13-та фатална тема на финските мами

• 16 608
  • 285
  •   1
Отговори
# 60

Набързо се отбивам  newsm78,ама както изглежда всички са много заети и няма никоооой Rolling Eyes

# 61
Привет момичета,
Виждам,че всички сме се изпокрили. Най-редовните като Пчели и Дъндурска заслужават медали,че поддържат темата жива. Благодаря на всички, които се включвате все пак по-често  Hug  bouquet

Пчели ,ами а от време на време ви попрочитам, ама като нямам муза да пиша. След като ми отрязаха главата с ремотна на колата, незнам дали ще имам пари да си платя интернета за следващия месец. Ако не се появя да знаеш къде е причината  Mr. Green Абе за нета ще намеря ,ама тия механици  ти изтръсват една цена и изобщо не се замислят. УжасТ

Лека нощ и приятни сънища  Hug

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:43 от ralivd

# 62
Добро утро снежинчета!

Една сутрин и аз да успея с кафето и закуската....

Хубав и слънчев ден ви пожелавам!

# 63
Ехоооооооо сладуркиииии  newsm51
Дубрутрууу и от мен  Hug

Влизам аз и си мисля ей сега ще сервирам кайвето на дамите и какво да видя Марги се разшетала рано, рано и ме изпреварила love001
Благодаря мила определено ще се възползвам от него  smile3521
Рали, ама това е направо ужасно  Crossing Arms трябва ли колата да влиза на ремонт, то е ясно че човек рискува да си остане без парици. Но виж, ако трябва ще помагаме да интернета, за да останеш на линия  Joy никакви извинения - ти само кажи   bouquet ей тук виж колко сме много така че помощ можем да окажем  smile3521

Момичета, днес определено се чувствам добре  Party Вчера направих малка разходка до магазина, че с това стоене вкъщи, коренни пуснах  ooooh! ама важното е че вече започнах да се стабилизирам  Party
Хубав ден ви желая и съм тук, така че по-късно ще намина отново.   bouquet

# 64
Набързо минавам да пийна едно кафенце от margihr и тръгвам да работя!

Нали са ми последните няма почивка!  "Давай това, давай онова , че после няма да те има!"  #2gunfire  понеже после още два месеца ще се водя официално на работа...  Naughty

Приятен ден на всички!

# 65
Альо,альо  Rolling Eyes
къде сте снежинки мили  newsm78

Аз реших да намина и какво да видя, няма никой  Crazy ок до по-късно  Whistling хайде драснете два реда как беше деня ви?   bouquet

# 66
Ехооооо тук съм!!!!!
  Дънди много се радвам,че вече си по-добре,то и аз само да настина леко и веднага се сдобивам с херпис или пък като се притесня,а да не говорим,че 2 седмици преди полет съм направо като роза в устата от херписи.

Рали снимките са много красиви мерси лима Hug  love001

марги  Praynigискам и аз да те видя  Praynig Please!!!
A сега

# 67
И аз и аз искам Марги  Flutter

Благодаря ви момичета! Аз по принцип много обичам да правя сними,където и да отида и по какъвто и да било повод. Мисля,че това е един прекрасен начин човек да запечата приятните спомени.

# 68
Добро ви утро девойки!

# 69
Добро утро снежинки мили  newsm44

Пчеличко, ей на това му казвам да станеш разноглед от толкова голям избор кафе  Crazy и сега тотално се обърках от кое искам да пия  rotfImbo
Ок, хайде грабвам едно, пък после каквото сабя покаже   love001
Хубав ден желая на всички вас мили кокичета  Hug

# 70
Добро утро, снежни момичета с горещи сърца!
Аз от днес вече не съм на курс, но ученето продължава, че на 4.4. съм на тест...

Дънди, надявам се, че си по-добре миличко! Дано да минават тези болести, че много време се проточиха и се измъчи сигурно!

Пчели
, чудно кафе, взимам едно еспресо малко да ме събуди, че съм като парцал...

Мама
, как е сладура Сандра? Здравички ли сте? Как върви твоя курс?

