Наборите ни големи от Гормити и Русалки са пленени! - отчет на 2002

• 29 245
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Моя приятелка специално ме предупреди да не уча детето  на ръкописни букви.
Имало си програма и се изписвали по точно определен начин.А ние като не знаем какво ще искат учителите може да ги объркаме.

# 61
  • София
Ние сме в у-ще и засега само печатни букви пишат,всяка събота и неделя връща учебниците вкъщи да пише домашни по тях но аз като ги гледам са само картинки и смятане на жабчета.Снощи им беше тържеството за 8 март и да ви кажа така ни разреваха тия дечица ,учителката ги беше подготвила с много песни и стихчета на всяко дете и накрая като запяха "Мила мамо" на Росица Кирилова и съвсем ни разчувстваха.Иначе бяха прекрасни дечицата.

# 62
Здравейте момичета,
при нас госпожите също ни предупредиха, че ръкописните букви ще се учат в 1 клас. Даже и на срещата с учителките от училищата, те казаха, че най-обичат деца, които не могат да четат и пишат. Маги също има желание да учи ръкописни букви, има една книжка за упражнение за 1-ви клас с ченгелчета и букви, в която е посочена дори посоката на изписване, но много бързо й мина мерака. Казала съм й, че като иска може да пише с печатни. Тя е много смешна, когато се опита да напише нещо: половината гласни ги пропуска, но все пак става ясно какво е искала да каже.
Сега е на вълна да идват нейни приятелки от групата в къщи на гости с приспиване. Наистина се познавам и с децата и с майките, но все пак се тревожа и не се съгласявам. До кога ли ще устискам не знам.
Бързо оздравяване на Лети и приятен ден на всички.

# 63
 newsm59 bdbaloni hbdayЧестит рожден ден на Александра на мама Радост! Да е зрава, весела и да радва мама! За мама -   bouquet

# 64
Аз нещо ви изпуснах дирите   Blush
   baloniЧестит Рожден Ден на Александра на мама radost   baloni и на всички други дечица,които съм пропуснала тези дни.... да растат здрави и щастливи  Grinning

В нашата група също не се учат ръкописни букви. Това е за първи клас,иначе се получава голямо объркване  Peace Елена също има желание и опитва,но виждам че започва да изписва буквата откъдето и скимне и точно това е проблема.

# 65
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Александра на мама radost!
Да расте здрава и щастлива!

За мама Радост

По повод писането на ръкописни букви, четенето и т.н. дъщеря ми в момента не иска и да чуе. Не зная на какво се дължи. Преди имаше желание, може да чете, но сега не иска и аз не я насилвам.

# 66
Здравейте,с удоволствие се разписвам в тази тема с дъщеричка Анна,набор 2002  Simple SmileЩе ви следя с внимание,мисля,че темата е доста полезна!Хубав ден на всички!  bouquet

# 67
  • София
Добре дошла didolinkata!

# 68
Здравейте,с удоволствие се разписвам в тази тема с дъщеричка Анна,набор 2002  Simple SmileЩе ви следя с внимание,мисля,че темата е доста полезна!Хубав ден на всички!  bouquet
welcome didolinkata
      ura  честит рожден ден на Елица на мама marka_74

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:30 от бейлис

# 69
честит рожден ден на Елица на мама marka_74
didolinkata welcome

# 70
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Елица!Честит рожден ден на Александра!
  bigdance2 newsm59
Дидолинка и Анна добре дошли    bouquet

# 71
Благодаря.Моята малка госпожица вече е на 7 год.Купонат в у-ще е заформен и по-късно ще се пренесе и у нас.

# 72
  • Sofia
честит рожден ден на Елица на мама marka_74
Да расте здрава и щастлива!

# 73
  • В море от любов
Здравейте на всички и от нас! Grinning
Честито на всички рожденници, много здраве и успехи. Hug
Нямаше ни 1 месец и сега ми е първия свободен час, който мога да отделя. Пропуснали сме цяла тема. Blush
Времето минава ли минава, остават още 2 месеца градина, сумарно 5 месеца живот и се почва дългоочакваното училище- мъчилище. Mr. Green

# 74
Добро утро,като се сетя за училището и направо ми настръхва косъма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт