Кухни - 20та тема

• 48 570
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Мерси момичета за отговорите  и помощта сега ще видя какво ще правя и май ще си поръчвам Hug
Зузу кухнята е много хубава.
Нашата стая е готова, остават няколко  дни и ще ми я монтират, само където после ще чакам 10 дена още за вратичките. Ох вече нямам търпение  Rolling Eyes

# 46
  • София
Здравейте и от мен.
От март сме новодомци и  усещам как  подфорум "Нашият дом" ще е вторият ми дом Mr. Green
В момента целият мезонет е на ниво латекс и леки довършителни ремонти.
Т.кат. къхнята ми е малка(кухненски бокс),а трапезарията огромна доста дълго време се чудих как да наместя и мебелите и електроуредите.Искам всичко да е в един тон,да имам бар плот и от много чудене решихме следното.
 Поръчали сме си от Еником 2 кухненски комплекта NIKA  рамка,частот модулите ще отидат в бокса,а по-голямата част в трапезарията.Долните шкафове по нататък ще се наставят с бар плот,а "гърба",който трябва да е залепен по принцип за стената ще гледа към къхненската маса и ще го облицоваме.
 Вече си чакаме поръчката ,но веднага щом я монтираме ще се хваля със снимки.
А ето и снимки на кухнята ,която избрахме:
http://www.enikom-m.com/itempopup.php?id=2354

# 47
Момичета, помагайте. Много се чудя на какъв стил кухня да се спра. Харесват ми 2 вида - лак и на черти. Видях обаче, че има и  комбинация между тях. По принцип ми харесват светлите кухни, но може и да комбинирам в по тъмно за горните шкафчета. Какво мислите вие? Това с тези черти добре ли е или ще е претрупано? Много ми е трудно да избера  newsm78 Пък друг е въпроса за цените...идея си нямам кое на каква цена ще ми излезе   Confused

# 48
ей , да внимавате с тия полски мебели , че са нестандартни в размерите !!!

# 49
ей , да внимавате с тия полски мебели , че са нестандартни в размерите !!!
Е какво им е нестандартното newsm78  Описани са всички размери на всеки модул. Устройват ли те- взимаш Wink

# 50
  • София
Джиджа, на мен повече ми харесва комбинираното. Въпрос на вкус е дали е претрупано.

# 51
  • София
Да те са си стандартни кухненски модули.
Нашите си бяха взели на Явор миналата година и нямаше никакви проблеми

# 52
http://www.enikom-m.com/itempopup.php?id=2354 ...при тези височината на плота е 85см - остарял стандарт, новият е 90см , но за по-високи хора може и повече .

# 53
Джиджа, на мен повече ми харесва комбинираното. Въпрос на вкус е дали е претрупано.

Благодаря ти за отговора  Simple Smile
Дано и някой друг се включи с мнение  Simple Smile

# 54
давай с комбинираното, това е дизайн !

# 55
  • София
Айде и аз тук....едва ли ще пускам снимки на готова кухня в тази тема, но за следващата мога и да се класирам.

И аз така...  Embarassed
Много ми е трудно да реша какъв ще е гърба, дали да е от стандартните гръбчета или да е от плота newsm78. Пък и с тази височина от 60 см..., много ниско ще са ми шкафовете. Досега ми бяха на по-високо. Накрая ще налепим плочки и ще спра да го мисля  Laughing
Засега ще ви следя и ще черпя от вашите идеи.  Wink

# 56
....
Много ми е трудно да реша какъв ще е гърба, дали да е от стандартните гръбчета или да е от плота newsm78. Пък и с тази височина от 60 см..., много ниско ще са ми шкафовете. Досега ми бяха на по-високо.

А защо трябва да е от плота? Обикновено гръбчетата (стенните панели) се предлагат в декора на плотовете, но са с дебелина 10 мм. Ако за гръб използваш плот  38 мм, може да възникнат проблеми с монтажа на готварския плот. Разстоянието 60 см между горния и долния ред шкафове е стандартно и е напълно достатъчно, но ако ти се струва неудобно, можеш да направиш гърба от материала, от който ще бъдат изработени шкафовете (освен ако не става въпрос за полска модулна кухня)

# 57

Благодаря ти за отговора  Simple Smile
Дано и някой друг се включи с мнение  Simple Smile
И на мен много ми харесва комбинирания вариант Peace.

# 58
Това е нашият груб проект за кухня. Както го гледате се пада да е прозорецът. http://img26.imageshack.us/my.php?image=valio.jpg
харесва ми Peaceще следа темата, че това ме чака също Wink

# 59
Това е нашият груб проект за кухня. Както го гледате се пада да е прозорецът. http://img26.imageshack.us/my.php?image=valio.jpg
Харесва ми проекта. Много просторна и подредена кухничка ще бъде Wink

Общи условия

Активация на акаунт