Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сухото вещество?
Какво представлява сухото вещество в млечните продукти?
Защо сиренето на Маджаров се разпадна веднага след като беше извадено от опаковката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сухото вещество?
-
Какво представлява сухото вещество в млечните продукти?
-
Защо сиренето на Маджаров се разпадна веднага след като беше извадено от опаковката?
-
Защо каймата се свива при печене, дори след добавяне на лед?
-
Какво представлява сухото вещество в хранителните продукти?
Не мисля да го купувам вече - пак преминавам на "Годеч" - засега само маслото им веднъж май беше примесвано с маргарин, но го оправиха - седи си твърдо, а не като маслата в малките опаковки - от хладилника и пак са меки като маргарин 
Вътре вместо сирене имаше пихтиеста маса, цялата на дупки като от перфоратор, нямаща нищо общо с продукта, който беше преди време. Беше всичко друго, само не и сирене. За какъв дявол отчупих малко парче да видя какво е това чудо, после цял ден не мога да си измия ръцете - смърдят, та не се трае. Накрая си полях ръцете с белина за да неутрализирам миризмата. Съжалявам, че това се случи през празниците и институциите не работеха, иначе щях да го занеса в ХЕИ. А да го пазя пък няколко дни не върви, то и така за отрицателно време ми осмърдя къщата, замина директно на боклука. И това уж е фирма, която държи високи цени защото си държи на качеството, как ли пък не. Никога повече няма да купя нищо от тази фирма 
Какво да купуваме вече. И аз избирам най-скъпото дано да са решили, че за толкова пари си заслужава да се постараят, ама не би..... Пък после няма да боледуваме и децата ни ще са здрави
Добре, че чета тук и благодарение на вас успявам да съм в час
Далеч съм от мисълта, че и по "нормалните държави" нещата с храните са по- различни. Всичко се е превърнало в бизнес, а и нали даваха потребителите им по новините- никой не чете етикет- гледа цената и буха в количката. Каквото търсенето- такова и предлагането.