Мартенско Варненска

• 16 149
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Деси,все едно себе си чета Laughing,ох не искам да ти чупя ентусиазма,ама и аз така,все виках,скоро ще е ,скоро ще е,и накрая отидох да ми предизвикат раждане в 39г.с. Laughing

иврос fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 166
Морска и аз като вас Simple Smile На малката хич не и се излизаше. Аз обаче съм доволна, че така стана. Най - ме беше страх да не се случи мъжа ми като е нощна и аз да взема да се паникьосам  Mr. Green Така като преносих малко и си влязох все едно отивам на хотел .... спокойно багажчето, книжката, без паника Simple Smile Дано следващия път пак така  baby_neutral

# 167
  • Варна
И на моята хич не и се излиза явно е доволна от хотела, и викам на моя че така без никакви признаци може и да откарам чак април, ама той не та не, каза че ще е другата седмица и си вярва  hahaha  А аз не бързам за никъде - когато иска тогава, само да е жива и здрава и всичко да мине наред. Не ми се иска да пренося но .... божа работа. Иначе нямам контракции, нямам разкритие, само дето ми се смъкна малко корема и главата и вече е в малкия таз, но така може да си изкараме още доста  Mr. Green

# 168
така е,малко е неприятно като е главичката там долу,не ми вървеше секса Blush

# 169
Моя термин беше за 4 юни и ми насрочиха секцио за 27 май. На 3 май лежа си аз в нас и си мързелувам с големия корем и .... ми текнаха водите и хайде набегом до болницата ( набегом силно казано  Laughing ) Слизам долу до колата и се насочвам към шофьорската седалка и мЪжо вика < е ти водите ти текат кола ще караш  Laughing ) , ама аз такова спокойствие вкарах че ще кажеш че няма да разждам ами излизам на разходка  Laughing И така до сутринта родих т.е на 4 май което беше месец преди термина. Слава богу всичко мина добре.

# 170
Моя Коко точно на термина се появи , на 22 март, един щъркел го донесе  Joy
Аз все си мисли,х че ще родя по рано, ама то човечето си знае работата.
Момичета, имам една комбинирана количка съвсем обикновена на Чиполино Пуки, ползвана е доста, но е запазена. ЖАл ми е да я оставя до казаните, искам да я дам на някой в нужда. Мазата ни е доста влажна и няма къде да я съхранявам. Пишете на лични.

# 171
toni6a, ако няма желаещи я дай в някой детски дом.... там ще ти се зарадват. Аз днес тъкмо преглеждах дрешки от мойта мома и другата седмица ще давам каквото и е малко вече. Чудя се дали вземат и биберони и залъгалки, че докато на Тихомира и намеря биба, изкупих всички възможни видове   Simple Smile  newsm78

# 172
  • Варна
така е,малко е неприятно като е главичката там долу,не ми вървеше секса Blush

Морска за това ли било, аз се чудех защо нещо не ми се получава  hahaha 

toni6a това за дома е много хубава идея ако няма някой който да му трябва де, аз съвсем скоро като разчиствах стаята си у майка ми защото ми писна да събирам боклуци  Mr. Green  се оказа че имам 160 броя списания Хай клуб, 100 Попкорн и още толкова Блясъци - на времето бях абонирана  Mr. Green  И вместо да ги оставя при казаните ги занесох в един дом за девойки сираци - така им се зарадваха милите ... много мило ми стана и се радвам че ги зарадвах макар и само със стари списания  Mr. Green

# 173
това е идея за дом, аз не съм мн запозната. Само в карин дом съм ходила, трябва да намеря някакви координати. ИНаче за дрешките на Коко, постоянно ги раздавам на приятелки Simple Smile

# 174
 Добър вечер! Само да се разпиша. Ние сега се прибрахме от Стара Загора.
 Деси, малко е останало до финала, успех и скоро да се похвалиш за малкото съкровище. Peace
 Моят термин беше на 29 декември, с насрочено секцио за 18, но на 11 ми изтекоха водите и родих нормално. Така че нищо не се знае. Божа работа.
 Болните дечица, бързо да се оправят.
 Лека вечер на всички! Laughing

# 175
Аз лично мойте дрешки ще ги дам на един дом в Разград. Там дечицата са мънички  Cry За домовете във Варна все си мисля, че са малко по-добре от там, че тука поне по празниците се намират благотворители. Иначе освен Карин дом аз знам дом "Надежда" и дом "Другарче".

# 176
Иначе освен Карин дом аз знам дом "Надежда" и дом "Другарче".

Карин дом не е дом за деца, а център за рехабилитация на деца със специални нужди  Peace

# 177
 Добро утро на всички!
 На сега ставащите по едно кафенце, малко калорично но за настроение!

Дано изгрее слънце днес, че да има и разходки.
Приятен ден и успешна седмица на всички! Laughing

# 178
Добро утро и от мен

десчо мерси за кафенце, ей сега ще се възползвам от него.

И аз чакам слънцето, че сме на консултации днес и после искам на дъъъълллга разходка. Лек ден и приятна и изпълнена с положителни емоции седмица  Hug

# 179
Добро утро!
Хайде и аз на кафето  Party

baby_doll, наистина за Карин дом не знаех, че е с такъв статут. Там не съм ходила. За другите два знам, защото от фирмата, в която работя сме им правили някои неща.

Десчо Недей така, че таман си приключих диетата и ти много лошо ме предизвикваш с тези хиляди калориики  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт