Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 067
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
То за соковете и мляко ясно, ама вода как да го накарам да пие newsm78

# 271
  • Willebroek, Belgium
Мимоза много гадно  Hug Важното е, че сте добре    bouquet

Мони не мисля, че е от градината  Rolling Eyes Явно е сънувала нещо и затова  Wink

# 272
  • София; Дружбето
Mimoza, mnogo gadno tova ( pak nqmam kirilica Crossing Arms) DObre, 4e e samo kolata
Dobvechera i utre shte precenq kak e Misha i veroqtno v ponedelnik sutrinta shte iskam belejka ot pedkata, che e zdrava. Ama bashta i shte trqbva da q vodi, 4e men 6te me 6itnat ve4e

# 273
Здравейте и от мен!
Аз да ви се оплача какво се случи вчера...Онзи ден както си карах колата и минах през една много висока шахта и яко ударих колата някъде отдолу. Вчера мъжът ми тръгва да я кара на майстор да я види има ли й нещо, и по пътя колата се запалва и изгаря почти цялата. Дошли са пожарни да я гасят. Знам, наистина по-важното е, че мъжът ми е добре (защото пожарникарят му е казал, че ако е продължил да кара още малко и не е видял, че колата пуши и не е спрял, е можело направо да избухне цялата кола), хубаво е също, че не случи и на мен - и то предната вечер аз се прибирах с нея от работа (абсурд в 20,30 ч вечерта да видя, че пуши - така и щях да си замина и аз със колата), ама ми е много кофти...... Уф, стана много дълго това изречение Rolling Eyes ТА, както и да е, криво ми е за количката..... И сега пак ще съм си пешеходец (респективно - клиент на градски транспорт Пловдив) :mrgreen:V

Айде, оплаках се, усмихнат и успешен ден на Всички!

Еееее тоя петък 13-ти.... Миме, добре че всички сте О.К. !!!! Ма...та и на колата...

Рали, сънувах ви нощес и мислех да ти звъня да се видим утре, но и аз взех да се разболявам.... като парцал съм  Tired

# 274
Мимозке,мила HugНаистина кофти история но пък слава на Бога,че вие сте добре Hug
vesni ,не знам до колко ще съм ти полезна но аз научих Алек да пие вода постепенно.Първоначално слагах в нея по малко от чайчетата на ХИП постепенно намалявах количеството и накаря спрях да слагам чай.И водичката я затоплях/ама ние пием още от шише с биба Blush/И сега сам си иска вода.
Цвети,бързо оздравяване на Миши.Аз в момента на "сополанко"му давам коризалия/хомеопатично/осцилококцинум и вит.С.Надявам се до понеделник да е ок.

# 275
  • Русе
Vesni - честита диплома   bouquet
За пиенето на вода и при Йоан не е приоритет. Най-много сокче иска или мляко с "коладче" ( мляко с какао ). От тази сутрин нищо не е пил, защото съм му наляла в чашата чай и се чуди как да го преглътне  Rolling Eyes
За яденето също е капризен - кара основно на сухо. Филии с патет, кашкавал, топено сирене, салам и т.н. Супа кусва по лъжичка две и край.

Момичета дайте съвет какво да му капя в нослето, че пак се разсополиви. Две седмици ходи на ясла и пак започваме със сополите и кашлицата  #Cussing out - вече ми писна от лекари и лекарства. Дали да непробвам с Клеева тинктура?

Мимоза  Hug  ( и моя петък 13-ти беше критичен, само че с неприятности с работодателя )  важното е, че всички сте ОК

# 276
  • София
Ох, Мимоооооооозааааа, ужас! Добре че е бил малкият дявол и всички сте живи и здрави. Ама все пак - знае ли се какво може да е довело до това подпалване? Звучи ми много страшно. И на Сту й се беше случило. Ужас!

# 277
Мимоза2, добре, че не станало нещо още по - лошо! Късмет. А ти да се оправяш бързо!

# 278
Мимиза ужас, направо нямам думи, ама важвото че сте добре.
Мони, и Ники докато беше с шише с биба пиеше вода и си я търсеше, ама от 2 месеца като махнахме шишето и остана на чаша /стъклена/ или шише тип Биберон - край.

# 279
Мимоза, изтръпнах, ужас. И на брат ми се случи същото като при мъжо ти - за малко да гръмне с една кола  ooooh!
*Elina*, аз само с клеева тинктура третирам Наско, и му давам Коризалия. Мисля че му действа.
Чакайте да ви питам и вас че нещо съм в чуденка. Сега взимам продължаващи болнични за по 30 дни. Трябва да излезна в 45-дневния болничен за раждане от 6 април, но се застъпва с предишния 30 дневен. Дайте акъл кво да правя, ще мине ли в НОИ и изобщо как става тая работа. Сега ми връщат единия болничен че имало 1 ден разминаване и да го оправя, то незнам какво пък ще ме правят ако се застъпват двата болнични....  ooooh!

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 15:26 от ninishte

# 280
Мимоза, ужасно е това, което се е случило. Важното е, че се е разминало само с това и наистина е бил малкия дявол  Hug
Ели, Евангелина е със сополи в момента, не дава да й слагам капки, но дава да я мажа с Низита, така че сега слагам това и като че ли поотминават.
Цвета, аз вчера заведох Ева със сополи на ясла. Нямаше на кого да я оставя вчера да я гледа, но при нас ги вземат сополиви. Дори си носим капките и сиропите и лелките им ги дават. Само с Т и ако е на АБ детето не го вземат.
Бръмболина, успех и на теб и ще стискам силно палци  Hug

# 281
  • София; Дружбето

Цвета, аз вчера заведох Ева със сополи на ясла. Нямаше на кого да я оставя вчера да я гледа, но при нас ги вземат сополиви. Дори си носим капките и сиропите и лелките им ги дават. Само с Т и ако е на АБ детето не го вземат.

Аз знам, че е така. Затова съм купила коризалия днес, осцилококцинум и в понеделник ще я пратя с капките. Ако се заядат ще я заведа на лекар да даде бележка, че е здрава и тогава ниощ не могат да направят. Но това пак ще ми коства едно закъснение за работа и проблеми.
Весни- честита диплома, със здраве да си я ползваш  Hug  Mr. Green

# 282
Мимозка Hug Hug Hug И ние с децата щяхме да изгорим като факли, но всичко е ок, щом свършва без жертви Hug Hug Дет' вика Ива за ламарини не бива да се косим Simple Smile
Моят мъж пък катастрофира снощи ooooh! ooooh! ooooh! Колата е помляна, но той е ок, с леки контузии Praynig Явно вчера е бил ден за нещастия, егати.
Айде весел остатък от уикенда и без произшествия  bouquet

# 283
  Мимозе!!!! Shocked Shocked Shocked
 Нищо не е случайно.... Thinking

# 284
Eеееееее, Сту, явно вчерашния петък 13 верно е бил фатален за мъжете ви. Добре, че са се разминали със сериозните последствия Hug

Общи условия

Активация на акаунт