13-та фатална тема на финските мами

• 16 608
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • Финландия
Аз пък обичам сауната. В началото я избягвахме- няколко години- сауната ни беше склад....Но после я "открихме".

Ходим по веднъж на седмица. Нашата сега е на дърва (преди беше на ток). Загряваме до 60 градуса. Като ни стане топло- хайде под душа. ПОсле пак влизаме. След сауната е едно такова чувство- леко, въздушно, чисто....Косата става невероятно мека и пухкава, а кожата- гладка. След сауната аз ползвам и пилинга- за лице или за тяло.

# 46
Е,то и ние веднъж седмично само я ползваме/аз и детето/,а мъжо 2..3 пъти..
Само да отбележа,че много хора влизат в сауната,потят се,след това взимат душ и излизат... NaughtyТова е #Cussing outнай..разпростанено тук и много ме дразни.....За мен това няма нищо общo с чистотата...Същата работа като английската вана ooooh!УЖАС!Няма ли яко търкане...don`t speak!  Thinking
A ako  се понапляскаме с вихта/васта/тогава е супер
 и едно басейнче след туй....ммммм,чудо,чудо.... Joy

# 47
Що само 60 ? hahahaОпитайте като моя мъж...винаги над 100 Shocked
И аз обаче съм като вас ..60 е оптималната за мен температура newsm10

# 48
Здравейте!

Много, много отдавна не съм ви чела ! Работя като за световно , включително и почивните дни.  Още малко ще е така, до края на месеца. Резервирала съм си билет за мен и малкия за 11.04. и се местя във Финландия при мъжо.  Peace Малко ми е притеснено как ще е с малкия полета   Thinking , ама се надявам всичко да е нормално.

Пожелавам на болните мами бързо оздравяване! И тук имаше един гаден вирус, от настинка чак ушите ме заболяха и получих синузит. Слагаха ми 7 дни инжекции и ходих на нагревки иначе нямаше оправяне!

Поздрави на всичкиHug

# 49
 PartyЕеее mamasewi ,къде се изгуби бе душата?

Това се казва новина PeaceНяма изобщо да се притесняваш,тук за отглеждане на малките деца е супер..В началото е нормално да ти е трудно,ама ние ще помагаме...  bouquet

# 50
Добро утро мили снежинчета  newsm51

Влизам и какво да видя - Пчеличка станала рано-зарана, ама нямала време да сервира кафето и  smile3508 доволно ръчички и реших да го сервирам аз, че и  без това в последно време се излагам с дежурството  Embarassed

Така, хайде мили мои заповядайте на кайвенцето, че топлочко му е и има нужда да бъде изпито  hahaha

Хубав ден и много  hug

# 51
Ето че сега ще седна да драсна някой и друг ред  Whistling

Вивия ние определено с любимия ми мъж сме почитатели на сауната  и си имаме вкъщи, както и джакузи, така че през дългите зимни седмици обикновено гледаме да правим един път сауна и после се бълбукаме в джакузито, така релаксираме изключително пълноценно в рамките на няколко часа. температурата е около 90 градуса с голяма влажност  Joy
Пчеличко, браво на теб за килограмите - май почваш да влизаш във форма за банския костюм и ефирните роклета за лятото  Hug
Мама Севи, добре дошла сред нас отново, както каза Пчеличка няма да се притесняваш ние сме тук и ще помагаме с каквото можем. Трудно се свиква, но след това като свикнеш ще се влюбиш в тази страна и то за цял живот. Спокойно и хубаво е за отглеждане на деца  Hug А за синузита - е аз вече го минах също  #2gunfire днес или утре трябва да отида на снимка и контролен преглед - вече съм откачила от нерви със стоенето вкъщи, ама вече края му се вижда  hahaha
Ехо къде сте другите снежинки?
Мимота, нищо не казваш мила за любимия, за плановете и за финския ти? newsm78
Винце как е при теб?
Мама,Марги,Пъпенце - миличкиииии - хайде много целувки от мен и хубав ден, явно че сте забързани по задачите си!
Успех на всички и много  Hug от мен

# 52
Haloja,тук съм.Днес съм от 10 ч.и тъкмо се тутнех тук,то Дънда ме изпреварила

# 53
Добро утро, снежинчета!
Пожелавам ви една много хубава седмица, пълна с хубави емоции!

Пчели
, не ми дърпай ушетата слънце, нали знаеш, че те обичам! Известно време още няма да имам време за писане тука, че още малко и курса ми свършва, но трябва да чета за YKI testti и направо всеки момент ще изпуша вече.....
Но ще се старя да се отбивам, че поне да не ме забравите! Wink

Не съм изчела всичко, което сте писали, надявам се всички да сте здрави. Виждам, че Дънди е метнала кафенцето - грабвам набързо едно и изчезвам на училище.
Прегръдки за всички момичета!

