Кухни - 20та тема

• 48 566
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се да следя прекрасната тема.Тези дни ще снимам и нашата.Остава ни само горното ниво на бара да направим, но по-нататък.

# 31
  • Където е сърцето
Помагайте моля.Програмата ALNO  има ли опция да се сложи вратата и как да оразмеря стаята.Нещо немога да намеря тези опции.

# 32
  • Пловдив
Сис7, отговарям  ти тук  Hug

http://www.electron.bg/gorenje-b7575e.html
Точно тази е фурната, само че ние я гледахме в Техномаркет и там беше 680 лв  Crossing Arms

Вчера майсторът зе кухнята ни даде цена - 2100 лв зхня 2 на 2 метра, с много шкафове, догоре до тавана, но вратичките от ПДЧ  Rolling Eyes Хич не ми се искаше да са такива, ще го помоля и с МДФ да сметне. С горни акрилни вратички излиза 2500, но снощи се отказахме от акрила в кухнята, за да не стават прекалено много цветове там  Confused
Много ли са по-скъпи МДФ вратички от ПДЧ  newsm78 Не искам релефни, гладки ми трябват, изчистени

# 33
  • Пловдив
Миленка по са скъпи  Peace , но си заслужава  Rolling Eyes

# 34
  • Русе
Кухничката ми е малка не е като вашите модерна,но аз си я харесвам и много и се радвам
и така ми е по-уютна
ZuzyM  най-важното е да харесва на теб самата и да ти е удобно и уютно в нея Grinning
aleks чудесно,значи все пак реши да е жълта Hug....успех!

# 35
  • Пловдив
ZuzyM  на мен ми харесва, а и аз си падам по по-класическите  Peace. Това естествено дърво ли е newsm78.

# 36
mama nat   bouquet за темичката
Нашата до 3 седмици ще е готова,сега тярся подходяща мивка и батерия
ZuzyM   чудесна кухня си спретнала,поздравления-стилна и удобна с любов и разбиране да си я ползвате  Hug
mdr повече помощ ще получиш ето тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322347.0;topicseen

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 11:15 от petiape

# 37
Цитат
Това естествено дърво ли е
Не !Това е МДФ
Много се радвам ,че ми харесвате кухнята .Като се сложи и плота ще има вече завършен вид и пак ще пусна снимки

# 38
mdr, опциите, които търсиш в alno са тук: room/windows/doors...успех !

# 39
Спешен въпрос към тези,които имат двойка котлони стъклокерамика:консултантите ме убеждават,че двата котлона са много малки(дори и големия),слаби като ватове и много наблизо един до друг,така че реално не можеш да сложиш две тенджери една до друга,а на големия не можеш да "пържиш риба или готвиш сърми".Притесних се и се прибрах без плот,но трябва до довечера да го купя.
В момента си гледам старата печка-ами големите й котлони(2)са около 20,а малките-доста по-малки.Съвсем се обърках вече  newsm78.Та въпросът ми е може ли да се готви нормално на двойка,голяма и средна тенджера едновременно,или не става?
Иначе поръчах шкафчетата,купих микролен мивка,но за това-по-нататък...

# 40
  • Русе
LilaC,аз мисля че може.Не ми  се е налагало засега,но използвам големи тенджери и не излизат чак толкова извън очертанията,за да ти пречат да си сложиш една по-малка на другия котлон.....дори не ми е идвало на ум че иможе да има разлика във ватовете на двойка и четворка стъклокерамичен плот Shocked

# 41
*sve* благодаря ти  Hug.
Голямо лутане из цветната палитра беше Laughing, накрая се спрях на слънчевото жълто, пък каквото -това.
LilaC, мaлко е тясно за  две тенджери при двойка котлони, но ако дъната им отговарят на диаметъра на котлоните, няма проблем.
На моя близка са и дали съвет да си купи плот без кант по тази причина .
За ватовете не съм се замисляла, при моя плот големия котлон загрява светкавично и е доста силен, малкият е по -слаб.
Плотът ми на старата кухня е Нарди, за новата си купих Беко.
ZuzyM, кухнята ти е много уютна .

# 42
Имам двойка керамични със сензор и без кант на горение.Ползвам реедовно  едновременно 2-та котлона. Ако не възнамеряваш да слагаш казан Crazy, нямаш проблем в  диаметъра на 2-та съда Peace
Гтил тигана ми излиза от очертанията( ама той от всеки кръгъл котлон ще излезе Wink )
За мощността- супер силни с ами котлоните. Провери  в сервизната книжка на всеки модел . Онези "консултанти" навярно имат предвид сумарната мощност на плота

# 43
  • София

Според мен можеш да ползваш 1 средна или голяма тенджера и една малка - колкото  за да свариш 2 яйца.Две средни едновременно не можеш да сложиш!Пречат си и ако е със сензор, много често се случва като разбъркваш яденето да се изключва и да не забележиш,да си чакаш......

# 44
  • Mostly in my mind
Това е нашият груб проект за кухня. Както го гледате се пада да е прозорецът. http://img26.imageshack.us/my.php?image=valio.jpg

Общи условия

Активация на акаунт