Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 104 030
  • 807
  •   1
Отговори
# 105
И аз само такъв кашкавал купувах, дори на него има залепено етикетче, че е от 100% българско краве мляко- да, ама не.

# 106
  И моите впечатления от ''Хаджийски и фамилия" са че има вкус и консистенция на стелка за обувка Sick

# 107
И аз да  споделя, До сега  купувах само сирене с марка ФИЛИПОПОЛИС , беше сбито , соленичко също като сиренето от едно време. Слагах го  в саламура за да му падне солта. Преди  2 дни купих пак и вечерта го  сложих в саламура. На  сутринта исках да  нарежа за закуската и  #Cussing out #Cussing out в кутията намерих лигави парчета "сирене", смалило се на половина и разлигавило .... #2gunfire
Някой познава ли  това сирене? 

# 108
Мога да добавя малките сокчета на Ганчев. Първо като го отворих не се чу онзи звук "пук" ,съответно не го дадох на детето оставих го близо 10 дни стоя без да вкисне или нещо да му стане.Какво ли има в него newsm78 тогава???
Ох,отврат с тези сокчета.Най-гадното е,че детето постоянно реве за тях,понеже са шарени и имат разни герои по тях(включвам и Куинс,едни Lion,ако не се лъжа бяха).
Добре,че до сокчетата има книги и спасяваме положнието. Mr. Green

# 109
от около 7-8 месеца консумираме само био млечни продукти и като се замисля  като че ли всички останали са за този списък без изключение

# 110
Аз пък се чудя на 100% ли вярвате на написаното по етикетите? Ако някъде пише БИО, наистина ли безрезервно вярвате, че е така? Или ако пише чисто краве сирене /кашкавал, мляко Laughing/, наистина ли вярвате, че това е истината? Аз - не Naughty. Нито цената вече е определяща, нито магазина, от който пазаруваме.
Извинявам се за отклонението.

# 111
единствения шанс да си сигурен е да имаш инфо от първа ръка от извора Peace
Аз също задавам въпроса какво значи "био млечни продукти". По- точно въпроса ми е какво Stellita1980 разбира под това...
Продукт с такъв етикет
продукт за който има информация от производителя, че е такъв
продукт, който вижда че излиза от животното
продукт който е домашно приготвен пред очите й

защото това понятие е доста разтегливо- според целите...

# 112
От извора може би, но това за мен е самото животно, което със сигурност трябва да знам, че живее в био-среда. Каквото и да означава био-среда. На производителя най-малко бих вярвала. Освен ако не отглежда лично животното пред очите ми. Ама това няма как да стане Mr. Green. Купувам боклуци. Не вярвам на нищо.

# 113
Здравейте мили мами,
искам да ви призова да не купувате макароните на фирма Балко! Вчера отворих един пакет, в който имаше около 20 живи буболечки  #Crazy #Cussing out

# 114
  • София
Здравейте мили мами,
искам да ви призова да не купувате макароните на фирма Балко! Вчера отворих един пакет, в който имаше около 20 живи буболечки  #Crazy #Cussing out

Не познавам този продукт, но в случая предполагам, че не производителя, а начина на съхранение е причината. По-добре не купувай от този магазин, защото зареждат от неподходящ склад.

Да добавя - преди време бях писала за крема сирене, което не знаех на кой производител е. Вече знам, защото пак се излъгах и беше кисело и неприятно, а срока на годност си беше наред. Става дума за сирене крема на Лакрима Пазарджик

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:45 от tania tda67

# 115
Взехме си преди време кашкавал на фирма Роса- нещо средно между  топено сирене и масло, и нищо общо с кашкавала. Е и този продукт вече го развалиха, а преди бяхме доволни.

Истински кашкавал съвсем скоро ще започне да се продава, за който гарантирам с главата си, ще ви информирам скоро.

Започна ли да се продава истински кашкавал?

# 116
  • в страната на абсурдите
Цитат
Аз също задавам въпроса какво значи "био млечни продукти". По- точно въпроса ми е какво Stellita1980 разбира под това...
Продукт с такъв етикет

според мен производителите пишат това,което искаме да прочетем и това ,което ще продава продукта им.

# 117
Цитат
Продукт с такъв етикет

според мен производителите пишат това,което искаме да прочетем и това ,което ще продава продукта им.

Разбира се че точно това пишат.... Иска ни се да е истина, че  съдържанието  отговаря на описаниетоPraynig
Аз съм агроеколог по образование и мога да  ви кажа че твърде малко за жалост са производителите  на екологична продукция, която  е предимно за износ - тези продукти са с много по-висока пазарна цена и не са по джоба на много от нас.  #Cussing out
Остава варианта ( поне за мен) да купуваме продукти , които поне няма да ни навредят. (Като кренвиршите КЕН , които нямат вредни съставки но за сметка на месото имат  доста целулоза ooooh!) Shocked
Омръзна ми от боклуци, незнам вече какво да купувам. Whistling Thinking Спрях всякакви колбаси да вземам но на детето  ми все му се дояжда някое саламче.... Sick  а вътре повече мазнотии и тук там някое месце за което не си сигурен от какво  е ....
В черния списък слагам всички шпек салами на "БОНИ", салам  ЗАКУСКА ( най- голямата мазнотия, на едно място  Sick),

# 118
Момичета и аз да се оплача.Най-редовно купувам на сина си от малките кутийки сокчета "Флорина"(преди купувах  тези на "Теди" с моркови,но му идват прекалено сладки и не му харесват)И така вчера си поиска кроасан и аз да не му е сухичко на детето му купих "Флорина" ябълка.Отворих ме сокчето давам му да пие,а той го плюе.Опитах сокчето и........ Sick Отвратителен вкус на нещо химично като че ли изгоряла пластмаса имаше вътре.Направо пълна отврат.Предният  ден купих ме портокал отново на "Флорина" и беше добре,но ябълката просто беше SickВече незнам какво да купувам.Даваш си парите, а получаваш стока със съмнително качество.А най лошото е,че даваме на децата си тези боклуци #Cussing out

# 119
Dani28,аз купувам от доста време сокчета на PACIFIC доволна съм от тях и малката много ги харесва,смятам че са добри. Peace

Общи условия

Активация на акаунт