Машина за хляб - 15 част

• 75 818
  • 897
  •   1
Отговори
# 285
Момичета да ви питам, тези които имат Мулинекс с тавичките за багети- как са разположени реотаните? Само един отдолу ли е?

# 286
Привет на уханната ви тема Grinning
Влизам при вас със следното питане: вкъщи домашните (пък и аз) се запалиха много по машинките за хляб. Но тъй като в момента не разполагаме с голям излишък средства се оглеждаме за нещо по- скромно. Попаднах на тази машина в промоция http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1100017708 .
Някакви отзиви за нея? Какво е важно да се гледа в една машина (нищичко не разбирам Embarassed )?
Благодаря предварително
Peace

# 287
Момичета да ви питам, тези които имат Мулинекс с тавичките за багети- как са разположени реотаните? Само един отдолу ли е?

Не два са.Един отдолу и един почти до края на контейнерчето. Мисля че Тефал са само с един реотан и то големите им хлебопекарни от 1.5 кг.

# 288
  • София
Polly-Wolly,

Нормална ми изглежда машинката. Програми те са по-малко от тези на другите машини, но това не е непременно минус. Трябва да видиш какви са програмите и тогава да обсъждаме. Освен това е от по-малките модели - за хляб до 1 кг. Въпреки, че моята е до 1,250 кг. и аз правя хляб от 750 грама, често правя в нея други неща - питки, козунаци, тесто за кифли. Тогава е важно да е по-голяма.

Мога да ти предложа една машинка на First - вчера я видях за пръв път. Имам други уреди от тази марка и съм доволна.

http://www.pazaruvaj.com/hlebopekarni-c4110/avtomatichna-furna-z … 52-p30461090.html

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:38 от Raya

# 289
как се пазарува от тук. Не намерих къде да прочета. Трансп.р-ди, начин на плащане и т.н.

# 290
  • София
Момичета, дайте изпитана рецепта за хляб с пълнозърнесто брашно. Искам хем да е вкусен, хем да не е много твърд.

# 291
как се пазарува от тук. Не намерих къде да прочета. Трансп.р-ди, начин на плащане и т.н.
Трансп.р-ди означава транспортни разходи.

# 292
Трансп.р-ди означава транспортни разходи.

Ставаше въпрос, че жената не е разбрала как се пазарува точно, за разходите, за начина на плащане и т.н. Peace.

# 293
  • България
Здравей Поли,

Смях се от сърце за съня с перката. Ние с тебе сме с Аляски. Перки продават в сервиза срещу 20 лева. Аз моята перка я изтупах или просто изчезна.
Дай изпитана рецепта за козунак.
Весела събота и неделя.

# 294
  • София

Под картинката има ред в светло сиво:

Автоматична фурна за хляб Fa-5152                                 bgmagazin                      Представяне на магазина
                                                                                                                                    Напиши ни мнението си!         129,00 лв          към магазина >

Отиваш на  "bgmagazin"
Отваря ти се този линк:
http://bgmagazin.eu/product_info.php/cPath/25_76/products_id/364

Долу в ляво има условия за доставка, цени, гаранции и т.н. За покупка ти иска регистрация.
Не съм ползвала този сайт.

Ето и това:
Офис: BGMagazin.EU - гр.София, ул."Ал.Екзарх" 45, Търговски център "Герена"
телефон за контакт: 0885 437 801; техническият отдел: 0887 509 929

# 295
  • Разград
Здравей Поли,

Смях се от сърце за съня с перката. Ние с тебе сме с Аляски. Перки продават в сервиза срещу 20 лева. Аз моята перка я изтупах или просто изчезна.
Дай изпитана рецепта за козунак.
Весела събота и неделя.

В темата за рецепти в машина за хляб има доста,а в началото на тази тема пък има обяснения,ще ти помогнат много.

# 296
  Здравейте момичета.И аз искам да се похваля снощи направих белия огромен хляб и стана страхотен.Само нещо ме притесни моята машинка е до 1.5 кг а този стана толкова огромен че се долепи до стъклото.Спазих точно рецептата и там пише че е за 1 кг.Дали следващия път да не натисна за 1.5 кг.как мислите?

# 297
 Да ви питам и още нещо.Четох,че козунака на mari_eta става много сполучлив намерих рецептата но там не пише на коя програма го прави и дали преди да го пусне на дългата програма  го пуска и колко пъти само на месене? Моята машинка е moulinex пиша ви марката защото мисля че програмите се разминават или не знам точно но моята например няма програма за сандвичи.

# 298
Alisa, благодаря за информацията за перката. Не че знам къде е тоя сервиз, но и дано не ми се налага да разбирам. Пък и не съм от София. За козунаците max-mama ти е писала, пък и тя самата прави прави скоро много хубав. Можеш да прочетеш назад. А пък имаше една чушчица, която незнам къде се затри, но тя прави преди време точно с Аляска и стана по рецептата от първата страница. Ако някой може да помогне с линк / с обясненията на чушчица /, ще ти бъде много лесно.

ivelinafileva, моята машина е до 1кг и никога не ми се е залепяло каквото и да е тесто. Почвам да си мисля, че капаците на Аляските са по-издути и по-нагоре. Прецени си за следващият път.

# 299
  • България
Благодаря за отговорите на mAX-mama и Поли. Искам да попитам колко мая слагате от живата? Аз разделям купчето на четири и за 1 кг. хляб слагам 1/4 , което е около 10 гр.

Общи условия

Активация на акаунт