Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 104 052
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
bobolino157 ще потърсим тази марка сокчета и непременно ще ги опитаме.Дано му харесат. FlutterБлагодаря ти,че сподели  bouquet

# 121
Тази тема ужасно ме депресира!
Откакто съм в БГ съм свалила 5 кила.....нямам никакъв апетит-всичко е толкова гнусно и изкуствено...Единствено лятото си хапнах пресни салатки,ама тая зима измрях от глад.....карам на ориз и солети,мандарини и портокали....

Пилешките гърди ги пълнят с вода,за да тежат и после леда като се разтопи в манджата......всичко става във вода-на супа!да не говорим за хормоните и антибиотиците.....
Сега сиренето и кашкавала са изкуствени...
Вчера пих един сок на Куинс-червен портокал.....беше отврат!Един червен,бистър,супер сладък и нахимичен.....Като прочетох състава.... ooooh! 29% плодов сок, вода,глюкозо-фруктозен сироп, оцветители,вит. С, някаква киселина, гума-нещо си....консерванти.....Поне да бяха написали на шишето ,че е Плодова напитка.....а те заблуждават народа....Вече трябва да прекарвам 3 часа в магазина да чета състава на всичко  #Cussing out

# 122
  • София
Пилешките гърди ги пълнят с вода,за да тежат и после леда като се разтопи в манджата......всичко става във вода-на супа!да не говорим за хормоните и антибиотиците....

Не е точно по темата, но не мога да не се включа. Редовно правя алергии към пилешко, но не заради месето, а защото съм алергична към повечеро антибиотици.

Така че, ако родителите се чудят към какво детето им  има алергия да си помислят за това.

# 123
Пилешките гърди ги пълнят с вода,за да тежат и после леда като се разтопи в манджата......всичко става във вода-на супа!да не говорим за хормоните и антибиотиците....
Не е точно по темата, но не мога да не се включа. Редовно правя алергии към пилешко, но не заради месето, а защото съм алергична към повечеро антибиотици.
Така че, ако родителите се чудят към какво детето им  има алергия да си помислят за това.
Ти си като митническо куче. А само от пилешкото месо ли правиш алергии?

# 124
  • София
Ти си като митническо куче. А само от пилешкото месо ли правиш алергии?

Дааа, особено, ако е в повече... ставам много красива! Огромни форми на дерматит, основно по ръцете и лицето, силен сърбеж и болка при чесане....единственото лечение е с преднизолон по специална схема. Преднизолонът е много вреден, замества хормоните на задстомашната жлеза и в един момент може да спре секрецията. Т. нар. кортикостероиди....

# 125
  • София
страшно е вече положението в България. То бива липса на всякакъв контрол и закони, но това вече излиза извън всякакви граници  ooooh! ooooh! ooooh!

# 126
страшно е вече положението в България. То бива липса на всякакъв контрол и закони, но това вече излиза извън всякакви граници  ooooh! ooooh! ooooh!

да,така е....Аз си мислих ,че в америка се тъпча с изкуствени храни....и си викам в БГ ще хапна хубава храна,ама то тука още по-зле било!!!!Много съм разочарована....даже тук не ми идва никаква муза да готвя.....а преди готвих всеки ден по 1-2 пъти!

# 127
  • в страната на абсурдите
бясна съм!преди малко срязах едно парче от сладко руло с мармалад/купено,беше ми подарък/ и .............на долната страна на парчето
плесен.срок на годност до 15.05.

# 128
Тук слагам хлябовете на Елиаз - намирала съм си разни черни гранулки вътре с вид на миши изпражнения, да не говорим, че всичките им хлябове от бял, черен, типов, немски и т.н. са с еднакъв вкус и просто различен нюанс на оцветяване.
За киселото мляко препоръчвам "Био кисело мляко" за квасене и другото нормално е 2.9%  на Елена /зелената/.
По принцип редовно си хапвам ягоди, нямам алергия към тях, но вчера ядох едни с много странен вкус от Кауфланд и до 10 минути цялата се изринах на червени петна.
И за чипсовете на Lays да кажа, които уж не съдържали Е-та, е отзад в съдържанието просто не са написани със съкращенията им с Е, а с пълните наименования на стабилизатори, ароматизатори, оцветители и т.н. всеки химик / а и не само/ може да го забележи.

# 129
Като се е почнало с гадостите,да кажа и аз..първо не си купувайте халва от Фантастико-скоро открихме в нея цяла найлонова торби4ка..А също така и онзи така вкусен сладолед на Дарко-със боровинка и ягода,в който заедно с боровонките имаше и едно голямо черно копче ... newsm11

# 130
 ignore2
Отдавна не бях купувала шипков мармалад и като взех бях силно разочарована-седеше като разреден с вода и имаше странен вкус (фирма Плодекс ООД Карлово) #Cussing out  Naughty
Останах озадачена и от брашното(бяло пшеничено брашно тип 500),което купихме наскоро от Кауфланд.Ползвах го за месене и съответно го пресях-всеки път в ситото оставаше известно количество грисоподобна съставка.В най-добрия случай е грис,не че е вредно,но е някак нелоялно,пък и качеството на брашното е важно при направата на много тестени изделия,които бихме  правили с грис,ако беше възможно  chef Arrowпакетирано от "Криси 2000" ЕООД -Павликени по поръчка на "Юнитком"-Пазарджик  Naughty

# 131
  • София
Цитат
Отдавна не бях купувала шипков мармалад и като взех бях силно разочарована-седеше като разреден с вода и имаше странен вкус (фирма Плодекс ООД Карлово)

Не знам на коя фирма беше шипковият мармалад,който купих (в стъклен буркан със син етикет),но имаше дъх на машинно масло(на грес) съвсем сериозно!

# 132
Цитат
Отдавна не бях купувала шипков мармалад и като взех бях силно разочарована-седеше като разреден с вода и имаше странен вкус (фирма Плодекс ООД Карлово)

Не знам на коя фирма беше шипковият мармалад,който купих (в стъклен буркан със син етикет),но имаше дъх на машинно масло(на грес) съвсем сериозно!
Вероятно е същата-и на вид,и на вкус описанието съвпада. newsm11

# 133
Краве сирене Роса - вие бяхте писали тук за него, но аз все на хубаво попадах...... до последният път, когато беше  Sick - на вид като извара, на мирис не мога да го опиша, ще кажа само, че по гадно нещо не бях помирисвала, на вкус не го и опитвах.
Е за кучето ли ще си купувам сирене от по 10лв. килограма  Close

# 134
А кучето дали ще го яде ! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт