СЕПТЕМВРИйската молба - Мони да е здрава у дома!

• 11 809
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Irinii, може ли пак да кажеш за слинговете - да не би да има готови? Аз понякога се замотавам в четене на разни неща за захранване и т.н и пропускам какво става тук, та ако съм пропуснала - съжалявам....

Я да ви питам нещо, че не знам какво да направя:
Захранваме се успешно, и вече стигнахме заветните 160гр, обаче бебочка усилено иска да суче след това 10 мин горе долу - не знам къде го слага всичкото това нещо....Аз наистина се надявах да заместя поне едно хранене, а то се оказва, че малката си иска сученето ....много ли ще съм лоша, ако не й давам повече от тези 160гр и толкова? (то пак не е лошо така де - и кърмене, защото изкарва доста дълго без хранене след това, ама да не би да си разшири така стомахчето ненужно? newsm78)

# 286
Пез, не съм спец., ама аз на твое място не бих я лишавала, ако иска още. Какво точно те притеснява в това? Не ти се кърми повече ли? Ако е така, можеш лека по лека да отбиваш с АМ, но тя може да не иска да се откаже от млякото още месеци... Аз нали все пиша за моя лакомник притчи..та давам му винаги толкова, колкото иска. Той сам си регулира всичко. Не смятам, че могат сами да си "разширят стомахчето". Нека и другите да кажат, ама все си мисля, че още са прекалено първични. Данчо може да изяде 250мл веднъж, друг път 120....Един ден 1.200л., друг -700мл. Абсолютно му се "доверявам" и виждам "отплата"  Laughing  Ако някой ми кажеше преди 3,4 месеца, че бебето ми може да бъде толкова спокойно някой ден, сигурна съм - нямаше да му повярвам. Но съм убедена, че ако променя този начин на хранене, ще се изнерви. Просто си го познавам - яденето му е преди всичко! Не знам твоята принцеска как е, но щом предявява желание...явно си има претенции  Simple Smile

Адикт, малее, като каза за този Вигантол се сетих, че не съм му давала от сума ти време! Ама последно време имаше слънце и го изкарвах да се "попече" и ей ме на - забравих го тотално  smile3555

Вечииии, Вечиии, не знам защо скромничиш. Тука сме си все наши хора Simple Smile Страхотни са снимките ти! Ако можеше да ми направиш едно макро на Данчо на крачетата  Laughing Ей, такава снимка искам да имам още от преди да забренея. И не мога и не мога да му направя  Sad Те ще станат "ходила"  Laughing, докато успея да го хвана....

# 287
Веч наистина що за скромност. Невероятни саааааааа   bouquet  bouquet  bouquet

Ирини напоследък много ме е страх, че Ния цял живот ще си задава вдъпроса, защо татко не е с нас и защо не ме иска например. И какъвто и отговор да и дам, ще трябва да стане поне на моите години за да има някаква представа. Страх ме е да не я увредя нещо психически. Страх ме е да не комплексира. Страх ме е, че няма да и стигам само аз, да съм до нея. Страх ме е и от болести разбира се.

# 288
Стелеее  Hug Hug Hug LOVE IS ALL WE NEED!!!

# 289
А може и LOVE IS AROUND!!! Wink
Свят широк,хора многооо...
може въообще да не се налага да й обясняваш кой е физическият татко Peace

# 290

Хаха, много яко! Simple Smile

# 291

Хаха, много яко! Simple Smile

Да, ако той не държеше да я вижда от дъжд на вятър. И ако не даваше пари за консумативите и.

# 292
Стеле, нищо в този живот не се знае, мила. Все пак съкровището ти е едва на 6 месеца. Животът е пред нея... и пред теб!
Пез, още не са готови. Но ето тук може да видите цветовете  http://slingi.multiply.com/photos/album/3/3 и въобще  инфо за продукта - как се ползва, какво представлява, снимки и т.н Засега само цветовете съм качила, но да мине РД-то на Джи и ще го "налея" с текст и снимки. Току що получих останалите цветове - мнооого са хубави  Blush

# 293
  • София
Стел, според мен много по леко ще възприме инфото за биолог.баща извън къщи /хубаво е, че държи да я вижда/ с порастването от бебе до голямо момиче /знам, че ти ще намериш най добрия начин да й обясниш/, отколкото ако е по голямо и съзнаващо дете /тогава страдат много повече от раздялата/. А и така ще подредите нещата, че Ния да усеща най-важното, че има силно любящи я и мама и татко  Peace  По темата има много писания, книжки, психологии и т.н.
Но както казва Иринии има време, нищо не се знае Heart Eyes
Цветовете са страхотни Иринии, изкушаващи да си поръчам и аз, макар да имам от тези тип Лана в лила. Браво за начинанието и твоето старание!

# 294
  • София
Adikted-че, да душа, 10-левово домакинско канраче имам и там меря.
Вигантола и аз през ден давам, че и през повече, ама обикновено капват по 3-4 капки та...

