Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 103 984
  • 807
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви!  bouquet
Нарочно спестих марката, за да е изненада за производителя Mr. Green , каквото и да се предприеме.
После ще кажа, разбира се.
Относно това, дали има  Е-та, които са канцерогенни в Западна Европа, а у нас не са, хм, и тук можем да почоплим. Защото едно е да си играеш с фразите "съмнително" или " да не се  прекалява" или "недостатъчно изследвано" , друго е да поставяш под съмнение канцерогенността, особено когато капацитети са го написали.
  bouquet

# 91
Спиролина, ако наистина искаш да известиш даден орган за тази напитка, си взела добро решение да не издаваш коя е марката, че току-виж се усетили и замазали работата  #2gunfire
Как може такова нещо не проумявам - заради собствената си печалба да застрашаваш животи и то на деца!  Dizzy Face
Точно РИОКОЗ е органът, когото трябва да известиш за съответния опасен хранителен продукт! В сайта на РИОКОЗ за повечето градове има изнесени списъци с хранителни продукти, за които се смята, че са опасни и резултати след проверката им.
Е, известявай ни все пак, ако има развитие по случая и ако можем да ти помогнем с нещо  Hands Thumbsup

# 92
Ще следя темата.....аз пък отдавна не съм попадала на нещо  хубаво и полезно Sad

# 93
За пореден път изхвърлям хляб на "Крапси". След два дена в хладилника и вече има т.н. "картофена болест". Не смея да го давам на кучето, заради което го купувам.

# 94
  • София
Донесоха ми крилца на Коко Д, не можете да си представите такава гадост. По самите крилца ясно си личи шприцването , след като ги изпържихме направо се стопиха. Да не говорим, че на вкус нямат нищо общо с вкуса на пиле

# 95
Мога да добавя малките сокчета на Ганчев. Първо като го отворих не се чу онзи звук "пук" ,съответно не го дадох на детето оставих го близо 10 дни стоя без да вкисне или нещо да му стане.Какво ли има в него newsm78 тогава???

# 96
Мини шунка НАШЕ СЕЛО - няма такава гадост Sick

# 97
Отвратена съм от кашкавала на Роса,добре,че взех малка разфасовка-отвън изглеждаше добре,обаче вътре..........вкус нито на кашкавал,нито на сирене,зърнест,не може да се среже с нож,а на пица......нямам думи,по голяма гадост не съм вземала.Иначе цената му-никак не е евтин.

# 98
  • София
Да сложа замразена риба на фирма "Одессос-2003"  - от 660 грама хек филе (по етикет на фирмата) след размразяването останаха 500 гр. много мокра риба (според кухненската везна). Сложих в тава само със сол без течности никакви. На 20-тата минута от печенето с вентилатор излях от тавата още 120 мл. вода. Накрая от предвидената вечеря за трима останах с една нормална порция.

# 99
  • София
Да сложа замразена риба на фирма "Одессос-2003"  - от 660 грама хек филе (по етикет на фирмата) след размразяването останаха 500 гр. много мокра риба (според кухненската везна). Сложих в тава само със сол без течности никакви. На 20-тата минута от печенето с вентилатор излях от тавата още 120 мл. вода. Накрая от предвидената вечеря за трима останах с една нормална порция.

Joy Това май важи за почти всички замразени филета бяла риба/а може би и не само бяла/

# 100
  • София
За кашкавал да добавя, кашкавал на Лесидрен, купих го от халите. Не става. А преди това един от Била, на който не му запомних даже името директно го изхвърлих  Sick Последния кашкавал, който що годе ставаше за ядене беше "На баба".

# 101
  • Gorni Bogrov
Хайде тук да сложа и кашкавалът на ''Хаджийски и фамилия".Вчера го поръси в/у картофи със сметана и той се стопи,отгоре остана само едно петно мазнина,а и на вкус просто все едно ядеш гума.

# 102
Хайде тук да сложа и кашкавалът на ''Хаджийски и фамилия".Вчера го поръси в/у картофи със сметана и той се стопи,отгоре остана само едно петно мазнина,а и на вкус просто все едно ядеш гума.

А беше хубав...С "На баба" за мен бяха на един кантар.

# 103
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Току-що размразих и отворих един пакет замразено филе от пангасиус на фирма "Коши777 ЕООД". Направо щяхда  Sick - една блудкава, разкашната, цялата в мазнотии (а не се виждаха когато беше замразено)  Close Close За миризмата няма да пиша......неописуемо е, направо се наложи да спринтирам до терасата на въздух. Не мирише на развалена риба.....ами просто на ......една телесна течност...както беше писала една мама в някой от предните постове  Sad
А съм си купувала толкова пъти охладена от Пикадили и никога, ама никога не съм била така неприятно изненадана  Sad

# 104
  • Gorni Bogrov

А беше хубав...С "На баба" за мен бяха на един кантар.
Аз също много го харесвах,но........ Sad

Общи условия

Активация на акаунт