Дебелината зависи какво количество ще намажеш за печене Ако искаш по-дебелички, слагаш повече мат'риал, ако искаш по-тънички, ще сложиш по-малко. Всичко зависи ти как ги искаш! Само ще трябва много да внимаваш при махането на хартията за печене
Честно казано това не го разбирам много, много, но крема не е някакъв течен, ако от това се притесняваш, а и след като сглобиш тортата и я оставиш няколко часа да престои, за да попие малко, става добре стегната.
Аз съм го правила със шоколадово тесто, така че не виждам какъв е проблема
5. И НАЙ-ВАЖНОТО АБЕ ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОЗИ КРЕМ И КРЕМА ГАНАЧЕ АЗ ЛИ СЪМ ТЪПА ИЛИ НЕ Я ВИЖДАМ
И аз не виждам разлика между крема за трюфела и ганачето, ама знам ли А относно много шоколадовото, нямам понятие какво да ти отговоря, пробвай да добавиш повече шоколад и сподели след това какво се е получило
Clairette, твоята торта със щъркела ли мернах на babyshower-а в кейка? Мисля, че е твоята, така че я озвездих подобаващо