Ане миличка, незнам какво дакажа...малкия дявол дето се казва! Дано Стефанчо за напред да е здравичък, спокоен и много лъчезарен!!!!
Това са моите витаминки, ама свършиха, трябва да си взема пак.

Ванче много се натъжих за Нико, чудя се що зачезна, а то!  ooooh! Sad Милото ми красавче! Ох айде да му минава вече!!!  Hug

Ирини много си гадна! Аз сега как да си избера "зелен лимон" или "лавандула"! Нали не си забравила първият е мой!!!!! (само да не порастне докато станат готови)  Laughing

Забравих да ви се похваля бе!!! Днеска се сдобих с ТОВАтова!!!  Peace

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:50 от little_sweet_didka™

# 295
Григчо, много хубав аватар - големи чаровници са и двете ти дечица Grinning
За анкетата на Шмат:
1. Не гледам телевизия, преди бременността гледах само новините, сега и тях вече не ги гледам. Слушам обаче радио докато сме на разходка. И също съм киноманиак, но сега гледам филми само вкъщи на компютъра и от дъжд на вятър ходим на кино с мъжо докато бабите гледат Митака.
2. Напоследък не излизам никъде без бутилката... с лактогонен чай Joy Joy Joy
3. Липсва ми яденето на плодове и зеленчуци направо от градината, неизмити, липсват ми игрите, които си измисляхме, използвайки улични изкопи, стари автомобилни гуми и всякакви пдруги подръчни материали...
Ане, аз пия на Хип витамините за бременни (на кутията пише, че стават и за кърмачки), щото съм заплес и все забравям да ям плодове.
Ради Митето е  smile3525 newsm53 Всеки път като го видя и ми се разтапя сърцето и се радвам за Яна, че такъв красавец и чаровник си е избрала  hahaha КАто гледам и на еднакъв режим са  ooooh!
Ами Петка, освен да се вземат младите и да си купонясват по цяла нощ заедно, че мамите да се наспят най-накрая, пък и да се поопрашат с татковците Joy Joy Joy

# 296
ЧЕСТИТА месечинка на Мейт!!!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 297
Дидка,честита ти придобивка!!!Ей сега като те знам каква си кулинарка,какви ли ще ги връткаш на Тео Heart Eyes
Юник,дано по-бързо отмине при вас Praynig
Джизъс Нели,направо те питам как издържаш??? Hug
Ирини,а сега в какъв размисъл ме хвърли newsm78Цветовете са страхотни-аз ще се колебая между какао,ванилия,лавандула и тропическия залез-ми то само 2 цвята май не споменах Laughing
Айде бе, филибелийки ,пускайте снимки ,за да изгризя клавиатурата от яд ,че не можах да дойда!!! ooooh! Crossing Arms
Ние сме сами моми с дреба-тати го пуснахме да разпусне малко  WinkИ какво гушкане пада.... Laughing
Мойта девойка не харесва нито ябълка,нито сливи,нито манго ooooh!Банан иска да и давам сама да си гризка #Crazy,не го ще с лъжичка!
Утре се точа да правя пелмени-Ирини,Адиктче,дано се похваля Laughing

# 298
Опа!
Дидка, този уред и аз съм го мернала, но надали ще го купя. Имам си приставка за тенджера за варене на пара и засега върши чудесна работа  Simple Smile  Изглежда много добре обаче, сподели как са ястията, приготвени в него  Mr. Green  може и снимки да пуснеш  Mr. Green
Джийзъско, лелееее... айде да отминават тия периоди вече...
Юник, скорошно преборване на АД пожелавам  Hug
Стели, горе главата мила, аз имам една приятелка (и колежка от университета), на която таткото разбра, че не става за татко на 3-ия месец на детето  Confused  сега си живеят щастливо с един готин тип и той е приел синът й като роден (детето е на почти 3 г.).... надежда има, животът е пред теб, а ти си прекрасна и много силна жена!  Hug Всичко ще се нареди!

Еее все забравям да споделя, че вчера и днес Дари омита доста добро количество пюренце, вчера близо 60 мл картоф+тиква, днес малко по-малко картоф+тиква+морков... Дърпа лъжица да гребе сама  Laughing  какво омазване, супер е!! сега ще въвеждам моркова още 5 дни мисля, ами после какво да следва? Тиквичка, пащърнак? То това май трябва готово да купувам. Аз и моркова готово пюре купих, защото нямам еко-морковена продукция... смесих с домашното картофче и тиква и така....
Друго - чашата на Нук я ползваме за чесалка, затуй пием вода направо от самата чаша (без накрайника), голям купон, много по-добре се справя...
Чакам снимки......  Mr. Green

# 299
И аз не можах да отида на пловдивската среща,защото Бобо вдигна температура и трябваше да се обаждам на доки, да ходя до аптеката, да давам лекарства и т.н.
А и не е хубаво да срещам болно бебе със здрави бебчета.
Честита месечинка на Мейт! smile3525 
ЧРД на Ланвинка!Желая от все сърце много здраве и щастие! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт