"Скоро малките ни МАРТенички,ще ни се покажат всички"!

• 12 412
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Шу, милинкото ..Дано да се оправи ..боже боже  Praynig
Тези неща не се ли виждат на фетална морофология ?

# 166
Шу с теб сме дано всичко да мине възможно най- леко и безпроблемно. Praynig

# 167
  • София
Шу, бъди силна! Praynig Дано това не е голям проблем и ръчичката на Яна да се оправи бързо! Пожелавам ти да попадаш само на добри доктори и всичко скоро да е наред!!! Незнам какво друго да кажа... Hug
natsti , ако това, пази Боже, ми го кажат на ФМ и се окаже само козметизен дефект, едва ли ще махна бебето! Каквото трябва да се случи се случва. Neutral Face

# 168
Уж се виждат обаче аз съм доволна че не са го видя ли, ако ми бяха казали предварително щях остатъка от бременността да се побъркам.
 Благогаря ви момичета!!!

# 169
Тези неща не се ли виждат на фетална морофология ?

Да, и аз това се чудя Rolling Eyes
Успех, всичко ще се оправи, ще видиш, братовчед ми и той имаше проблеми като бебе с някои недоразвитости, но всичко минава, не се тревожи само.

# 170
Шу, не се притеснявай, малката Яна ще се оправи. На моя позната бебето беше така и на двете ръце и след една лека операция всичко му е ок. Сега е на 2 годинки и нищо не се забелязва.
 Hug

# 171
# 172
Момичета смъкнаха ли ви се тумбаците след като родихте и колко?
А килограми колко свалихте веднага след раждането?

# 173
Шу не се притеснявай за каката. Вмомента медицината ни е доста напреднала и направо правят чудеса. Важното е да започнете операциите докато е още малка, така докато започне да разбира всичко ще е еминало. А за ортопеда кога е добре да се отиде?

# 174
  • Варна
Шу ,мила, стискам палци  Praynig  знам че всичко ще се оправи, с теб сме  Hug

# 175
  • София
Явно, колкото и да ми се искаше, днес няма да е моя ден (или е рано да се каже?  hahaha надеждата умира последно)
Бях в ТК - бебка е добре - по размери на бедра си отговаря, по главичка - с една седмица назад (особеност на черепа - по-малка главичка просто), плацента - 2-3 група, води - в норма, тонове и кръвно - ОК. Обаче, левкоцитите са ми завишени и утре искат пак да нося урина, за да я изследват.... малко ме притеснява това... на какво ли се дължи?  newsm78 После, бях и на тест за алергии и излезе, че съм силно алергична към 4 от обезболяващите... В събота док ме вика за преглед на шийката и запис на тонове... Ами, това е май!
Janitsa, и аз съм като теб - колкото повече го мисля, толкова повече ме дострашава... мислех, че съм само аз лудата с предпочитани дати... Стискам палци скоро и двете да се похвалим с новината и най-вече всичко да е ОК и да имаме здрави бебчета!
Elg, от сърце ти желая 13 март, през нощта да е твоя миг! С удоволствие ще те изчакам (ще е супер да сме заедно), ама да не е по-късно от 20ти март  Joy 25 март е Благовещение, много хубава дата, наистина, ама да знаеш, че отказвам да те чакам до тогава  Mr. Green
Elwing, скоро, миличка, скоро - то не остана и скоро ще си го гушкаш... Как е бати Ивчо?
Nefertity,  Hug  много сте сладки! Погачата - две моми (неженени) чупят питката над главата на бебето - първото парче се завързва в кърпа (нито прекалено стегнато - за да не стане алчно детето, нито прекалено широко, за да харчи много) е за Богородица и се слага на високо, за да са високи амбициите на бебчо. После всеки гост си чупи от питата, орисва бебето с хубаво пожелание и оставя парички върху питата. На тръгване съм чувала, че гостите не се сбогуват с майката (да не и спре кърмата), оставят по един конец от дрехите си (това не го помня защо) и оставят по монетка под възглавничката на бебето (за да му купят сън)... Чудесии много - ако някое не ти допада, просто го подмини - не мисля, че нещо ще се случи... Е, всеки си решава де, има и много суеверни хора...
simona_stoyanova, честито!!! Да е жив и здрав малкия юнак!
Тони, мерси за отговора - не я познах, че е Mac England, Princess Duo - хем сме я гледали в Штъркела... ама нещо тогава май не ми допадна - даже не помня защо... И още един въпрос - като си с присъствие на таткото, той през цялото време е с теб, нали?
ЯЯЯЯ, и Маймунката родила - как се радвам само - Честито маймунче - да е живо и здраво!!! И си дойде точно на темата (надушвам аз някакви пророчески умения у Слънцето май ... Слънце, я кажи коя ще е моята тема?  Heart Eyes )
Дез, как си, мила? Нещо почвам и аз да се съмнявам...
videlina, добре дошла у дома и бързо да свиквате с кърменето!
mama_bebcho, успех!
Зеленко, много се радвам за вашите постижения, героиня си ти, евала за търпението и куража! Коя беше педиатърката, от 12та ли, и доволна си много, нали? Аз не виждам нищо лошо в кърменето на обществено място - виждала съм няколко пъти как жени кърмят и ти казвам, че абсолютно нищо не се вижда... + това надали говориш за някое доста пълно място, а по-скоро някъде уединено (парк, пейка, т.н.), където и без това минават по много малко хора... знам ли... и аз мисля точно като Nagaina - мнението ми е положително, само дето аз самата съм малко стеснителна и ще видим.... Ех, как ви завиждам за морската градина  Blush Blush Blush толкова си я обичам!!! (баба ми живееше във Варна и със сестра ми сме изкарвали там по 3 месеца плътно всяко лято)!!
Айла, и аз благодаря много, че се включваш със съветите си - много са полезни!   bouquet  bouquet  bouquet
Вероники, мила, много се радвам за вас!
Много се радвам и за Бодливка, че са добре и вече се кърмят колкото могат!
Денис е разкошен, пу-пу! Ние сме взели същите чаршафчета и обиколник - жълтите, с мечетата... А, повивалникът, пък ни е като на Борис на Vasida!  Peace
Шу, успех с ортопедите и стискаме палци всичко да е наред!

# 176
Шу не се притеснявай за каката. Вмомента медицината ни е доста напреднала и направо правят чудеса. Важното е да започнете операциите докато е още малка, така докато започне да разбира всичко ще е еминало. А за ортопеда кога е добре да се отиде?
като стане на месец детето

# 177

здравей,исках да питам мамите които родиха вече в 1 аг? може ли да вземем дрешки на бебка да си стои с тях в болницата а не само на изписването??виждам че софи май е с нейни дрешки?

# 178
Мънки и Симона, честити ви рожби!   bouquet  Hug
Шу  Praynig Hug!
 Heart Eyes  Hug за всички!

# 179
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ДА СЕ РАЗПИША И АЗ В ТАЗИ ХУБАВА МАЙМУНСКА ТЕМИЧКА /УСПЯХ И ДА Я ПРОЧЕТА/ newsm44 newsm44 newsm44
ЗАПОЧВАМ С ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА СИМОНА И МАЙМУНКАТА - ЧЕСТИТО БЕБЕТА, ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ!!! smile3525
СЕГА ДА КАЖА И АЗ ЗА КЪРМЕНЕТО - ДА ЧУКНА НА ДЪРВО,БОРИС ЗАСУКА ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН СЛЕД СЕКЦИОТО, ЕДНА АКУШЕРКА МИ ПОМОГНА КАТО МИ КАЗА ДА ГО СЛОЖА ДА ВЪЗГЛАВНИЦА В СКУТА МИ - МНОГО УДОБНО МИ ЗАСТАНА И ОТ ТОГАВА ТАКА СЕ ХРАНИ. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ТОВА КОЛКО ЯДЕ И ПРЕЗ КОЛКО ВРЕМЕ - ТОВА СИ Е ИЗБОР НА БЕБЕТО. МОЯТ ПОНЯКОГА ЯДЕ ПРЕЗ ДВА ЧАСА, ПОНЯКОГА ПРЕЗ 3, А ПОНЯКОГА ПРЕЗ 4 - НОРМАЛНО Е. ВАЖНОТО Е ДА ГЛЕДАТЕ ДОКАТО СЕ ХРАНИ ДАЛИ ПРЕГЛЪЩА - ЧУВА СЕ ДОСТА СИЛНО. ЗАРАДИ ТЕЖКАТА ЖЪЛТЕНИЦА, КОЯТО ИЗКАРАХМЕ ТОЙ СПЕШЕ ПОЧТИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, НО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НИЩО НЕ МУ ПРЕЧЕШЕ ДА СИ ХАПВА И КОЛКОТО Е ЯЛ, ТОЛКОВА, НЕ СЪМ ЗАДИЧАЛА И НЕ СЪМ ГО БУДИЛА, САМО СЛЕД КАТО ПУСНЕ ЗЪРНОТО ГО ИЗПРАВЯМ - ОРИГВА СЕ ДОРИ КОГАТО СПИ. ПОЗНАВАМ КОГА Е ГЛАДЕН ПО ТОВА, ЧЕ ЗАПОЧВА ДА СИ СМУЧЕ ПРЪСТИТЕ НА РЪЦЕТЕ Mr. Green/МНОГО Е СЛАДЪК ИНАЧЕ ДАЖЕ НЕ РЕВЕ ЗА ЯДЕНЕ/. ОЩЕ В БОЛНИЦАТА ЗАПОЧНА ДА КАЧВА - 80 Г БЕШЕ КАЧИЛ ПРЕДИ ИЗПИСВАНЕТО. СЕГА В СЪБОТА ЩЕ ХОДЯ ДА ГО ПРЕМЕРИ И ПЕДИАТЪРА, НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ТЕГЛОТО МУ. ВАЖНО Е ДА ГЛЕДАТЕ БЕБЕТО, ВИЕ ЩЕ ПОЗНАЕТЕ КОГА Е ДОБРЕ - БОРИС ВЕЧЕ ПЪЛНИ БУЗКИ Laughing
ЗА ТЕЛЕВИЗОРА, АЗ НЯМАМ ТЕЛЕВИЗОР В СПАЛНЯТА, КЪДЕТО СПИ И БЕБЧО, НО ИМАМ ЛАПТОП С БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ В АПАРТАМЕНТА, КОЙТО ГО РАЗНАСЯМ НАСАМ НАТАМ И НЕ МИСЛЯ ДА ГО СПИРАМ, ВСЕ ПАК ЦЯЛАТА СИ БРЕМЕННОСТ ИЗКАРАХ ПРЕД КОМПЮТЪРА newsm20
ДА КАЖА И ЗА КОРЕМА И ЗА КИЛОГРАМИТЕ - МЕРИХ СЕ В НАС - С РАЖДАНЕТО СЪМ СВАЛИЛА 8 КГ, КОРЕМ СИ ИМАМ, НО ДОСТА СЕ ПРИБРА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЛАНА, КОЙТО НОСЯ - МНОГО УДОБНО МИ ПРИБРА КОРЕМА И СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА МИ ПОМОГНА МНОГО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО.
А ИНАЧЕ ЗА КЪРМЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА - НЕ СЪМ ССЕ ЗАМИСЛЯЛАЛ КАК ЩЕ ЯКАРАМЕ - КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ ЩЕ ГО МИСЛИМ. АЗ ДОСЕГА ИМАХ ДОСТА ОТРИЦАТЕЛНО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА, НО САМОТО РАЖДАНЕ И ПРОЦЕДУРИТЕ ОКОЛО НЕГО ДОСТА ПРОМЕНИХА МНЕНИЕТО МИ ЗА ДИСКРЕТНОСТ И ИНТИМНОСТ, КОЙ ЛИ НЕ ГИ ГЛЕДА И КОЙ ЛИ НЕ ГИ ПИПА ТИЯ ЦИЦИ yes
ТА СЪМ СЕ ПРЕСРАМИЛА ВЕЧЕ smile3532
ТОВА Е ЗАСЕГА ОТ НАС - ИНАЧЕ СЕГА И КОЛИКИТЕ ЗАПОЧВАТ, НЕПРИЯТНИ СА, ЗАСЕГА СМАО ЕСПУМИЗАН ДАВАМ, МОЖЕ БИ МАЛКО ПОМАГА ,АМА СА СИ НЕЩО НЕИЗБЕЖНО smile3518
ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВИ ЧЕТА И ЩЕ ПИША  bouquet
НА БРЕМЕННИТЕ - СПОКОЙНО, ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА newsm10
НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА БРЕМЕННОСТТА , НА МЕН ЧЕСТО МИ ЛИПСВА МЪРДАЩОТО КОРЕМЧЕ smile3521
ЗОРИ, НЕ ДВАТ СОБСТВЕНИ ДРЕШКИ В 1 аг, НЕ СЗЪМ ПИТАЛА, АМА НАЛИ ТЕ СИ Г СЗМЕНЯТ И СИ ИМАТ ЕДНИ УНИФОРМЕНИ, ЩЕ ГИ ВИДИШ НА СНИМКИТЕ НА БОРИС ОТ БОЛНИЦАТА И НА ЛЮБОМИРА НА ВЕСЕЛИНА-С-П СА СЪЩИТЕ Joy

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 17:22 от vasida

Общи условия

Активация на акаунт