® E-bay - тема 24

• 50 669
  • 856
  •   1
Отговори
# 630
  • на пистата
при положение,че съм изтрила закупен артикул от ибей,как  мога да пусна диспут от пейпал.в пейпал си стои,но съм го изтрила в ибей

# 631
при положение,че съм изтрила закупен артикул от ибей,как  мога да пусна диспут от пейпал.в пейпал си стои,но съм го изтрила в ибей
От номера на транзакцията директно Simple Smile В ебей не ти трябва Simple Smile

# 632
  • на пистата
разбрах Grinning благодаря

# 633
Аз само с това мога да се похваля засега

околоочен 7мл - 6 евро с доставката  Heart Eyes

# 634
НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Къде е адреса на Пей Пал и номера на факса?

Спешно ми е?Ровя се и не ги откривам Praynig

Питай Патето , със сигурност го знае .А това виждам в имейла   
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

00353 1 436 9111

6:00 to 16:00 Monday to Friday
8:00 to 16:00 Saturday
9:00 to 16:00 Sunday

# 635
  • София-Лагера
Мерси Викуна Peace

# 636
  • into the blue
НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Къде е адреса на Пей Пал и номера на факса?
Спешно ми е?Ровя се и не ги откривам Praynig
Този телефон също го има на страницата им (+352) 27 302 143

# 637
  • Бургас
Аз пак за моя тренч...  ooooh!
Момата ми пише да й го върна, щяла да ми възстанови парите без диспут.
Сега се чудя, аз каква гаранция имам, че като й го изпратя и тя съответно го получи, ще ми върне парите? За пощенските нищо не споменава, сега ще я питам...
Какво ще ме посъветвате? Да й го пратя ли обратно без диспут?
За първи път ми се случва такова нещо, знам, че е обсъждано, но няма как да преровя толкова теми  Embarassed

Да се оплача...
Днес получих един тренч на Адидас, който чаках с огромно нетърпение! И, какво се оказва? Тренчът е обявен за нов, а той определено не е! Етикетите са зацапани и отгоре на всичкото, има и петна!  Shocked Ама много!
Освен това, тази мома англичанка е прекалила с пощенските (отново, на мен явно редовно ми се случва).
Меко казано, съм бясна! Написах и едно супер възмутено писмо! Чакам да видя какво ще ми отговори и пускам диспут!

Тези англичани взеха вече да прекаляват, напоследък няма нещо, което да съм получила и да е било идеално. Съвсем взеха да си мислят май, че ние пасем трева в БГ.  #Cussing out

# 638
  • София
Пак въпрос !?
Като си вляда в акаунта ми излиза

You have  1 alert.
Като клипна на него излиза това

Dear ......
cli.ltd has sent you a request to cancel the transaction for .................
Reason for request: The seller says that you have returned or will be returning the item for a refund.

Please click the Take action button to accept or decline this request.
 Натискам Take action

И не знам какво да направя всъшност !?????

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 17:45 от parleva

# 639
  • на пистата
ами или се съгласяваш или не Grinning доколкото разбирам исканякакво анулиране на транзакция newsm78ти си знаеш

# 640
  • София
Да,но къде трябва да отбележа !

# 641
  • Русе
Пак въпрос !?
Като си вляда в акаунта ми излиза

You have  1 alert.
Като клипна на него излиза това

Dear ......
cli.ltd has sent you a request to cancel the transaction for .................
Reason for request: The seller says that you have returned or will be returning the item for a refund.

Please click the Take action button to accept or decline this request.
 Натискам Take action

http://img67.imageshack.us/img67/1069/0120.png

И не знам какво да направя всъшност !?????

parleva , кликваш на accept  Peace

# 642
Ауу,страШотни неща получавате! Crazy
Аз за сега само за малката се ровя за дрешки!За обувчици още се чудя дали да й поръчам.
Обаче мъжа ми също има РД скоро и иска подарък-моторджийски ботуши или каска! ooooh! А като нищо не доставят до тука,или ако го доставят искат по 25-28 лири за доставка! #Crazy И сега се чудя какво да правя... Tired

# 643
Аз за сега само за малката се ровя за дрешки!За обувчици още се чудя дали да й поръчам.
Обаче мъжа ми също има РД скоро и иска подарък-моторджийски ботуши или каска! ooooh! А като нищо не доставят до тука,или ако го доставят искат по 25-28 лири за доставка! #Crazy И сега се чудя какво да правя... Tired
Aко имаш смелост,пращай към Емпреса  Laughing

# 644
  • на пистата
и аз купувам от ибей такива щуротии,каски,ботуши екипи,само да си знае номера няма проблем.за изпращането към емпреса ти си решаваш,аз досего все там ги пращам,само една каска ми пратиха до тук на 17.99 доставка и пак си е надалавера като знам тук кви пари са.

Общи условия

Активация на акаунт