13-та фатална тема на финските мами

• 16 608
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Eй Мама Севи  Party Радвам се да те чуя  Hug
Да, имам го предвид за разходките, но до края на седмицата разходките ще са "ала костенурката нинджа"  #Crazy, т.е. забулена с шапка и шал стигащи до очите. Тази седмица направих 2-3 такива кратки, като духа студен силен вятър определено не могат да ми помогнат за имунитета, само може да ме повтори този кошмар, но ако е тихичко, то е ясно  Party
Другата седмица времето ще е по-добре, така че мисля да почна малко, по-малко по дълго да се задържам навън, а и се надявам с още няколко дена в бонус с укрепващи препарати да съм по-устойчива  Whistling
Момичета, това чудо голям удар под кръста беше за мен  #2gunfire Аз не боледувам и се радвам на добро здраве, ама къде ме пипна тоз вирус и после ме полази тази гадна бактерия ей сега на стоя и се чудя и отговор - НЯМА  #Cussing out

# 76

Мили ми момиченца,корема тъй ме боли след толкова много сладко    Кой ме би по главата,както вика Еовин,че да се натъпча баш като прасе..пуста лакомия да му се не види ooooh!И постоянно вода пия.Подух сe като плондер,лошо ми ееее..
Ааа,от утре..диета,здрава и 
Айде милинки сега ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!

# 77
Bee, тези бонбони Рафаело са ми любимите. Не се учудвам защо си ги нападнала. И пред мен да са .... и аз щях да постъпя така  Joy
Колкото и да искам да сваля някое и друго кило ... оказа се, че не е за мен тази работа. Последната диета, която правих /и първата/ беше с поражения - повръщане и неразположение.

Но сега ви казвам лека нощ на всички ! Hug  bouquet

# 78
Добро утро момичета!
Раздавам кафетата и отивам да се оправям за работа,че нощес като не спах,тая сутрин съм ..ooooh!
 и целувки   love001     

# 79
Добро утро, снежинчета!

Дънди, ти си знаеш какво да правиш, но наистина - много се пази от този вятър, че да се повторят нещата! И наистина е така - веднъж като се разболееш и отслабне имунната защита, после като че ли болестите идват една след друга....Дано скоро да си здравичка и да минат тези неприятни проблеми! Hug

Пчели, теб хич и няма да те ожалвам - до довечера ще си екстра и сигурно ще си готова за втората кутия Рафаело.... Joy А га ги ядохте кИфтета ни ривахте, а! Joy Joy Joy

Мама Севи
, ама то съвсем наближило идването ти! Ще дойдеш точно за Великден тука! Пожелавам ти лек полет и бързо да свикнеш с Финландия.  Hug Детенце ще го взимаш ли с тебе сега или ще го оставите в България докато ти се оправиш?

Мама
, кога започва практиката? Ти как си?

Наистина Котето, Ео, МОФи, Щастливчето, Винцето отдавна не са се отбивали! Момиченца, къде сте?

Хайде да ви раздам прегръдките на всички и да отивам да уча! Hug Hug Hug

# 80
Дубрутруууу снежинки милинки  newsm51 smile3558

Пчеличкооо тъкмо си мислих за теб, дали си оцеляла след вчерашното прегрешение  newsm78 май ще ти трябва време както Марги казва до довечера и след това ще си като нова  smile3521
Марги слънце  Hug  hug  love001

Момиченца - кокиченца да не ви изброявам по именно - нали си знаете много успешен и хубав ден от мен  smile3525

# 81
Привет мили снежинчици Hug.
Не съм писала скоро, защото нещо нямам много настроение за писане..и да не досаждам.
Алекс много реве и мрънка в последно време. Вечер лягам с него рано-рано, защото иначе се дере, ако не съм аз в стаята..баща му го приспива и след 20 мин вече е отново на линия.
Аз като се появя, обръща се и заспива, но трябва да съм там. Ако стана, как усеща това дете, не знам, започва да пищи.
Та..така се борим,д а видим до кога #Cussing out
Времето тук е супер пролетно/ слънце, много цветчета навсякъде.
Ходихме на басейн и в един детски център за забавления..
В басейна този път бяхме общо 6 големи и 6 бебета.Само аз бях мама,другите бяха татковци.
А в този център имаше колкото майки, толкова и татковци.
Мъжо каза, че било типично..тк се полага 1 година платено майчинство, но на майките им писва и им ставало скучно, та затова последните месеци татковците гледали децата.
е, това вече в Бг малко трудно ще се види.
Марги, мила, как мина изпита? Не се и съмнявам, че е успешен Hug.
Ох..Пчелиии..болна тема са ми тези Рафаело и на мен.
Аз затова правя от тези -фалшивите..ама и те свършват за отрицателно време. Кажи на мъжо, че вината не е в теб,. ав бонбоните, ако не бяха толкова вкусни, нямаше да свършват толкова бързо.
А за сладичкото..хм..една приятелка ми каза рецепта за една много вкусна и лека шоколадова торта..И онази вечер я правих, снощи ..след вечеря замина половината *е..с мъжо двамата ядохме. Ама той хитруша..викам му искаш ли още/..и той- не..а аз- е..тогава аз ще си отрежа на мен още едно парче..И той веднага..а щом ти ще ядеш и аз искам hahaha.
Ама той слаб, клечкав..а пък моят кантар все едно и също показва Embarassed.
Мама, как е адашката?
Дънди, мила, хубаво е,че си минала най-тежкият период и вече се възстановяваш. Малко по малко ще си засилиш пак имунитета, а и идва пролет, слънцето действа добре  bouquet.
Рали, как е при теб? Има ли много работа?
Много весел и успешен ден и пълен с хубави емоции уикенд Hug

# 82
Валенце, здравей слънце! Hug
Знам ,че е много изнервящо детенце като е криво и все мрънка, но явно минава през такъв период. Иначе той ти е такъв смешко и пълен с идеи за развеселяване на мама и тати..... сигурна съм, че ще отмине лошото настроение! Не се притеснявай, той те търси постоянно, защото около годинка започват детските страхове и вече усеща липсата ти.
Чудесно е, че имате такива хубави места за бебешоци - така и той се радва, а и ти можеш да релаксираш.  Използвай да ходите колкото може повече, и за Алекс е забавно, а и като се измори от плуването и игрите ще спи повече.

Моя изпит е на 4.4. и сега ме чака голямо четене, но се чувствам толкова изморена, че не знам как ще се взема в ръце да уча.

Кажи рецептата за тази толкова вкусна шоколадова торта, моля! Wink Аз още съм диетична, но на мъжо и на детенце мога да я спретна, сигурна съм, че няма да се обидят! Joy

Много прегръдки ти изпращам и да нацелуваш малкия бонбон Алекс!

Дънди, не каза как си днес? Подобрява ли се положението или....И при нас днес духа отвратителен вятър и като излизах сутринта, така ме заболя главата! За това, пак да си кажа като някоя бабичка, но - пази се много, че този вятър е направо кошмарен за синузита! По-добре да ходиш като костенурка-нинджа увита с шалове и шапки, но да не се повтарят пак болестите, нали! Hug

# 83
Валенце, дано мине този период с Алекс, а и сега ще имате поводи все по-често да сте навън на чист въздух, което определено ще му действа добре после да спи дълбоко  Wink
Марги миналата година преди моя изпит се чувствах по същия начин и си купих една опаковка женшен и да ти кажа благодарение на него бях супер бодра и успях да чета много часове в пълна кондиция.  Hug Иначе аз съм добре днес, до сега чистих и мих, сега малко почивка, за да не съм загрята и ще отида до аптеката да си купя сиропа, който пия за алергията, а и ще си направя кратка разходка - разбира се добре опакована  Peace  bouquet
Хубав ден и се пазете  Hug

# 84
Марги много си сладка на снимката и аз в момента съм гор долу като теб в косата.

Практиката ми почва на 23 април и е окло 1,5 м.
 Малката е добре да чукна на дърво доста време не е боледувала и се надявам да не се и разболява.

Весел Viikonloppu ви по желавам. Аз отивам да разчиствам кухнятя,че утре ще я боядисвам нещо ме е ударила музата- както казва майка ми Луд умора няма...та и аз.
 Като,чели не ми стига ученето та сега и кухнята Olen  Huulu nainen.

# 85
Дубрутрууууу сладурки и честита ви първа пролет  newsm51
Влизам и гледам, че никой не е сервирал кайвето и си викам - е сега имаш шанс да изненадаш любимите снежинки   love001

Така че милички, хайде грабвайте по една чаша, сядайте и драснете два реда - как я карате в почивния ден  Hug

И нали знаете, че на всички ви пращам много  Hug

# 86
Здравейте!

Тук в БГ е много гадно времето.  cold

Бяхме се организирали да отиваме на Карандила       ura                        ( http://infotourism.sliven.bg/objects.php?id=22 ) , но е много студено. Има сняг , непочистено както обикновено и сама с колата и детето...  smile3518 

Ще си стоим в къщи на топло! Ходихме до магазинчето да си заредим хладилника и сега той си играе , а аз се възползвам от възможността да седна на компа!

Приятен ден на всички ! Hug Hug Hug

# 87
Дънди мерси за кафето мила. Колко добре ми идва след като не съм седнала нито за 5мин. от сутринта,но пък за сметка на това съм готова с кухнята НАЙ-НАКРАЯ я БОЯДИСАХ #Silly

# 88
ПРИВЕТ,ПРИВЕТ !

След като бяхме цял ден на гости/нашия паппа има имен ден/пак цъфвам тук за цунки..гунки,ама като гледам всеки хванал пътя нанякъде Rolling Eyes
И аз отивам ,нали ви казах,работа ,допълнително ThinkingМи така е,като не се справям с работата си в службата. Joy

# 89

ДОБРО И СЛЪНЧЕВО УТРО НА ВСИЧКИ МОМИ И МАМИ ТУКА! Laughing
Oт рано ,рано сме на крак у нас..Тоз моя хубавец сина ми,има навика в почивните дни да става по първи петли дето се казва и да ни тормози всички накуп.Точно тая сутрин някакъв страхотен джангър ме събуди в 5.40....Скачам и гледам всички лампи светят,пердетата от прозорците прибрани..абе с една дума "светим"и отдалеч се вижда,че май само ние светим с пълна сила ooooh!Гася аз лампите и стигам до кухнята,която малкия е преобразил до неузнаваемост в бойно поле:Де що тигани,тенджери,капаци,черпаци,и всякакъв друг подобен инвентар се е намерил,всичко е приложил.Ужасена констатирам,че с дебел черен туш се е изрисувал като индианец тръгнал на война,и е "замаскирал" някои части от шкафовете,стените...
Бясна съм,а той отказва да спре да думка с един черпак върху дъното на новия ми Crêpe Suzette тиган ..smile3512
Едва успях да го склоня кафе да направя.. ooooh!
Сега гледа сутрешния детски блок и всичко е временно спокойно smile3506

Общи условия

Активация на акаунт