Америкън айдъл- осми сезон- втора тема.

• 22 760
  • 464
  •   1
Отговори
# 75
та пуснаха и изпълнението на Адам. На мен не ми хареса кавъра.  Rolling Eyes

Ох, Саймъне, Саймънееее. Mr. Green Защо не ти хареса, кажи, интересно ми е, много?

# 76
Карам си аз колата, и започват да коментират айдъла, и започват да говорят за Адам... Аз заточих лиги, викам си "супер, ще чуя какво е пял", то само него чакам от този сезон... Пускат записа...хм, ми не знам, Джи... Кофти кавър ми беше. На моменти ми звучеше като ориенталска песен, дето се пъне да звучи рок...Опитах се да се абстрахирам от това как звучи песента в оригинал, ми тц, не ми хвана ухо... Нека да гледам записа довечера, нека... Пак ще изокам.

# 77
A, благодаря ти - съвсем сериозно исках да чуя мнението на някой, който не го хареса снощи - това има значение, искам да знам защо аз например го харесах и защо други не, мерси много, Естело. Simple Smile

# 78
Ти защо го хареса много? Кажи си сега ти.  Laughing

# 79
тине, това не съм го казала аз (нито пък съм джи, де), ама ми хареса:

"Not since Robert Plant has a performer captivated me beyond distraction. Keep it coming Adam. I may be 56, but this woman knows HOT when I see it. "  Laughing 

# 80
А кой е казал така?
 След миналият концерт си помислих: "сега Адам да не вземе да се самозабрави и да заекспериментира щуро...", май снощи е направил това. Дано внимава занапред. Въпреки, че не съм притеснена за него, защото и да стане като с Дотри, ще стане като с Дотри. If you know what I mean.  Mr. Green

# 81
еее, отивам да го видя тоз' дотри, това ми е втория сезон, не съм го гледала.

Адам да не вземе да се самозабрави и да заекспериментира щуро..

да ти призная, аз това и очаквам от него (арт фор арт'с сейк, театро, пози и грим Mr. Green), обаче наистина постави летвата нависоко първите 2 седмици, а и снощи, и сега ще му е трудно да ни очарова всеки път.  Grinning

# 82
Ти защо го хареса много? Кажи си сега ти.  Laughing

Е, аз писах вчера възхвалителни оди по предните страници, па обърни, па прочети. Grinning И въобще, още като ми се заразхожда като Крис Ейнджъл (дето ме пита кой е този, дето дудна за него преди време), още тогава разбрах, че ще си пиша и ще си творя за него, понеже ми идва отвътре, само като го гледам.
Иначе сте абсолютно прави за тънката граница, която може да прекрачи сега - а именно - да вземе да откачи и да се самозабрави в интерпретации, понеже сега му е паднало. Laughing

# 83
Понеже вчера заспах след дамата с розовия кичур, да попитам дали тази с тату-ръкава и "маценките" си тръгна вече?

А младежът с черния лак определено ме кефи... как пее.

# 84
Не е, Ники и едва ли ще си тръгне днес, не беше никак зле снощи, дори и с болките в гърлото. Естествено, не пропусна театрално да покашля 5-6-10 пъти  Mr. Green

# 85
Аз изпуснах миналата седмица, я кажете  Хорхе толкова ли слабо се представи. Аз му бях голяма почитателка, малко латино вайп, добре ще се отрази на шоуто. Това кьнтри е супер скучно. Да видим, кой ли ще чупят тази вечер.

Интересно ми е дали някой друг посещава сайта vote for the worst. За мен този сайт е солта на АИ. За сега Меган е номинирана за най-зле пееща.

# 86
алексъс или майлъл? ако изгонят алексъс, журито ще се възползва от спасяването май, а?

# 87
О, не мисля, че трябва да си използва коза все още журито. Остават твърде добри гласове за после, тях кой ще ги спасява?

# 88
джи, уговорили са го вече....
ето, хайде сега да видим

# 89
дано не я спасят, ще е загуба на глас Thinking

добре решение. Интересно дали ще искат да спасяват участник всяка седмица

Общи условия

Активация на акаунт