СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
Хоп и аз в новата тема.

Дано до края на темата Монката е оъдрвяла и си е в къщи.

Ирина аз пак ще подхвана темата за съня. Като искам да кажа, че не съм против да си заспиват децата сами, но не съм съглсна, че всяко дете може да се научи. Според мен както си има различни бебета в развитието им, така е и със спането. Има си някой, които просто им е нужно този начин на заспиване и не могат самички да се успокоят.
Аз нямам много опит, но съм говорил с някой майки и ми напрви впечатление една, която ми разправяше, че с първото и дете нямала никакви проблеми със заспивнето и на всички, който и се оплаквали е обяснявала, че всичко е до методиката и ритуалите. Обаче с второто си дете колкото и да опитвала по начините по които е превикнала по-голямото към сън не е ставало и си я преспивала.
Не искам по никакъв начин да звучи като заяждане. Просто има резлични деца

# 16
  • софия
Дидишонче, и аз така като теб се радвах на първите поръчки. Сега чакам една от 10.02. (защо ли се бави?) и глася нова. Голяяяяма краста това, ей.  Embarassed

тя тази поръчка не ми е първа, обаче в нея са само на малката дрешки, този път аз нищо не си поръчах....  та за това толкова ми е кеф, а за забавянето и сестрата на мъж ми си чака една от много време, поръча 2-3 седмици преди мойта... ходи на митница да пита и са й казали,че имали проблеми в системите и чакали да мине време защото имали страшно много работа, ама мойте неща са 4 кила, та си ги взех от пощата, иначе сигурно и аз щях да си чакам...

П.П.
ама 10.02... точно от тогава е мойта ве , Иринка.... един ден преди да свършат намаленията....  Аз на косъм да ги изпусна....
може да са ти за митница и просто там да ги бавят, де да знам....

# 17
Само се разписвам Hug
Дидкоооо, Герииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug нямам толкова гушки. Мирето изглежда страхотно, като се има предвид през какво преминава Heart Eyes
Утре заминавам за Б-с. Паспортна офанзива. Ако някой иска да се срещаме да казва. Бургазлийки, аз ще съм в Славейков при свекърите, ама надали ще се прибираме много, много Wink Особено ако времето го бива за разходки. 0898 62 02 58 ми е телефонът ако сте го забравили Grinning Звънкайте, ако до утре не сте уговорили нещо. Ние тръгваме към 2-3 часа, тъй че до това време някъде ще ви следя Sunglasses

# 18

newsm17   newsm12   newsm51 

# 19
Аз само набързо - все забравям да си проверявам детето за зъби...  Blush И тази вечер - погледнах, и какво да видя - долу дясно има зъбче,  newsm47 tooth  хич не сме го усетили  Hug Hug Hug Много се радвам, че е минало на детето така лесно  Heart Eyes

И все пак, да питам - Шейле, ти как процедираш относно зъбите? (Ясно ми е, че не мажеш с препарати), но имаш ли някой фокусче като ябълката в марличка на Ирини??

# 20
Нелкаааааааа честито. Здравички и белички само  Peace

# 21
  • София
Петка, може би защото при мен стана и трите пъти и затова съм толкова убедена.  Mr. Green Абе важното е бебетата да са щастливи, а ние - в мир със себе си.  Hug

# 22
Добра вечер в новата тема.
Диме,   bouquet
Съншайн, Диде, независимо, че ще се повторя с предходните постинги - СВАЛЯМ ВИ ШАПКА за усилието и организацията. Такива "дребни" жестове понякога правят много повече отколкото предполагаме. Благодаря ви, че сте го направили от името на всички.
За блистера - еми аз съм си виновна, че не отидох при Асето, но наистина нямаше кога.  Confused Положението е следното - на зърното имам бяло мехурче ли е, топче ли е, афта ли е - не знам вече. На моменти сякаш се скрива и после отново се появява. При кърмене боли доста, точно както афта в уста... та така. Смисъл от оплкване няма, затова не го коментирам проблема.  Rolling Eyes
Беба, за 3 годишно момче са подходящи хубавите детски книги, топки, тематични серии с любими герои - повечето обичат "Колите", а другите "Спайдърмен". Комплект от инструменти /гаечни ключове, отверки и т.н./; Конструктори; топки - момчетата се радват на всякакви топки, независимо колко имат. Пъзелите - има точно за тази възраст, но не всички деца се радват. Моят син например не ги харесва изобщо.
Параход, напълно описа моето усещане за личното време и "собствения живот", който с децата би трябвало да стане още по-харесван и приятен, а не невъзможен за постигане.  Hug
Относно самостоятелното заспиване - личното ми мнение е, че ако щастието на бебето определя начина на приспиване, то определено не всяко бебе обича да заспива само в леглото. /изключвам децата в сиропиталищата, които освен едно шише в ръцете, друго внимание за лека нощ не получават/. Синът ми заспиваше само на гърда докато го кърмех, после на тъмно си пиеше мляко от шишето, а аз го гушках, после /към година и половина/ сам отказа вечерното мляко. Сега  когато се налага си заспива сам на тъмно и тихо и спи когято е сам в леглото поне до 8.30, а ако татко му е се гуши при него до 10.00-11.00. Джинджи пък само вечер заспива на гърда. През деня иска да си е спи САМА в количката  Rolling Eyes
Абе важното е бебетата да са щастливи, а ние - в мир със себе си.  Hug
Нелка, честито зъбче. И на Владчи, и на Монката на Мирето им пожелават винаги да бъдат много усмихнати с изрядни зъбки.

# 23
Мерси за новата темичка!   bouquet
Дано Мони е по-добре вече и да си отидат вкъщи с мама  Heart Eyes
Симона много красива е станала, като майка си  Wink
Дидка страхотна изненада сте спретнали и хич не ми се струват малки усилията и напълно си заслужаваш комплиментите, а тортите са просто страхотни.
Ох, аз не издържах и купих на малкия бънджи. Чела съм, че не са много полезни, но той много се радва милия, подскача, върти се и се смее много: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998025 Естествено усмивката замръзва като тръгна да го снимам.
Не го държа повече от 5 минути, максимум 10. Пък и той постоянно иска да стои прав и да го държа под мишничките и малко умалявам.
Взех му и столче на САМ, макар че му е голямо:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998016.
На шест месеца става в Събота и това бяха предвидените подаръци, но в тези дъждовни дни реших, че е по-добре сега да ги взема, за да има с какво да се занимаваме вкъщи.
Честито зъбче Нели!

# 24
Попрочетох малко от последните дни.
Дидка, Съншайн!   bouquet  Като знам колко е гадно в нашите болници - направили сте нещо страхотно!!!!!!!!!

От къде в Германия може да се поръча такава кошара? Може пък да намериме начин да я доставят до тук. Или от някой друг онлайн магазин... И на мен ми трябва такова приспособление. Особено за лятото навън ще е жестоко.

Ема няма зъби. На нейната възраст братята й си имаха по 1.

# 25
Дитка още един път чудесна идея, браво!На тортата какъв е пълнежа?И боичките от Метро ли използваш или си купи други?И аз следя тортената и на 6месеца на Крисито направих първата си торта, но не съм качила още снимките на компютъра!
Асенце ще си запиша номера ти и ако е хубаво времето ще измрънкам да ме закарат до центъра!До кога ще бъдеш в Бургас?

# 26
  • София
Жуже, боички си купих други, много съм доволна от Кадемлия 6, 5 броя 20лв, течни са и оцветяват доста добре, а и като разфасофка са доста по големи. Ако се зарибиш и ти мога да ти купя и да ти ги пусна по пощата. Пълнежа е пудинг "карамел" и желе от сливи, долния блат е сиропиран с портокал, а горния с вишни.

Благодаря ви момичета още веднъж!

# 27
Дииииииии нямаш милост.Окапах клавиатурата  Joy Joy Joy

# 28
Тортата звучи страшно вкусно.

Намерих тези огради в Англия. И то без да съм търсила много.
Ако някой иска - да пише - могат да дойдат до София без проблем. Само не знам колко са тежки. Тъй като транспорта от Англия до София се плаща на килограм.

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1__5915_10001_

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 0001_#reviews_tab

# 29
  • София
Момичета, до сега правих торта  Embarassed все ми се яде ... само по готварските вися  Banghead
ето, да подпишете, който иска - прати ми го една приятелка с болно детенце  Cry
http://www.bgpetition.com/Detski-sanatorium-Bankia/signed.html
отивам да ви чета

newsm51 newsm51 newsm51 за Дидка и Съншайн!!!

Общи условия

Активация на акаунт