Пелени и гащички за многократна употреба 3

• 25 949
  • 360
  •   1
Отговори
# 180
Мег, няма проблем, давай да ги разменяме Simple Smile А аз гледах много как се слага и изглежда супер лесно, ма нъц Confused Иначе пелените даже са ни малко големи, но нали сега започвам с тях взех от 7 до 13 кг. Не знаех по-малките дали ще й станат, че пък на нас дупето си ни е дебеличко и гривнички си имаме на бутчетата Grinning

Айла, Мег ме е изпреварила и ти е обяснила за кавърите Simple Smile

# 181
  • София
  Благодаря ви за отговорите  Simple Smile
  sophiepp  мерси за поздравите, но всъщност в момента с ЕБХ и пелени все още не се занимавам, тоест ЕБХ-то с каките отдавна отмина, някъде малко след годинката едната си казваше, а другата малко по-късно  Simple Smile Всъщност сега основно времето ми е заето с обучението за консултант по кърмене и даването на различни съвети на майки, които търсят помощ, но заради честия ми слъбсък с близнашки майки и неуспехите, на моменти почвам да се отчайвам  Sad Важното е че, постепенно научавам все нови и нови неща  Simple Smile
  А сега да похваля пеленките, които са пристигнали и изобщо всичко. Пелените на рил изито, са много сладички и мекички, наистина екстра смола са по-малки, но не чак толкова от смола, та се успокоих. Двете подложки ли са  newsm78, които съм поръчала към тях и за които бях забравила ми се струват малко големи, по скоро дълги, ако ги сложа в джоба те ще трябва да стърчат, това нормално ли е? Още еднократните биоразградими подложки не съм ги отваряла, но и за тях се чудя как ще ги задържам. Десетте броя кърпички за многократна употреба са много сладки. Вчера показах всичко и на мъжът ми и учудващо му допаднаха, аз изобщо не го бях предупредила за идеята си да купувам подобни неща или пък питала, защото обикновенно като реша нещо така или иначе го правя, а и цената определнео му я спестих  Mr. Green Той доста странно реагира някога когато започнах с ЕБХ-то, на идеята ми да "мъча" бебетата да пишкат над легенче, но пък после стана спец в нощното им изпишкване  Simple Smile
   В момента тъкмо ги получих и им се порадвах и съм решила да ги пратя в Банско на една приятелка  с младеж, които вчера навърши месец да ги пробва тя, за да види дали ще и допаднат и евентуално също да си поръча, надявам се да има добри отзиви от нейна страна  Simple Smile

# 182
Аила, аз за това ти показвах една подложка дето става и за С размер и за М/Л Wink Подложката мисля, че не може да стърчи отвън.

# 183
Здравете мами, не помня дали е похвалих, пристигнаха гащите от екомама много яко  newsm44 . Пробвах вече уандъра и пчеличкаат (двойно посилена) нямам забележки. Само да споделя с мъжо ми (по скоро той), вече сгъваме подложката на две и  така ч пъхам в гащите. Ефекта е че на пишката е по-дебело и от 2 дни не сме имали пропуск  smile3521 .
Аз в началото почнах с 2 бр.. гащи Бамбино и 12 пелени, тегава работа е, защото всеки ден се перяха пелените и съхнеха на радиатора, защотот сме ноемврийчета. Да е жива и здрава прабабата, дето си няма работа та ги гладеше по 2-пъти на ден  Crazy  . Като пристигнаха Фъзитата - 6 гр. гащи и 9 подложки се родих  newsm10 .
Така че за новите мами моят съвет е пригответе си поне 18 бр. гащи и пелени, за да може да не перете всеки ден.

# 184
  • София
Аня, и нашите пелени пристигнаха, благодаря  Hug
Да те питам, запарват ли му, че това непромокаемото покритие отвън ми е подозрително  newsm78
И на мен в първия момент ми изглеждаха много найлонови и прости, но не му запарват, въпреки че пишка много. Единствено ако като се наака не го измия веднага се зачервява, но това явно е от самото аки, щото и с другите, и с еднократните също, ставаше така. Като ги загледах отблизо си имат порички, едни такива като решетка им е плетката, и явно пропускат въздух. Wink

момичета, такива да си ги нямаме - само хвалби без снимка Naughty
дайте и ние да изплакнем окото Laughing
ще го снимам тези дни. Wink

# 185
Малко ОФФ: кажета как мога да пусна снимки тук? Определено мисля, че има какво да покажа, понеже нашите са доста различни от масово поръчваните.

# 186
  • София

кажета как мога да пусна снимки тук? Определено мисля, че има какво да покажа, понеже нашите са доста различни от масово поръчваните.
Meg!, в тази тема е обяснено много подробно А пък после можеш да провериш дали си усвоила качването на снимки ето тук
 С нетърпение ще чакаме да покажеш

# 187
Има ли някой, който ползва пеленките на Имсе Вимсе? В Екомама са ги заредили, много искам да си взема, ако може някой да даде отзиви за тях?

# 188
  • София
Има ли някой, който ползва пеленките на Имсе Вимсе? В Екомама са ги заредили, много искам да си взема, ако може някой да даде отзиви за тях?
Ето това е мнението на една мама, която ги е ползвала 

ImseVimse - tova sa gashtichki i podlozhki ot ekologichno-chist pamuk. Vynshnata kora (gashtichki) sa ot ekologichno-chist pamuk s malko najlonovo pokritie za po-dobro popivane. Podlozhkite im sa tolkova dobre napraveni, che nito otbeljazvat lasticite na gashtichkite, dobre vsmukvat, ima dopylnitelno, prishito samo ot ednata strana parche, koeto e sgyva na dve za momchencata i se opyva za momichencata. Eto vizhte, http://www.imsevimse.se/shop.pab?category=88&id=842 i tuk http://www.imsevimse.se/shop.pab?category=73

Ima i drugi modeli, koito az ne sym polzvala, naprimer Engel, Kushies, Onelife, TotsBots, Underthenile i mnogo, mnogo drugi.

Vypreki vsichko, naj-goreshto bih preporychala ImseVimse, zashtoto 1. sa mnogo udobni, 2. ne propuskat, 3. plynkata e mekichka i ne pravi deteto mnogo po-debelo, 4. ot ekologichno-chist pamuk e, koeto znachi, che toj se kompostira napylno v pochvata, 5. po-ikonomichni sa naprimer ot FuzziBunz, zashtoto ne trjabva da se pere celiat pampers, a samo podlozhkata. ImseVimse si imat svoi internet magazin, taka kakto i Popolini. Trjabva da se vidjat sajtovete im.

Копирах го от тук

# 189
Имсе ВИмсето мисля, че имат различни видове - ол ин лан, 2 части.. Сега ще видя екомама какво са пуснали.

# 190
Момичета, в момента в БейбиКайнд има големи намаления на дрешки от органичен памук, подходящи за многократни пелени. Ще поръчвам, така че, ако някой иска нещо от сайта, да пише. Понеже намалените стоки бързо се изчерпват, утре по това време ще затоворя поръчката. Който иска нещо трябва да мисли бързо Simple Smile

# 191
JeniB, не каза нищо за Старбънза - доволна ли си?

# 192
Още не съм ги ползвала Simple Smile

# 193
На ImseVimse имаме  само тренировъчните гащички и само за тях мога да споделя - страхотни са, много мекички, от органичен памук, но съхнат изключително бавно и не си спомням къде бях прочела, но една мама също беше писала за това като недостатък за  техните  AIO.

Сега ще чета, да видим дали ще се справя с качването на снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355483

- тук е с Kushies Ultra, още сме си с малкия размер 4-10 кг, Калоян е 11 кг в момента .Може би малко по-плитки му идват, но ще си караме с тях. Иначе както пише и Аня като се вгледам отвън са от порест плат и не са му запарвали. Даже ми станаха любими, защото само те са 100% памучни от вътрешната страна и ми се струва, че не задържат толкова остра миризма както еднократните и тези от изкуствена материя. А и само с тях си лягам спокойна, че няма да го намеря мокър още в 2 часа през нощта.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355483&pid=11172321  - тук е с Mommy's Touch.
Ще кача и още, но пишете ако някой конкретно искате да видите.

БЛАГОДАРЯ на veroniki  за информацията!!!

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 15:51 от abv5

# 194
много сте готини от 2 дни чета за тези многократни пелени и най-после мисля че съм поразбрала за какво става въпрос.
бях решила да ползвам Бамбино но след като прочетох всичко мисля да си взема фързи или някой подходящи за новородено понеже скоро ще раждам трябва да реша по скоро че няма време
моля да кажете какво мислите за тези

http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/peleni-za-mnogokratna- … r-s-butter-1.html

или ако има по-подходящи в екомама .....  дайте съвет....

И пак ви поздравявам защото много малко майки се замислят за природата и за гадните еднократни памперси.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт