Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 048
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Леле Сту, добре че се е разминал  Hug

# 286
Сту,Мимозке Hug Hug Hug

# 287
Ехооо, дами какво правите вие бе  Hug Сту и Мимоза добре че са ви оцелели мъжете. Да отидете да запалите по една свещ в някоя църква.
И да няма болнички деца вече.

# 288
  Стилияна,Мимоза,отдавна ли сте ходили на църква?Я бягайте да запалите по 1-2 свещички! Simple Smile

# 289
  • София
Сту,  Shocked Shocked Shocked Добре че е здрав! Изтръпнах!

# 290
Айде да ви кажа и нещо по-весело. Докато аз си дремя сега във форума, Димитър надраскал доста голяма отсечка от стената с фулмастер /баща му твърдеше, че е прибрал всичките Twisted Evil/. И детето видяло какво е направило , извадило почти цяло пакетче мокри кърпички и бърше......................а кажете ми какво да го правя

# 291
Стилияна,Мимоза наистина по-важното е,4е са добре мъжете ви, а Ива е абсолютно права,че за ламарини не трябва да се ядосваме  Peace
KayRenn ще съм благодарна да ми кажеш марката на видеофона.

# 292
  • Русе
Добро утро!   

Мимозе, Сту  Hug
Светле, ще се радвам да се видим с малчовците  Heart Eyes Надявам се бързо да се оправиш  Praynig
Елина, опитай с Коларгол. Цапа, но е ефикасен  Peace
Аз още чакам моите хора да се излюпят, че да отпочне лудницата и за днешния ден  Grinning
Желая ви много усмивки и слънчево настроение   bouquet

# 293
  • София/Варна
KayRenn ще съм благодарна да ми кажеш марката на видеофона.

Weewell е марката, и е само бебефон, моя модел няма видео, не съм сигурна дали имаха модел за видео наблюдение.

Сту, Мимозка, какви са тия хорър филми при вас?

# 294
Здравейте мацки. Влизам да чета за нои бремелинки, а то болести, произшествия  ooooh!
Мимозка, Сту много прегръдки и наистина отидете запалете по свещичка  Hug
Болничките бързо за оздравяват  Praynig
Цветке не се ли разбрахте с работодателя да не те съкращават, а ако намерят човек просто да излезеш в продължителни болнични  Confused
За отчета - Веско е около 15 кг. и както Сту е отбелязала височък е - около 93 - 94 см. Мисля, че само Алекс на Селма и Мимето  Heart Eyes на Саша са около неговия ръст.
Закуската не я долюбва хич - задължително трябва да е минало поне час от ставането му, за да яде. Най-често закусва мляко с бисквити. В повечето случай не знам какво е точно, щото спя по това време  Mr. Green На обяд предпочита да яде супи, мусака, ориз. След обедната е обикновено пица /разбирайте сандвич с колбас и кашкавал/, принцеса със сирене, торта /филия с мед и масло  Mr. Green/ и за вечеря каквото вечеряме ние. Преди сън задължително АМ с 14 капки Цитросепт.
Но да се оплача, че напоследък е станал малък ужасТ - във всеки момент, който издсебне Цеци е нападнат. Или му прилага суплекси от любов, или милото яде някой и друг шамар  Sad В чудо се видях вече, а реално вниманието към него не е по-малко от преди, даже е повече. Проявява и признаци на агресия към всдички, ако не стане на момента на неговата, а такъв модел на поведение не е видял никъде със сигурност  Rolling Eyes Само се моля по-бързо да преминава.
Джуст Ваня по-добре е по-рано да отделите Ая  Peace На Веско му беше трудно първите две нощи, а аз го преживявах доста дълго  Rolling Eyes Още ми е рано да мисля за момента, когато ще ги отделя двамата заедно, но предполагам, че няма да е много лесно.

# 295
  • София; Дружбето

Цветке не се ли разбрахте с работодателя да не те съкращават, а ако намерят човек просто да излезеш в продължителни болнични  Confused

Ти пък, ако намериш такъв работодател - свиркай Crazy

# 296
  • Русе
Момичета, благодаря за съветите.
Реших да капя Клеева тинктура, давам Инфлуцид и вит.С - не му е запушен носа, но тече и подсмърча, като от време на време покашля. Дано успеем да се разминем с  Twisted Evil този път.

Мислех да пусна нова тема, но невиждам предложения за заглавие, освен това на Цветка, но то е за летните ни теми  Rolling Eyes
Хайде, ако искате дайте идеи  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 15:21 от *Elina*

# 297
Сту, Мимоза, ужас! Важното е, че са ви живи и здрави половинките!   Hug Hug Hug
Девойки, моята Софи е 12.600 и 91.5 см.  Разбихте ме с тия 15-16 кг. Пу-пу.  Hug
Оказа се и че говори доста бебешки  за възрастта си, та след 6 месеца ще ходим на контрола и ако няма промяна -занимания с логопед.  Thinking .

# 298
След първите кокичета, януарчета чакат братчета и сестричета.

Изобщо не е кой знае какво, но само това ми хрумна. Ако има по-добри предложения, давайте. Нямам нищо против и да пусна аз тема, но не смея преди да одобрите заглавието.

# 299
Само предлагам заглавия:Януарските Цветя,чакат вече пролетта или Януарските деца сбират пролетни цветяили Януарчета чудесни вече учат пролетните песни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт