Машина за хляб - 15 част

• 75 805
  • 897
  •   1
Отговори
# 600
  • Разград
Аз не мажа такивчата с нищо, директно си бухам продуктите. Моята машинка е Мулинекс 2000. Уж направих всичко според инструкциите, ама много не ми стана ясно и в упътването пише, че ако нещо не си сигурен или си сгрешил, можеш наново да го настроиш таймера като натиснеш старт бутона. Аз го натиснах и машинката взе да си меси веднага.  Mr. Green

Бутона *Старт* се натиска продължително за няколко секунди и така.

# 601
Полиииииииииии уби ме стози хляб с нескиук.Като прочетох хлаб на Бъни и  #Crazy #Crazy #Crazy викам си бряяяяяяяя чак пък да не помня да съм бъркала такъв хляб ooooh!.Ама после разбрах за кой хляб говориш.Я гледай ти.Никога нямаше да ми хрумне с нескуик Peace.Голяма си експериментаторка.Хляба е чудесен Peace
Любопитко, Нети страхотни козунаци.Нети ти тези само ги меси в машината нали newsm78.Гледам пекла си на фурна newsm78
ST_G имала съм такъв проблем с нагар.Само веднъж и инцидентно.Даже питах тук в темата.Посъветваха ме хубаво да почистя около осочките.
Да чукна на дърво само веднъж ми се случи.
Аз още боря онази закваска дето Цоцоланка ме цариби.За хляб без мая и затова рядко пиша тук.
За Великден козунаци ще меся уж Rolling Eyes

# 602
Аз не мажа такивчата с нищо, директно си бухам продуктите. Моята машинка е Мулинекс 2000. Уж направих всичко според инструкциите, ама много не ми стана ясно и в упътването пише, че ако нещо не си сигурен или си сгрешил, можеш наново да го настроиш таймера като натиснеш старт бутона. Аз го натиснах и машинката взе да си меси веднага.  Mr. Green

Боже, хора, защо никой не ме е поправил, егати грешката съм допуснала! Срам и резил направо!  Embarassed Joy
След тези обяснения за отложения старт, картинката взе да ми се изяснява.  Peace Между другото, до този момент най- ми харесва как се получава френския хляб точно защото не бухва много.

# 603
  • Разград

Боже, хора, защо никой не ме е поправил, егати грешката съм допуснала! Срам и резил направо!  Embarassed Joy

Даже не съм и разбрала.Прочетох думата така,както си искала да я напишеш,въобще не съм видяла,че е написана така.

# 604
Бънчи, душице, Hug!
Аз отвреме-навреме ти чета неволите, та съм в течение. Тя мамето те зариби и фурладиса, нали? Ама ваканцията свършва, тъй че скоро ще е пак на линия Laughing.

# 605
...
значи да ви кажа в Мулинекс 5003 НЯМА описание на програмите по минути  Crossing Arms къде ли не търсих по нет-а  smile3515
...
Книжката с инструкциите на Moulinex 5000 - там ще намериш разбивката на минутите, за която питаш.Програмите са същите като на 5003 с изключение на багетите.

# 606
Книжката с инструкциите на Moulinex 5000 - там ще намериш разбивката на минутите, за която питаш.Програмите са същите като на 5003 с изключение на багетите.

А за Аляските има ли такава разбивка по минутки?

# 607
А за Аляските има ли такава разбивка по минутки?

polin_a заповядай, 25. страница newsm10
http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/ALAS … AT%20BM%202000-_D

тази книга е пък на български,, обаче я нема таблицата в нея.
http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/ALASKA/BM%202600-_%29

# 608
Ердинч, ти къде се кри досега, цяло съкровище си Peace!  Обаче аз понеже не съм англоговоряща, би ли бил така добър да ме ориентираш много леко, къде точно да чета и да си превеждам? Предварително ти благодаря!

# 609
  • България
Здравейте момичета,

Ердич, благодаря за линка, но аз свалих вариант на немски, а с него не се оправям. Ако имаше на англ. няма проблем.
На Мулинекса е страхотно описанието.

# 610
  • близо до Кресненското дефиле
Момичета,някоя от вас има ли рецепта за чеснов хляб(хлебчета) newsm78

# 611
  • Разград
Момичета,някоя от вас има ли рецепта за чеснов хляб(хлебчета) newsm78

Хлебчета с чесън и кашкавал

500 гр брашно
250 мл вода
2 чл сол
1 сл пчелен мед
7 гр суха мая
2 сл олио
4 скилидки счукан чесън
100 гр ситно нарязан кашкавал
Програма-месене+втасване
След като извадиш тестото го премесваш с 2-3 сл брашно,разделяш го на 8-9 топки,които оформяш и нареждаш в тава,намаслена или покрита с хартия за печене.Оставят се да втасат,намазват се с разбито яйце и се пекат на 180 градуса.
Рецептата е взета от авторската тема на Джемма.
Правила съм я без чесън и кашкавал и пак са много вкусни хлебчетата.
В мое изпълнение

# 612
  • близо до Кресненското дефиле
max-mama ,ти си страхотна! HugБлагодаря  bouquet

# 613
Бънчи, душице, Hug!
Аз отвреме-навреме ти чета неволите, та съм в течение. Тя мамето те зариби и фурладиса, нали? Ама ваканцията свършва, тъй че скоро ще е пак на линия Laughing.
Само да се върне Мамето.Такъв тормоз ще настане hahaha Joy hahaha.
Много се амбицирах и вече от инат трябва да направя нещо успешно Mr. Green

# 614
Здравейте момичета, малко нахълтвам в темичката. Имаме машинка за хляб от две години, но тя е съвсем обикновенна и без кой знае какви екстри. Та бих искала да си купя друга за другата ни къща, каква бихте ми препоръчали.
И бих искала да попитам за рецепта за ръжено хлебче, вътре със слънчогледови семки и маслинки би ли станало добре. И трябва ли ръженото брашно да го смеся с бяло за да стане пухкав, а не сплескан.
Ето и малко снимчици.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362698&pid=11494701

Общи условия

Активация на акаунт