"Скоро малките ни МАРТенички,ще ни се покажат всички"!

• 12 411
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да ви питам вие избрахте ли си ден от март? Нали казват, че си избираш ден от март месец и какъвто денят, такава ще ти е годината. Моят е 28-ми.

Аз знам, че избрания ден трябва да е преди 21ви, защото тогава идва вече пролетта и се предполага, че времето ще е хубаво.
Аз си бях избрала 7ми, това беше и една от предпочитаните от мен дати за раждане, ама... Та на 7ми времето беше супер променливо - ту се навъси и смрачи - аха да завали, ту пекне слънце... Няма да е скучна май годината  Crazy

# 211
Здравейте милички.
Първо ЧЕСТИТИ СЪКРОВИЩА НА МЪНКИ СИМОНА ТИФАНИ И БУХТА

Аз да ви се оплача моя батко нещо се разсополяви и разкашля Tired направо незнам какво да правя.Опитвам се да го държа настрана от бебо ама той все иска да го гушка и да му говори. Само се моля да не се прехвърли на бебчо Praynig

Аз като бях в болницата си мислех че Пепи изобщо няма да ме търси а той го е преживял много тежко.Само е питал за мен и после като ме изписаха иска всичко да прави само с мен.А по принцип предпочита да е все с баща си.

ШУ миличка всичко ще е наред Hug

poli+ и моята майка си заминава в неделя и колкото повече наближава толкова повече се чудя ще успея ли да се справя ooooh! Ама все си мисля че за 2 седмици ще се организирам и ще се нагласим Peace

# 212
Запис и от мен... по-скоро от нас, че все още сме 2 в 1...
Утре сме на консултация, излезе ми микробиологията - чиста съм  newsm44
Роня - и аз съм на твоето мнение, но нищо не казвам, че да не стане спор  Hug
А колкото до всички проблеми и трудности в кърменето - аз точно затова избрах да раждам в частна клиника, понеже знам, че там ще ми обърнат особено внимание на този въпрос. Аз страшно много искам да кърмя, страшно е важно за мен! И понеже се притеснявам, че няма да се справя, затова се насочих към Селена - там, докато не засуче бебето успешно, не те оставят, а гледат да са около теб и да помагат... поне така разправят вече раждалите там  Simple Smile
Успех на всички, аз отивам да си гледам мъжът, че още не можем да си се нарадваме, след дългата раздяла  luvbed  Mr. Green

# 213
  • София
Белла, браво на Ради!
Честита принцеса на Бухта, да е жива и здрава!
Тифани Мишел, честито и на теб!
poli+, добре дошла у дома! Вярвам че, скоро всичко ще си дойде на мястото!
Elwing, бързо оздравяване на баткото!
Elg, успех утре и да пишеш после какво е казва док!
Тони, oki4, мерси за мненията ви за присъствието на таткото!  Peace
kasparita, искрено ме разсмя... утре да не се съберем всички в една болница...
SZA, не мисля, че има значение дали погачата е у вас или на заведение/ детски клуб- важното е да си изкарате добре, в което съм убедена!
Лека нощ, милички! Hug

# 214
  • Стара Загора
Честити бебчовци на всички мами и от мен!!!
Момичета да ви питам коя е Тифани Мишел? Някоя мама от нашите ли е? Никъде не виждам такъв ник из термините, затова не съм я добавила.
Маруся от общия акаунт аз ти пратих ЛС да знаеш, но чак после се усетох, че ти пиша от него акаунт. Да не се чудиш кой ти е писал ЛС.
А вие мами защо не добавяте новите бебета в темата? Нали затова го направихме този абщ акаунт?

# 215
Tedsan, за колана да ти кажа - аз постъпих много неподготвена в родилното, но още на следващия ден след като ми каза лекарката, която ми прави секциото, че мога да ползвам такъв колан, поръчах на мъжа ми да отиде в някой магазин и да ми купи. И тъй като беше по празнични дни та влязъл в един магазин за бельо в скай сити центъра / че му е най  - близо/ и ми беше взел някакъв на немска фирма Anita, страшно удобен ми е, има три възможности за закопчаване и не го свалям почти/ само за едно бързо пране/. Моето мнение е , че много помага за прибиране на корема, особено след секцио / по лесно заставаш напълно изправен и по малко боли като че ли/ Peace
честито на новите бебета и новите майки  bouquet
слънце, аз нямам представа как да кача снимка на Борис на първа страница, с помощта на Elg успях да кача в албума някои негови снимки newsm78

# 216
Ние ли сме най-ранобудни???

Явно спането на 4 часа си казва думата.

Айде чакаме днес още бебоци... Laughing

# 217
Добро утро!
Слънце,Тифани Мишел е една мама от февруарките с термин 28.02 и се беше включила при нас след като започна март,и всички я приветстваха !Мисля,че не е необходимо да я вписваш едвали ще пише при нас,ако пак се появи да,но тя си е писала сумати време с другите момичета и сигурно ще е там!

Пак едно затишие е с очакващите бебета newsm78 Хайде стига сме се стискали вече да излизат!Така очаквам вече да го гушкам,а каката ни ще лудне в очакване милата.Само утре не искаааам!Снощи уж пълнолуние ,а пък никой май!
Дано днес вече имаме новини от Дез! Praynig

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 07:52 от marussia

# 218
Здравейте мамчета! Честито на новопоявилите се бебоци и техните мами!

Вчера бяхме на контролно мерене и се оказа, че Петя е качила 500гр за две седмици и сега тежи вече 3,5кг! Добре  е мацката иначе, коликите за сега са в границите на нормалното! Като сравнявам с батко и направо нищо общо няма! Много ми е смешно като баткото пита
-А защо Петя яде от цицито ти? Grinning

Много е грижовен, но и доста буен на моменти! Понякога решава че трябва да скача върху спалнята точно когато храня Петя, но и такива моменти трябва да има! Хайде лек ден на всички и дано времето днес е приятно за разходки!

