - баща му е бил дребосък до 12-13 годишен.

Just_VANIA, аз си взех от Прасешката къща един немски бебефон. В сравнение с останалите модели предавателя и приемника са доста мънички и това е удобство, разнасям си ги навсякъде с мен. По отношение на зареждането също са доста добре измислени - имат си автономно захранване (батерии), но като си у дома винаги можеш да ги боднеш в ел. мрежата. само трябва да изровя кутията и да ти пиша каква марка е.

# 261
Иначе с яденето сме много скарани.Тази сутрин вече 3 закуски предложих но нищо не го впечатли.

Ето тази грешка и аз я правех... предлагаш едно, ако не иска да стои гладен...

# 262
  • София/Варна
Иначе с яденето сме много скарани.Тази сутрин вече 3 закуски предложих но нищо не го впечатли.

Ето тази грешка и аз я правех... предлагаш едно, ако не иска да стои гладен...
Тая грешка и бавачката ми я прави - моли го по цял ден пикльото, дори вечер намирам на масата част т храната, която му е давала за обяд. Да не би случайно да огладнее детето  #2gunfire.

# 263
Ъх, аз съм като бавачката на Ого  Grinning. Но при мен е заради злоядия Ники, все още не яде почти нищо. От въздух живее и от боклуците в училищната лавка.

# 264
  • Willebroek, Belgium
Добро утро  Hug

Ние преди малко се излюпихме, но Емито снощи спа много неспокойно  Rolling Eyes
Сега похапва и след малко ще я карам на градина. Дано днеска да мине по добре  Praynig
Довечера ще спи при баба си а ние сме на купон  Party Mr. Green

Приятен уикенд мацки  Hug  bouquet

# 265
Добро утро и от нас Hug
Относно течностите, Вани пие по много и вода и сокчета, дори много обича и бира и вино CrazyС яденето си хапва горе долу нормално,но пък не е много на кила,а на ръст е около 92см.
Мони,как е прекарал Алек вчера в детската градина,плакал ли е или му е харесало там?
Желая ви приятен ден на всички! Hug

# 266
Ама аз също избягвам да предлагам 100 неща но сега нали е настинал уж да не стои гладен ама то магарешка му работа.Иначе не е спрял да се налива с мляко със сокове и т.н но ядене НЕ!
Ели,да плакал е но от време на време.Госпожите ме уверяват,че ще свикне.
Доби,и Алек от както е на градина спи много не спокойно.Да не би и при Еми да е от това newsm78.Весело изкарване на купона!Наздраве!
А Селма напоследък ми се губи newsm78Къде ли е?Да не прави изчисленията за "онова бебе на нейната позната"

# 267
  • София
Симона е 91 см, 17 кг. Притеснявам се, че е много.  Rolling Eyes Иначе яденето е на приливи и отливи - понякога яде много, друг път минава основно на мляко за седмица-две... Закусва попара или АМ.

Цвета, много гадно това с боледуването. Съчувствам ти искрено. Ако в понеделник смяташ, че е сополива, но здрава, вариант е педиатърката да ви даде бележка, че е здрава и тогава не могат да я върнат от яслата.

Аз
уж се бях пооправила малкко и днес отново съм парцал, едвам гледам, добре поне че не съм на работа. Само дано Симона не лепне от мен...  Praynig

# 268
vesni, честито дипломиране!

ivonska, дано Шош няма неприятности след ваксините!

Just_VANIA,
и аз мисля, че сега е момента да отделиш Айя. По - лесно ще го понесе, преди да се е родило бебето. Аз опитвах да отделя Ева, но в 12 часа през нощта става, взима си възглавницата и идва при нас. Та за момента е все още при нас, но и нейното време ще дойде.

Всички болни да се оправят бързо!

За размерите да докладвам - Ева е 89 см и 14 кг. Понякога и тя яде за трима, друг път отказва почти всичко. За закуска предлагам - попара, мляко с бисквити, сандвич с яйце и сирене,кашкавал, кайма, шунка (абе каквото имам подръка), кус - кус, филийка с пастет, препечена филийка. На обяд хапва някаква манджа, следобедната закуска от доста време я пропуска или хапва някакъв плод и вечеря супа. Ако откаже храната, която съм приготвила, оставям я гладна и на следващото хранене си изяжда всичко. Ева почти не пие вода, но ако види сок може и 1 литър да изпие.

# 269
Здравейте и от мен!
Аз нещо съм лепнала някакъв вирус и съм си вкъщи, а Виктория я пратих на градина.

Първо - Цвета, много е неприятно това. В нашата градина само със сополи не връщат (Виктория вече 2 седмици е със обилни секрети, че май й никнат последните 4 кътника), но нали знаеш - всяка градина си е със собствени правила!

Весни
, честито - със здраве да си ползваш дипломата, една чанта пари с нея вкъщи да носиш! Mr. Green Heart Eyes

За закуската
- в дните, в които си е вкъщи, Виктория закусва най-често макарони (с мляко и захар или със сирене), овесени ядки с кисело мляко, сандвич с кашкавал или с кайма (страх ме е да давам със сирене и яйце, имам чувството, че термичната обработка на яйцето му идва малко), пържени филийки, или любимите й 2 неща - филия с лютеница и сирене или филия с халва и масло (на това я научиха в градината).  Обядва някаква супа, за вечеря - различно. Следобедната закуска от скоро време я пропуска, но обикновено давам плод (и това малко ме притеснява, че вече не консумира никакви плодове - не знам дали в градината им дават нещо). Течности пие много, главно вода и прясно или кисело мляко. Обикновено достига около 2 л дневно. Ръст - около 87 см, тегло - около13,5 кг.

Аз да ви се оплача какво се случи вчера...Онзи ден както си карах колата и минах през една много висока шахта и яко ударих колата някъде отдолу. Вчера мъжът ми тръгва да я кара на майстор да я види има ли й нещо, и по пътя колата се запалва и изгаря почти цялата. Дошли са пожарни да я гасят. Знам, наистина по-важното е, че мъжът ми е добре (защото пожарникарят му е казал, че ако е продължил да кара още малко и не е видял, че колата пуши и не е спрял, е можело направо да избухне цялата кола), хубаво е също, че не случи и на мен - и то предната вечер аз се прибирах с нея от работа (абсурд в 20,30 ч вечерта да видя, че пуши - така и щях да си замина и аз със колата), ама ми е много кофти...... Уф, стана много дълго това изречение Rolling Eyes ТА, както и да е, криво ми е за количката..... И сега пак ще съм си пешеходец (респективно - клиент на градски транспорт Пловдив) :mrgreen:V

Айде, оплаках се, усмихнат и успешен ден на Всички!

Общи условия

Активация на акаунт