Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 31-та тема

• 54 949
  • 368
  •   1
Отговори
# 240
браво на всички  bouquet
за днес в къщи:
пица
свежа салата
печен саворин
и картофена салата за гарнитура, за не режимните

плодови шишчета
и десертче за мен:
желирано лимонено кисело мляко с овесени трици, по Дюкан Blush

# 241
Снощи направих набързо тези Мъфини с тиквички и Дип от извара и авокадо с които децата закусиха сутринта.

# 242
Таниттттааа, страхотна снимка    bouquet  bouquet

Марулка, жив  и здрав да ти е половинът! Много щастие и обич  Heart Eyes

За  нас със съпружето  Мезенце от свинско краченце на Емилия

а за тийновете имаше салата и дрипави омлети

# 243
zdraveite, zdraveite, az sum suvsem nova, no ako na nqkoi mu haresa tova koeto vijda, 6te se radvam da spodelq opita si. ot 10 godini po4ti sum omujena i blagodarenie na svekurva mi se nau4ih da gotvq i da pravq tezi strahotni piti  chef

# 244
Deniska 80 Питката  е много красива само трябва да пишеш на кирилица.   bouquet

# 245
# 246
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Привет и от още една (но вече много пристрастена) новачка.

От доста време ви чета и реших и най-накрая и аз да се включа с разни скромни нещица. Темата е страхотна, браво!   bouquet
А сега и моите произведения за тазвечершната ни вечера  Laughing
Салатка:
Телешко варено:
Пържоли на фурна с гъби и ориз с песто
И за почти десерт - орехово - портокалови мъфини

Не е кой знае какво, но пък беше вкусно (даже малчугана си поиска втора порция "супа" - нещо което се случва мнооого рядко  Laughing)

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 23:13 от Ritta_MI

# 247
  Славчева,откъде намери тез' изкусителни ягоди сега през март?Каква торта се крие под тях? Simple Smile

# 248
  Ритта,не ти се вижда нито една снимка....

# 249
Сладкиш с извара и ванилия - дюкански, но много вкусен  Crazy

# 250
Привет мили момичета! Hug
Тук е все по-вкусно и аз много се затруднявам вече да поздравявам поименно  bouquet

didibu, пиша рецептите при поискване, не мога да смогна всичко да напиша навреме Embarassed Ще я напиша и ще я дам Peace

Лоис, аз не съм купувала свежо сирене, но съм го гледала из маркетите, не знам обаче на коя фирма е това което съм виждала.Едни приятели много хубаво си купуваха от някаква борса в гурубляне, но те пазаруваха за пицария-много беше вкусно.Моето е домашно, ако някой прояви интерес мога да напиша рецептата.Виж за биволско и аз бих тичала ако знам къде има, но то и да има хич няма да имам вяра, че е биволско Thinking
и тъй като сме на вълна свежо сирене ето от мен:

Салата със свежо сирене и босилек

Пилешко къри с картофи и спанак

Сбъркан Крем Карамел, но много вкусен и така:038:

Следобед спретнах и един-
Шоколадово-портокалов кекс  chef

и паченце.... Wink

Хайде хубава вечер! Simple Smile

# 251
  • Балчик
Джемма, кажи за виенските кюфтета, не съм чувала преди такива  newsm78

Ето тук е рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.105

# 252
Леле, предлагам Еси и Лоис в отделна тема да отидат.....То ни на снимки им издържам, ни на ястия...То ще е обида ако им кажа манджи, особено менюто за забравената годишнина на Лоис е творение отвсякъде.......То вие и боб да наготвите , така ще го представите, че все едно чеверменце сте направили......да не би да се занимавате с реклама? Поздравления, Еси и Лоис, вярвам разбирате приятелската закачка......Стоите си тук, никъде не ви давам! Еси, де да можеш и аз така да сбъркам крем-карамела, и моля, рецепта за пилешкото каре.....

Прекрасни манджи, прекрасни салати.....Марулке, супер торта. Мен провала ми е точно с Династията, но май вече се научих сякаш че би,че трябва да имам време и  търпение, че мога да се явя на повотрителен с нея...Дано само не стигна до ликвидация.....Ще се радвам да споделиш за крема - един след друг ли ги слага(поне така е по рецепта), или блат-крем......

Аз почвам от снощи, едни мини-пици с пуешко филе:

Мини-пици

Медовик с т … 074; 2,30ч.....Явно торти правя все нощно време...Блатовете станаха много и се чудех какво да ги правя...Та...Джемма, в 2,30ч. щях да я правя по твоя рецепта с варен яйчен крем, но.....направих завой към леглото.....В крайна сметка със сметана я направих, но лично на мен - не ми хареса. Лабрекс, само аз съм изключението в харесването, явно наистина не съм по сметановите торти..... и Парче за Бъни

Супа топче … 77;со

Франзелки

Пипер и спа … 77;не

Вечеря дне … 84;ъж

За утре - бухтите, които се обръщат сами....Лео, разведи се с ДюкЯн, не стана ли много дълъг този брак.....

И на изпроводяк си взимам ягодки от последната торта...мммммм......

# 253
Вечерята:

- боб с наденички   Wink

пеп-4o, правих от сладките с кокос и боровинки, вярно че са прекрасни на вкус, но не ми се получиха формите както на Йоли, а по-скоро така:

Какво трябва да направя, за да станат като нейните - и по-скоро тази, която е най-отпред:

# 254

За утре - бухтите, които се обръщат сами....Лео, разведи се с ДюкЯн, не стана ли много дълъг този брак.....

В брак съм с него до края на годината  Mr. Green ще почакаш още малко Heart Eyes
Но аз и без това свикнах вече и готвя здравословно  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт