Америкън айдъл- осми сезон- втора тема.

• 22 760
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
запазиха си правото, за тези, които не гледат Simple Smile
алексъс се прибира.

# 91
Гледах снощния концерт. Кхъм... ми, не ми хареса песента (дето изпълни Адам), сори. Мина ми нещо през главицата като сравнение(за секунда само Laughing), но не искам да го вземете за крайно, не знам дали ще ме разберете правилно, и няма да си кажа.... Mr. Green
 Инак той е айдъл, да.
 Пола, ах тази Пола, тя си е винаги хай на нещо, винаги ѝ светят очичките. Един такъв стъклен блясък, мммм.  Laughing
  Мегън ми е кабаретна певица. И тя е единствената дето ми е една и съща, маниери, патешкия танц, все едно си пее една и съща песен в задименото кабаре. Кейси, добре си забелязала за покашлянето.
 Гледам си записа с елиминацията сега... Кери Андърууд трябва да осъди фризьора си! Защо се е постригала??!! Пее страхотно иначе!
Не очаквах Алексис да си тръгне. Аз я пращах във финалната четворка, тройка... а то...

# 92
Добре че ви прочетох, че при нас току що започва.
Алексис мога да я прежяла, харесвах я, но снощи не ми хареса как пя.

# 93
  • Банкя
Вие вече знаете резултатите, а току що изгледах самия концерт, Rolling Eyes но все пак ще се разпиша...

По принцип харесвах Алексис, този път не блесна с нещо, определено имаше по-добри от нея. За мен можеше и друг да си ходи, но тя така или иначе нямаше как да спечели.

Иначе харесвам Адам. Peace Хареса ми, че импровизира, ще кажа дори доста крайно. Помня, че миналия сезон Дейвид Кук имаше доста интересен кавър в един от концертите, който много допадна на журито и се учудих, че не всички го харесаха...
На мен на външен вид ми напомня за младия Елвис. Flutter Определено знае как да си играе с камерата и със сърцата на дамите пред телевизорите. На моменти наистина ми е малко повече метро, но такъв го харесвам. Само блузката този път ми беше в повече с това шпиц-деколте. Rolling Eyes

Наистина се очертава доста мъжки сезон. Останаха само 3 дами и според мен Лил и Мегън няма да се задържат дълго. Силно се надявам Алисън да стигне поне до топ 3. Peace

# 94
Съвсем по план се приближаваме към очакваните финалисти. Следват Майкъл, Меган, Скот, Крис, Мат... Може и да не са в този ред, но горе долу, това е прогресията.

# 95
  • Далече
Малко неочавано беше за мен Алисън в последните трима. Нещо Америка не я харесва, колкото аз я харесвам  Thinking
Алексис не я харесвах много, струваше ми се че преиграва. Смятам обаче , че имаше други, които трябваше да си отидат преди нея  като Майкъл например. Дано си тръгне другата седмица, че почвам да се дразня  Mr. Green

# 96
А, казаха ли новата тема снощи? Защото днес по радиото коментираха, че ще е 50 Years of Motown и предричаха караоке вечер, изключвайки само Адам  Laughing

# 97
Адам е велик!!!! Просто е нечовешки добър!!!! Нямам думи....

# 98
На мен Адам ми хареса. Не точно самата песен, а как се справи със задачата като цяло. Вчера видях в него и малко Били Айдъл. Cradle of Love, помните ли клипа?

Акси, на мен пък Мат ми прилича на нещо средно между Джъстин Тимбърлейк и Елвис.

За Алексис не страдам ич. Много им бърках имената с Алисън, и аз като Ранди. Вчера като ви четох, все си мислех, че Алисън си е заминала.

Кара пък вече я прескачам, добре че ги гледам на запис. You know, I mean ... по сто пъти.

# 99
  • Банкя
Ранди бърка Алексис с Алисън, Саймън пък вика на Лил Литъл... Rolling Eyes Толкова ли много имена има да помнят, че ги объркват?

А иначе и във форума на сайта на AI има мнения, че Адам прилича на Елвис - ето тук. Mr. Green

Последно, каква е новата тема? Peace

# 100
50 Years of Motown.

# 101
  • Далече
Да, Motown ще пеят и ще бъде в сряда и четвъртък.

На мен Мат ми прилича на нещо средно между Джъстин Тимбърлейк и Елиът Ямин отпреди няколко сезона. Heart Eyes

# 102
Да, за съжаление Кара си остава излишна, с нищо не промени Айдъла, нито пък показва някакво изключително присъствие. Аз съм си заклета фенка на Светата троица, опитах да приема Кара, но не се получава. Все едно дали е там или не, в общи линии.

Мотаун, Дитройт, Р&Б - ЛиТЪл ще плува в свои води другата седмица. Искам да видя в какъв стил ще плува Адам. Mr. Green

# 103
Джи, и аз предлагам Кара да я махнат от масата, да я скрият някъде и да подава на кака Пола репликите в слушалка. най-основно да я ориентира става ли изпълнението или не става. Тя Пола ще си го довърши, милата ми. Трима си бяха добре, четирима стана навалица.

# 104
Тя Пола ще си го довърши, милата ми.

Душата ни тя, завалийката. Каквото и да и подадат, ще (си) го довърши.

Общи условия

Активация на акаунт