# 219
  • София
Добро утро на всички!
Първо да ви се оплача: и нас не подпукаха коликите. За момента се отърваваме само с мрънкате през деня, но да видим до кога. Педито ни предписа Саб. Вчера бебката не е спала близо 5 часа. Заспа някъде след 19 часа, та къпането беше почти в полунощ.
И сега да ви се похваля: днес ще ходя до офиса да си занеса болничния и си влезнах в старите дънки! Много съм доволна:)
Успех на всички чакащи мамчета.

# 220
Добро утро и от нас!как сте днес, аз пак на линия  Laughing . Утре съм на прег Laughingлед и се надявам всичко да е ок с тези води, че ужасно много се шашкам вече #Crazy .Снощи пълнолуние, секс-явно и това не ми действа  hahaha малката принцеса от сега с характер май Joy Утре на тоновете дано да са ок че док.каза ме като няма вода може бебка да започне да страда и трябва да се ражда,на ехографа си видях плацентата тя е станала ужас цялата  почти нестава вече, моля се бебчето да трагне тези дни само да излиза, че не искам предизвикано раждане-много повече боляло? #Crazy #Cussing out Я да кажат вече родилите, ако има с предизвикване повече ли боли, знам ли и аз вече!На всички, които днес са на прегледи успех и чакаме хубави новини!За кърменето много искам да се справя живот и здраве и ще направя всичко по силите си за да успея!
П.С: От снощи имах странни усещания ниско долу-не се смейте за тъпото обяснение, но така го усещам-все едно като драскане,придърпване на яйчниците, имам чувството че е бебказнам ли!?Също така от 2-3 дни малката е много кротка, много , а до сега не се е случвало-винаги е много активна и ритка доста силно!??дали се подготвя,или заради тази вода която почти я няма  newsm78! да идва утре че да ходя на преглед , че вече се побърквам  #2gunfire

хубав ден и чакаме хубави новини днес

Добро утро на всички!
Първо да ви се оплача: и нас не подпукаха коликите. За момента се отърваваме само с мрънкате през деня, но да видим до кога. Педито ни предписа Саб. Вчера бебката не е спала близо 5 часа. Заспа някъде след 19 часа, та къпането беше почти в полунощ.
И сега да ви се похваля: днес ще ходя до офиса да си занеса болничния и си влезнах в старите дънки! Много съм доволна:)
Успех на всички чакащи мамчета.

това за дънките е супер-как така го направи,колко си свалила ? smile3501
дано и аз да съм така

# 221
  • София
Зори, аз за цялата бременност качих 7 кг. По време на операцията загубих литър кръв. А след като се прибрахме вкъщи просто не ми остава много време за ядене, пък и продължават да ми се ядат основно плодове. В интерес на истината не съм се мерила след раждането.

# 222
Добро утро.
за кърмачките Mr. Green

Аз минавам само на отчет. Държа службата, уволнявка няма изгледи да има 
smile3519 Днес ще скубя крака и ... smile3553 После малко чистене, но само ако имам сили и желание, защото така от позицията легнала на дивана мерак имам, ама дали ще имам и като стана не се знае wait

# 223
  • София
 Добро утро и от нас  Laughing
 И аз очаквах да ме посрещне новина за бебоци, ама явно никой не ще да се хвали  Thinking
 Освен Dez и poli24 не е влизала от 9.03 във форума, та може и тя да се е сдобила с бебче, но още да не сме разбрали. А Dez беше общала да пише от телефона като роди, но може и да не е възможно от там  newsm78. Дано скоро се похвалят.

А вие мами защо не добавяте новите бебета в темата? Нали затова го направихме този абщ акаунт?[/b]
Слънце, според мен просто никой не се е усетил, че може да го направи - нямаме подобни навици.

Да ви питам вие избрахте ли си ден от март? Нали казват, че си избираш ден от март месец и какъвто денят, такава ще ти е годината. Моят е 28-ми.
Аз пък знам, че не трябва да казваш кой ден си си избрал, преди да е минал. Иначе аз също си бях избрала 7.03.

За погачата пък знам, че се прави малко преди 40-ия ден, а не точно на него. Другото нещо, което съм чувала е че не било хубаво да се прави в събота, защото тогава били задушниците, правели се панахиди и се ходело по гробища и т.н. (за кръщенето било същото пък ние на Ники в събота го направихме).
 Това за жените в цикъл е пълна измислица - щели да му излязат пъпки на бебето - дрън, дрън. Аз го знам, че по принцип жена в цикъл не трябва да влиза при бебето, а не само на погачата. То ако слушате всички бабини деветини и ги спазвате ще луднете. Аз лично съм си изпращала гостите, пък кърмата не ми спря и племенницата като я изписаха бях в цикъл - пък детето не се опъпчи, а все бях при нея. Но всеки е свободен да вярва и да спазва каквото иска.

Айде, аз днес съм решила да си поизчистя малко къщата и почвам докато не ме е налегнал мързела

# 224
dobro utro na vsicki mami,mnogo otdavna ne sum pisala ,no vi cetiah redovno.sujeliavam ,no nemoga da promenia shrifta. termina mi beshe na 18 mart,no momata ni iskashe da se gushkame po rano i na 05.03.09 az stanah mama s zdrava dushteria s imeto Nikol.teji 3.100gr. i e 51sm.shtastieto e goliamo ,pojelavam na vsicki martenski mami zdravi i usmignati bebenca kato moeto.mnogo celuvki  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт