Наборите ни големи от Гормити и Русалки са пленени! - отчет на 2002

• 29 245
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Ето ни и нас - Гормита Макс и нещастната му майка! Laughing
Рождениците да се чувстват поздравени!Добре дошли на новите мами и наборчета,както и на позабравилите ни верни приятели!!
Днес беше пролетният празник в групата на Макс.Защо винаги плача на такива мероприятия,не ми е много ясно!Сега се сещам,че ревах като магаре и по Коледа,във фирмата ни всяка година идват дечица от една детска градина и изнасят коледна програма.
Детето каза,че по нищо не се разбира,че пролетта е дошла!И как иначе,тук вчера валя много сняг,тази сутрин всичко беше замръзнало!В неделя е празника на града(В.Търново),май пак ще е лошо времето!
Нашата баба дала на внучето 30 лева,ЛИЧНО за него,не че някога сме му ги взимали Thinkingи сега водим преговори да не си купува 8 гормита(не ме питайте как ги е изчислил,и аз не знам),а да си ги пази за нещо по-смислено.Май нямам голям успех с убеждението!Накрая таткото ме посъветва да не си хабя силите,да го оставя да прави каквото си е решил.

# 76
Здравейте,блазе ви за снега ние тук толкова рядко виждаме сняг че....видях ги тия Гормити какво представляват...най-накрая Mr. Green

# 77
Честито на всички празнували! Много усмивки и щастие желаем!
Добре дошли на новите попълнения! Ако може didolinkata да каже Анна точно кога е родена, за да я добавим в новата тема  Wink

desi_max, преди време точно така не можех да убедя щерката, че парите не са за да си купува тонове понита, а за нещо по смислено, но кой да ме чуе...  Rolling Eyes От години не ги е пипала тези милиони поните .... Ама тука от две години на сам се изхитрих. Казах й, че някой ден ще започнем с баща й да я водим по екскурзии в чужбина и за там ще й трябват джобни, за да си купува сладолед и т.н., и че ние с баща й няма да й ги купуваме тези глезотии, защото е достатъчно скъп хотела и самолета ( hahaha)... Тогава научи, че в Европа "върви" еврото, в Америка долара, в Англия паунда ... Та думата ми е, че от тогава се кътат парите, местят се стратегически от едно протмоне в друго  ooooh! Точна тази сутрин я заварих да си брои авоарите .... Има повече от мене, в общи линии има повече и от месечната ми заплата, ама то това е друга тема  Laughing Laughing

# 78
Здравейте,днес май е кофти ден за мен но пък моята чисница си подрежда стаята....чак да не повярваш ,ще видим какви ще ги сфърши Mr. Green

# 79
  • Sofia
Честит Рожден ден на Ирина на мама irka2002   Мария на мама Bise и

Вяра на мама Xylometazolin!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 14:43 от ivben

# 80
Здравейте мами,и честито на рожденниците bdbaloni да са ви живи и здрави и послушни!За протокола  Grinning Ани е родена на 19.11 в гр.Бургас ,вече сме я записали 1-ви клас,паралелка с изобразително изк-во,само че не е особено развълнувана от новината....Иначе рисува много добре(имаме си и грамота  bowuu),ходи и на плуване( сега не,защото я оперираха преди няколко месеца)....затова чакаме лятото с нетърпение  sport027.... Какво друго за нас...общо взето писането и четенето не са ни голямата страст  Laughing мога да й ангажирам вниманието не повече от 10мин...незнам как ще се справим като тръгне на училище... newsm78
Виж,пауър рейнджърс,Н2О и другите от сорта можем да ги следим от сутрин до вечер  Laughing Това е засега от нас,желая ви хубав ден,въпреки мрачното време   bouquetние отиваме да гледаме Властелинът на пръстените  tv

# 81
Честито на рождениците и от нас newsm59
didolinkata радвам се че има още един от Бургас Winkще си обменяме информация  Mr. Green

# 82
Здравейте!Честито на всички рожденници от изминалите дни! newsm59Желаем им много смях и весили игри!
Добре дошли на новите мами и наборчета! welcome
Николета днес вече е на yчилище,слава Богy проблема с yшето отшyмя и се чyвства чyдесно!В събота имахме родителска среща с тренъорката им от балета.В общи линии ни каза до какво ниво са стигнали и разговаря с нас за възможностите им да премерят сили в състезания.От нас родителите се иска да обсъдим всеки със своето дете до каква степен бихме искали да се развиват и да решим дали сме съгласни да yчастват в състезания.На пръв поглед решението е лесно,единствено ме измъчва въпроса дали наистина е готова да се отделя за известно време от нас и да се грижи сама за себе си.Ако достатъчно брой родители заявят желание за yчастие на детето им първото състезание ще е през авгyст в Китен,Приморско и с престой три-четири дни.Ако се представят добре и тренъорката им прецени,че имат възможности и за по нагоре ще имат yчастия и в чyжбина по нататък.Някой пyскал ли е детето си за състезания в дрyги градове и изобщо какво ви е мнението по въпроса.Бих се радвала да чyя и вашите мнения!Ние в къщи все още го разискваме,като ще  се съобразим изцяло с нея.

# 83
  • Варна
Здравейте момичета,

assia75 , предстои ви да вземете много трудно решение. Лично аз незнам как бих постъпила. Малко съм пъзлива в това отношение. Аз моите деца даже и при баба и дядо без мен не ги пускам, но това е друга тема. Незнам.. може би бих се повлияла най-вече от мнението на детето. Ако е силно ентусиазирано, ако наистина му се отдава и има предпоставки за развитие в тази насока. В общи линии бих била за, ако детето наистина го иска, въпреки, че ще ме е страх сигулно много, но.. децата порастват и трябва да им даваме възможност да се изявяват и развиват. Каквото и да решите то ще е най-правилното за вас.

# 84
assia75 трудно решение как да разбереш дали няма да му омръзне точно след като си си дала съгласието...НЗ.Но в едно си права ,ще вземете решение,което е най добре за детето.Успех ви пожелавам!

# 85
assia75, наистина много трудно решение.... Вярвам, че питаш единствено ние какво бихме направили ако бяхме в твоята ситуация, а няма да се съобразяваш с мнението ни  Mr. Green  Ако пред мен седеше на дневен ред, въпроса който те вълнува в момента, и мойто дете много иска да ходи и да участва, сигурно с баща й щяхме да се съгласим, но вярвай ми, че аз щях да "запаля" колата и тайничко да отида и да съм "наоколо" където им е състезанието, да наблюдавам нещо да не й се случи, дори с цената на неплатена отпуска. За мен тя си е едно бебе, въпреки че в събота гледах с четирите си очи (късогледа съм и нося очила  hahaha), как влиза в кухнята, отива и включва термоканата, отваря шкафа вади чаша, надига се на пръсти и сваля от другия шкаф буркана с нес-кафе на баща си, отваря го, отмерва му три лъжици (в това време водата завря), сипва вода до към 2/3 от чашата и след това допълва с мляко и излиза и чувам как обяснява на баща си "Аре, кафето ти е готово, дигай се, за да играем на телевизионната игра" ......  Shocked Shocked Shocked  Значи, не е чак толкова малка, ама нали си ми е едничка за момента, та ... бебе си ми е  Mr. Green  Laughing

# 86
Благодаря ви момичета за бързите отговори!
violetblue,правилно си разбрала питането ми,да интересно ми беше вие как бихте постъпили в конкретната ситyация,решението ще си е наше.За мен то е наистина трyдно-от една страна са страховете ми за нея и би ли се справила ако не сме до нея,а от дрyга страна не искам да сме пречка и да спъваме развитието и.Като всяка майка и аз бих искала да съм винаги до нея и да помагам при нyжда,но пък не бих искала да и направя лоша yслyга като не и позволя да се изяви.Тя тренира от година и все още има много да се yчи и тепърва и предстои да се развива,само бъдещето ще покаже има ли талант и има ли бъдеще с тази насока.Спомням си приказката на  моята баба,че децата си остават винаги деца за родителите си,независимо че вече са големи и си имат и свои деца.Ето,че вече започвам да я разбирам.

# 87
Запис и от мен Simple Smile

# 88
  • Sofia
assia75 трудно решение наистина. Аз лично ще се притеснявам да си пусна детето, защото може би в детската градина не попадн на всеотдайни учителки и им нямам доверие. Но ако имам доверие на човека с който ще бъде детето  ми бих го пуснала да. Важно е също дали детето има желание да се отдели за няколко дни от вас. дано вземетое подходящото решение.

# 89
assia75 , ако се отнасяше до моите синове въобще нямаше да се замисля!При все, че Сами е много привързан към нас.
Не мисля, че 7 годинки са малки да заминат някъде за 3-4 дни с придружаващ ги възрастен.Това лято бях на лагер от ДГ като половината деца бяха без родителите си.Но самия факт, че са с познати госпожи, че има други познати дечица...ами забавляваха се страхотно и само понякога вечер  се сещаха за мама и тати и той най-вече след като се обадеха родителите им и ги питаха-"Мъчно ли ти е за мама".
Освен всичко останало това е доста безболезнен начин да се учат на самостоятелност, да поемат отговорност ,да порастват по мъничко...
Аз съм с двете ръце ЗА!

Общи условия

Активация на акаунт