13-та фатална тема на финските мами

• 16 608
  • 285
  •   1
Отговори
# 90

ДОБРО И СЛЪНЧЕВО УТРО НА ВСИЧКИ МОМИ И МАМИ ТУКА! Laughing
Oт рано ,рано сме на крак у нас..Тоз моя хубавец сина ми,има навика в почивните дни да става по първи петли дето се казва и да ни тормози всички накуп.Точно тая сутрин някакъв страхотен джангър ме събуди в 5.40....Скачам и гледам всички лампи светят,пердетата от прозорците прибрани..абе с една дума "светим"и отдалеч се вижда,че май само ние светим с пълна сила ooooh!Гася аз лампите и стигам до кухнята,която малкия е преобразил до неузнаваемост в бойно поле:Де що тигани,тенджери,капаци,черпаци,и всякакъв друг подобен инвентар се е намерил,всичко е приложил.Ужасена констатирам,че с дебел черен туш се е изрисувал като индианец тръгнал на война,и е "замаскирал" някои части от шкафовете,стените...
Бясна съм,а той отказва да спре да думка с един черпак върху дъното на новия ми Crêpe Suzette тиган ..smile3512
Едва успях да го склоня кафе да направя.. ooooh!
Сега гледа сутрешния детски блок и всичко е временно спокойно smile3506

Joy Joy Joy

Добро утро и от мен на всички ранобудни мамчета!

Приятен ден на всички!!

Тук в БГ пак вали  newsm11 buria  umbrella

# 91
Здравейте мами от Финландия.
Извинявайте че нахлувам в темата ви,но имам една молба.
Сигурно и при вас има майки които живеят в чужбина, без да имат възможноста да вземат децата си от България,защото бившите им отказват да дадът съгласие.Ние,няколко майки с този проблим,направихме петиция за да се промени този закон и децата ни свободно да могат да пътуват,баз да зависят от прищевките на някой егоист с ограничено мислене.Моля Ви да прочетете петицията и ако сте съгласни с нея да я подпишете.Предварително Ви благодаря.
http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

# 92

Bee , това искрено ме разсмя.
Твоят син е много изобретателен.  Joy Виждам, че не му е скучно сам. Тежко ти на теб, след играта трябва да прибираш и чистиш.   bouquet
Ех, като те чета и на мен ми се иска отново да съм дете - безгрижие, игри ...

А, сега да се подготвям за теста по фински, който се оказа, че няма да е днес, а другата седмица. И то, защото сме много зле с граматиката ... уж уча, и пак не съм доразбрала някои неща ... този език няма научаване!

Дънди, къде се губиш днес? Надявам се, че си добре!  dancing

Това важи и за останалите от отбора .. къде се спотайвате?  Hug

Приятна почивка на всички!

# 93
Нямах рутер, хораааа, нямах интернет.
Пък на работа нали не ми дават да гледам много много интернет.
Радвам се , че сте добре  Grinning

# 94
Пчеличкоооооооооо  hahaha Joy rotfImao rotfImbo rotfImbo newsm62
не знам дали ми вярваш но със сълзи на очи се смях докато ти четох писанията от перипетите ти тази сутрин  Joy след което продължавайки да се кикотя и рева едновременно извиках любимия ми мъж да дойде и на него да му го прочета и той като прихна и така ние двамцата се хилихме неукротимо до момента Joy
Чесно казано - нямам думи. Но едно е ясно малкия щурчо добре се е забавлявал за твоя сметка, наистина не ми се мисли как си изглеждала сутринта в продължение на няколко часа  rotfImbo
Аз бях същата дивачка, да са ми жими и здрави родителите, защото след като навърших 20 години си дадох сметка колко щура съм била. Мила моя приятелко, надявам се да не си ми бясна че се смях със сълзи на очи на разказа, но да ти кажа много живо си го визуализирах как точно се е случило и това направо беше причината да избухна в смях и сълзи едновременно.  smile3521 Мерси за кафенцето и закуската и много те   bouquet и да ти е жив и здрав и много да те обича и уважава като стане голям за това че си била прекрасен родител   bouquet
Ео най-накрая мила да се появиш  Hug
Мимота не се тревожи скъпа - невъзможни неща няма - желанието е определящо за всичко и най-вече то мотивира  Hug
Марги, къде си слънце? Как върви ученето?
Хайде дами до по-късно   bouquet и нали знаете че за всички ви има много  Hug

# 95
Пчели направо ме разби със твоя красавец как те е събудил.Да ти е жив и здрав.
 Искренно ти съчувствам за ранното събуждане през почивните дни,защто и мойта е такава.
 Ама днес направо ни шашна с мъжо. Станала сутринта незнам кога отишла в хола и си пуснала Тв-то и си гледа децки момата(ние вечер преди да изкл. ТВ-то го слагаме на sub junior) a ние ставаме в 8ч. и като виждяхме,че я няма си помислихме,че е в децката стая при сестра си (дъщеря на мъжо ми от предишна връзка), а тя б хола.

# 96
ХУОМЕНТАААА!
Айде на кафенцето момиченца... Hug

Желая на всички успешен ден!  bouquet

# 97
Дубрутруууу сладурки  Whistling
Пчеличко, мерси за кафенцето миличка.  Hug

Хубав и успешен ден ви желая   bouquet

# 98
Момичета, можете ли да ми изредите най-големите издателства във Финско?  Praynig

# 99
За теб..веднага.Те ти ги всичките накуп:http://www.interfennica.fi/kustantaja.html
  bouquet
и тук http://www.interfennica.fi/kustantaja.html
Най..големи WSOY,OTAVA,DOCENDO-нали за книги става въпрос?

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 11:48 от Bee.

# 100
Да, да, за книги  Grinning За реферат на една колежка книгоиздаване Mr. Green

# 101
В обедната почивка набързо влязох и гледай два пъти в бързината един и същи линк съм пуснала,Ео.Ако имаш нужда от помощ,свиркай Whistling

# 102
Добро утро снежинки мили  newsm51

Влизам и гледам никой не е сервирал кафе  Whistling
Така че мили момичета грабнете на бързо по една чаша преди да се впуснете в работа безкрай  Wink

Хайде и хубав, слънчев ден от мен   love001

# 103
Дънди, мерси за кафенцето, миличка!

Аз продължавам да съм отсъстваща, но още малко зор имам, до 4 април и после се надявам да имам повече свободно време.

Много хубаво настроение и слънчеви дни на всички снежинки от мен! Изпращам ви много прегръдки и пролет!

# 104
Здравейте момичета!

Дънди, мила благодаря за кафенцето!  Hug  bouquet
Аз пак не съм влизала от 100 години. Май всички сме доста заети и само най-сериозните и редовните са на линия   Grinning

Лек ден на всички и приятна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт