ЮНСКИ мами 2009

• 13 368
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
И аз се отбивам да кажа че при нас ремонта е във вихъра си,сигурно обаче ще продължи и др.седмица.Вече съм 11 кила,корем като в 8мия месец.Като се появя някъде всички тичат да правят място,да помагат.Атракция Simple Smile
Много съм доволна от гащите пояс с придържащ колан.
Съжалявам само че не мога да изчета цялата полезна информация,тамън двойно сме писали на останалите темички.
Прегръдки и целувки.Качих снимки на 2 сладурски тениски които взех за новородени Wink
Моя приятел ще прави още една проба по детските магазини за колички в Турция.Там са пак почти двойно по -евтини от тукашните.Пък да видим.Ако трябва ще прави още 2-3 обиколки.
Целувки и прегръдки за всички Hug

# 151
  • София
Добро утро  Hug
Почти не съм спала тая нощ, ама май е от пълнолунието.  Утре идва свекър ми , който ще е майстора по плочките, а ние снощи открихме, че 20 от 30 квадрата са за връщане. Има някакви петна като мухъл по тях, но не се чистят.Има и няколко квадрата с друга шарка...абе ужас. Така, оплаках се аз, дано ни ги сменят, че...

Поне бях изритана от леглото с най-сладките ритничета  Heart Eyes

# 152
Добро утро
Geraldine  ако ги сменят те саветвам да ги огледаш в магазина и не само за петна ами и големината ... много често има разминаване 2-3 см плочка от плочка... нали съм продавала такива работи ... големи проблеми  са с тях

# 153
едно момиче можеш ли да ми покажеш от кой точно вид колан си доволна че аз нещо немога да си избера
ако го има в нета да пуснеш някой линк Wink

# 154
Добро утро и от мен  Hug
Списъка и корекцията му ми се виждат най-добрите на които съм попадала до момента и току що си го принтирах. Като гледам с дрехите за бебо сме вече много напред и е крайно време да се спираме.
Днес станахме страшно рано и направо ми се затварят очите. Бяхме на гости с преспиване в нашите и трябваше да се прибираме, че мъжът ми е на работа.
едно момиче, този колан не стяга ли много, че изобщо не мога да понасям в момента стегнати дрехи по мен, а ми се струва че е добре да си взема колан и аз.
Днес се каня да си боядисам корените, че последното ми боядисване беше малко преди Нова Година. Можете да си представите на какво приличам  #Silly
Много се радвам че с бебките на KaterinkaM всичко е наред  newsm44

# 155
Момичета чудя се дали да сменя  цвета на косата .... некои хора казват че не е хубаво  сега да се боядисвам newsm78 вие как мислите

# 156
Добро утро, момичета!
Иви и аз днес съм решила да се разкрасявам и ще взема да си боядисам косата, а след това ще мина и през фризьорката за подстригване. Мразя да ме боядисва друг човек, за това за тази занимавка никога не ходя на фризьор.
rosicp , днес ще ходя да капарирам количката и в събота с таткото да я вземем и ще я огледам по-добре.
Но когато я возих и зяпах из магазина предния път, кошът за новородено не ми се видя да е от полар. Това по принцип е нетипична материя за Бертонито.  Та ще пиша по-подробно по-късно.
ayas, това е супеееер http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=68
И ми дойде добре дошло като идея за подарък на едно бебе, при което ще ходим другата седмица.
kokitka , няма доказана вреда за плода при боядисването на косата. Използвай нискоамонячна боя.

# 157
Добро утро.

Днес задължително трябва да отскоча да си купя някоя и друга дрешка, защото рискувам в близките дни да не мога да отида на работа, защото нямам какво да облека  Crazy   Едва се напъхах в последно купения му сукман, лошото е, че после тези дрехи ще се чудя какво да ги правя  Thinking

Искам да ви се похваля нещо - вчера в супермаркета до вкъщи една жена, някъде около 50 годишна, ми отстъпи ред да ми премерят плодовете и зеленчуците. Щях да се разплача от умиление, нали за първи път някой ми дава правото да се ползвам с макар и незначителни преференции. Аз й признах, че досега никой не го е правил и тя ми отговори: ами жени сме все пак, ако ние не се поддържаме. Цяла вечер ми беше много хубаво заради този жест. Няколко пъти й благодарих на женицата  Hug

ayas, в този сайт има наистина страшно интересни колички  Peace

Да ви попитам - вие като купувате бебешки дрешки, предимно бодитата, за колко месечно го купувате - от 0 до 3 или от 3 до 6? Именно защото се чудя, не смея да се хвърлям още дълбоко в тези покупки  newsm78

# 158
Гъди, аз купувам повече от 3-6 месеца и много по-малко от 0-3 или най-малкия размер.
Аз и преди писах- Кати се роди 50 см. първия месец порасна с 6 см. и още 3 седмици след раждането най-малкия размер дрешки и бяха малки.
А пък и не знаеш колко голямо ще се роди бебето. Племенникът ни се роди 55 см. и "малките" му бодита си останаха нови, дори милото на изписването беше с едно боди, което акушерката не успя да закопчае.  Laughing

# 159
добро утро и от мен Hug

черпя ви по едно кафенце Simple Smile

Да ви се похваля вчера си купих едно дънково сукманче,ще го снимам и после ще го кача
с него мисля да изкарам до края,няма да купувам повече дрехи че незнам после какво ще ги правя

# 160
  • София
Добро утро момичета!

Gydelichkova, аз по тази причина, освен коплекта за изписване, мисля да оставя купуването на дрешките за началото на май. Искам да видя колко ще е горе-долу бебето. Габи нали ми се роди много малка и тези от 0-3 ги ползвах много време, въпреки че наддаваше с бесни темпове.

# 161
Франчи, точно такива са и моите опасения, затова досега нищо за новородено не съм купила, всички дрешки са за от 3-6 месеца. Мисля за новородено да купя съвсем към края, когато ще имаме по-точна представа приблизително колко голямо бебе очакваме  Peace

Ох, милото ти племенниче, хем ми стана смешно, хем - мъчно за него Grinning

# 162
Добро утро и от мен.
Франчи благодаря.Ако няма отвътре поларче и аз ще капарирам такава.Обаче  мен червеното ме грабна.Как мислите мами чисто червена за момче става ли?
Лек ден и много прегръдки от мен.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:53 от rosicp

# 163
Di обадих се в Штъркел тук във Варна и казаха че имат само резидаво със оранж. и оранж. със св.синьо и чак лятото щели да получават.Нямало на склад.
Като се разхождаме ще гледаме и в другите м-ни.
P.S. мен пък бебчо ме рита много слабо и адски се притеснявам.Така е от няколко дни.Преди много силно ме риташе, а сега слабичко.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:00 от rosicp

# 164
Добро утро Юнски мами сладурани
ayas много сладурско Simple Smile
Аз колко колички гледах в нета, но на този сайт не бях хвърляла око.
Много хубави колички има и на суперски цени Grinning
При вас как са бебоците. Моята принцеса от две седмици е много активна. Дори и през блузите виждам как ми се мести корема и ми става много смешно Laughing
На работа както си стоя мирно и кротко и изведнъж започвам да се смея Blush
И ние вече започнахме с ремонтите, нямам търпение да приключат и да започнем с покупките за бебка Wink
Моята снаха роди преди 3 месеца и тя девойка и ми е подготвила една чанта с чисто нови дрешки.
Тя беше купувала като невидяла, но няма смисъл, те толкова бързо растат в началото, но пуст мерак какво да се прави Laughing
Весел ден на всички Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:18 от (X) Щастлива Бубичка

Общи условия

Активация на акаунт