Пускам ви една снимка, че нали бях обещала, но след малко ще я изтрия - кой видял-видял! WinkКачеството е много лошо, защото е от телефона, ама достатъчно се виждам....

ееееееееее, жалко, май не ме видяхте каква съм красота неземна Flutter.......ако има желаещи - ще ви я пратя на лични!

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 09:40 от margihr

# 54
Маргииииииии - аз искам да те видя душата - прати на лични  Flutter Party
Кокиченца, къде се губите?  newsm78

# 55
Привет снежинки Hug.
Как сте? Надявам се,че вече няма болнички Simple Smile.
Марги, и на мен, плс Praynig.
Уикенда нали ходихме на гости на свекито..и ни пратиха кокичета, минзухари и едни други лилави цветчета и сега е вече едно пролетно, въпреки скапаното време навън.
Да ви се похваля, имам си малка сладка племенничка и нямам търпение да минат 3 седмици и да я видя на живо.
Марги, стискам палци за изпита, но ти ще си го вземеш, не се и съмнявам  bouquet.
Дънди, мерси за кафенцето, как мина днес при доки? Аз съм утре и дано този път ми кажат нещо за тези ръце,че само ме разиграват.
Хе-хе..Пчели.. както съм се схванала..хм..не бих отказала една сауна сега..
Вивиа, това за 5 цента..май в БГ никога не може да стане Wink. Хубаво е,че намираш време и начин да поддържате по-здрава връзка с дъщеря ти..
Рали, коте, мама Wink и всички други Hug
мнооого весела вечер и успешна седмица  bouquet

# 56
Вале, да ти е жива и здрава племенницата!

Дънди, плановете трябва да излезят наяве до края на март. Стискай палци! Макар че в момента много се чудя дали не греша. С тази финансова криза, намерих кога да правя генерална промяна в живота си. Моя възлюбен ме убеждава, че много лесно ще си намеря работа там, обаче хич не му вярвам и се опасявам да не остана на сухо. А не искам да разчитам на него за пари. Особено сега, когато имам финансова независимост. Иначе съм спестила и имам за в началото, но се притеснявам това начало до кога ще продължи.
Тази неделя обаче трябва да правя и първия си тест по фински. Така че и аз уча, правя едни преводи, та пушек от ушите ми излиза Joy .

Много  Hug на всички

Лека нощ  Tired

# 57
Здрасти,хора!Набързо влизам да видя как сте,че от днес ми тръгва нанагорно и си взимам допълнително работа за в къщи ooooh! Хич не ми е кеф,ама няма начиииин..И като се има в предвид колко съм добре с Access . ooooh!..Едни отчети шА станат..мале,мале.. smile3511
Аре сега цунка..гунка и отивам да се мъча пак....

# 58
HUOMENTAAAA!
Раздавам кафенце на всички ,с пожелания за един много успешен и слънчев ден!

# 59
Ехо здравейте сладурки   bouquet
Влизам и гледам Пчеличка раздала кафето, така че сега ще се възползвам от него  Hug Благодаря ти мила моя Hug
Валенце да ти е жива и здрава племеничката   bouquet и аз не бих имала търпение да я видя на твое място  Wink
Иначе вчера мина добре, всичко е чисто в синусите. Няма гной, няма гадост, Party сега остава само да пия противоалергичния сироп, защото имам алергична хрема от всички видове мазила, които пъхах в носа или антибиотици и лекарства, с които ме тъпкаха тези 20 дена. Оооо и както можете да се досетите, тази сутрин, поради слабата ми имунна система съм се украсила с един огромен херпес на устата.  hahaha та от днес почвам хомеопатия с билки за укрепване. Вчера вече се включих с хапване на пресни фурми, шепа орехи, мед, повече плодове и много зелени зеленчуци, надявам се да почнат да дават резултат.

Пчеличко ти си пъргава душата - ще се справиш с многото работа   bouquet
Мимота, да ти кажа според мен ще ти се наложи да разчиташ на приятеля си за пари. Няма да можеш да бъдеш независима, поне при мен дори и с изключително добро планиране не се получи  newsm78  Hug
Не знам трудно ми е да ти дам съвет  Crazy
Момиченца, всички много ви прегръщам и ви пожелавам хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт