Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 'kotisisustus' на български?
Какво е сауна и как се използва?
Какви са преживяванията на хората с работа и живот в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 'kotisisustus' на български?
-
Какво е сауна и как се използва?
-
Какви са преживяванията на хората с работа и живот в чужбина?
Форумът включва различни преживявания с работа и живот в чужбина. Някои споделят своите преживявания при преместване във Финландия, като изразяват притеснения относно адаптацията и финансовата независимост. Други се подготвят за тестове и учене на нов език, докато се подготвят за новия си живот в чужбина.
-
Какви са препоръките за лечение на херпес и синузит?
-
Какво се случи с Пипин?
Радвам се да те чуя 
, т.е. забулена с шапка и шал стигащи до очите. Тази седмица направих 2-3 такива кратки, като духа студен силен вятър определено не могат да ми помогнат за имунитета, само може да ме повтори този кошмар, но ако е тихичко, то е ясно 
Аз не боледувам и се радвам на добро здраве, ама къде ме пипна тоз вирус и после ме полази тази гадна бактерия ей сега на стоя и се чудя и отговор - НЯМА
И постоянно вода пия.Подух сe като плондер,лошо ми ееее..

май ще ти трябва време както Марги казва до довечера и след това ще си като нова 
.
Аз още съм диетична, но на мъжо и на детенце мога да я спретна, сигурна съм, че няма да се обидят!

(
Ми така е,като не се справям с работата си в службата.