Мама Севи, радвам се, че пак си при нас! Пропуснала съм момента, в който си се завърнала и не съм те поздравила с Добре дошла, извини ме. Сега се коригирам - Добре дошла отново, мама Севи! Дано всичко при вас да е наред и вече да си финландска снежинка! Hug(после ще върна назад да прочета това, което съм изпуснала)

Ралинце, снимките ти наистина са страхотни! И аз много обичам да правя снимки и да ги разглеждам след време - все едно отново изживяван моментите....

Сега ви пожелавам на всички един прекрасен и слънчев ден  bouquet и отивам да пооправя малко и да намисля какво да сготвя, а после ако има някой желаещ за бъбрене - пак ще намина, че имам и "домашно" за четене.... Wink

# 71
Ехо Марги  Hug мерси мила  hug
Да определено съм добре, сега трябва да закърпя и имунната система и цена няма да имам. Честно казано такова нещо не ми се беше случвало, направо не мога да повярвам какво ми мина през главата  ooooh! Но важното е, че е зад гърба ми вече и сега пазене, внимаване и повече имуностимулатори, антиоксиданти и много плодчета, чайчета, медец и трева  и хубавата рибаааааааа newsm44 rotfImbo  Hands Clap
А, за изпита съм сигурна че ще го вземеш - стискам палци и да знаеш мислено на този ден ще съм с теб  Hug ще ти плиснем вода рано сутринта, а Пчели ще те почерпи с едно кафе и ще ти пожелаем успех с знанието, че ще се справиш  Wink
Валенце как сте вие? Здрави ли сте?Как е времето при вас?
Пчеличко ти как си? Как е работата, нещо сподели че си взимаш за вкъщи  newsm78 в повече ли ти е?
Рали чакам мило да кажеш как спиш и пълен отчет, по колко часа и как ти се отразява режима върху кондицията през деня?  Wink
Мама, вие как сте? Почна ли практиката? Ох аз обичам да летя, така че не мога да се сдобия с херпеси в такива моменти, но след такива екстри които искарах със сигурност  hahaha
Ео, тотално се изгуби?  newsm78 Какви ги вършиш?
Коте, ами ти? Ей на и Пъпи забягна на някъде!!!!!  Thinking
Винце, ЩастливаHug
Мимота?   bouquet
Мама Севи, кога е големия ден на местенето?
Хайде дами, хубав ден и нали знаете много  Hug
А, аз да звъня телефони сега  Whistling

# 72
Олее,днес се изложих мнооого.И мноУ мъй срам newsm56...ама шЪ си кажа..Донякъде добре,че Дюканката я няма в момента да ме мъмри,ама ми стига дето мъжо ме обиди на свинско.Аз не се обидих веднага,ама сега си мисля,че наистина е прав.Пазарувахме каквото пазарувахме и междудругото си купихме  "Рафаело"-3 кутийкиMдаа..Докато мъжо си играеше с малкия,а аз уж правех вечерята Rolling Eyes взех,че "опрасках" цяла кутия 15 бройки за отрицателно време Shocked
Мъжо като разбра се сащиса Shocked и коментара му беше:senkin sika ooooh!
 newsm78Сега ми е гузно...

# 73
Ооооо мила ми Пчеличко   action032 ще те замоля да не те е срам  Hug
ах тез мъже  #Cussing out
Жената има нужда от шоколад от време на време  Joy ако ядеше всяка вечер докато правиш вечерята по една кутия Рафаело .....- разбирам да те е срам, ама тук става въпрос за единичен случай  smile3503 така че я го дай тоз твоя мъж да го смъмря, да не говори така на любимата Пчела, щото  newsm29 newsm66
Сега драга ми Пчеличко те  Hug и ти желая лека вечер   bouquet

А вие момичета къде се губите?  newsm78 хайде няма ли някой да влезне и да драсне два реда  Whistling

# 74
И на мен често ми се случва да изяждам по едно шоколадче , но добре че мъжо е далеч , че не ме вижда!  Peace  #Silly

Това са нормални човешки нужди , така че мъжо като ти казва нещо си запуши ушите!  Peace Joy

Dundy Sladurska , не забравяй и разходките на чист въздух, те също много помагат за изграждане на имунитета!  А там може и морж да станеш много е здравословно! ( това последното - просто се пошегувах).   help

Местенето ще е на 11.04, много време не остана!

На всички:  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт