Споделете 99

• 23 289
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Споделете на втора страница!?
Споделетковците са отегчени или уморени...
или им е писнало.

# 121
Можем да сме фърст, дъ бест, ам шонстен и от втора страница. За нас това не е проблем. Лидери в сянка.

# 122
Споделете на втора страница!?
Споделетковците са отегчени или уморени...
или им е писнало.

Или не щат да се изцапат с мъзга сок, исках да кажа Mr. Green

# 123
Преди една година или там някъде писах че сте "затворено общество"
(нещо като остров от аристократи в който неминуемо поколението се изражда)
Въпрос на усещане...
Въпрос на въображение...
Въпрос на самооценка...
Понякога дори на надценяване, което игнорира оцеляването.

# 124
Кои "сме", Бабилия? Защо пак обобщения? Всеки, който пише тук, Е.
Значи, включваш и себе си към измислената 'аристокрация'? Защо пак въобще се правят опити за разпалване на уж утихнали страсти?

Има една камара други теми, където са се обособили някакви групички, да ги наречем. Тортени, съпруги на полицаи, на военни, на пътуващи, на неженени, на неработещи майки, по хобита, по зодии, по месеци на забременяване, по месеци на раждане....
И те ли са "аристократи", които ще създадат "изродено поколение"? newsm78

# 125
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами аз да се оправдая, таковата, трябваше да готвя на малкия и големия келеш, и затова отсъствах.

Жоз, а тук не е групичка, така ли  Joy

# 126
Деси, точно това казвам бе. Ама ти не ме доразбра. Това е просто ЕДНА ОТ БЕЗКРАЙНО МНОГОТО групички.

# 127
О, не , Жозефина,
Не ме разбра правилно. Не паля страсти. Аз харесвах споделете и точно затова споделих че се променя. Преди беше искрено и топло, сега се е променило. Бушуват някакви подмолни страсти, обидени има, хора (наивно споделящи) се игнорират...

# 128
Бабилия,

Никога не съм разбирала хората, които се обиждат от виртуални послания. Честно ти го казвам това. И мисля, че разбрах какво имаш предвид.
Аз, например, тук се старая да съм много по-сдържана и . хм, добра. Щото да не изям БАНана. Наяве , признавам, съм много по-зла. Ако имам какво да напиша-го правя. Че не е по вкуса на всички-нормално. И толкоз.

# 129
Ох, да, вярно, недоразбрах  Simple Smile
Ама щото малкия звяр врещи от банята - готов съм, другия се прави, че не чува, аз пък искам да си седя във форума, ама те ме разконцентрират.
Бабс, оцелява се при добро желание. Пък и добиваш резистънс  Mr. Green
Не ми каза, хареса ли ти онази картичка с архитектурния снежен човек  Grinning Нали е по твоята професионална част, или нещо съм се объркала  Crazy
Жоз, какво пък не разбираш? Не ми казвай, че ти е кеф да те подценяват, или почти директно да ти казват в очите, че не си на ниво, и че не те трогва нищо от това.
На какво точно ниво, никой не знае, ама трябва да го гоним. И не е за Споделете, а навсякъде.

# 130
Деси,
Допускаш ли, че не ми е харесала?
Аз все още чакам едни снимки....
ПП: Жозефина, приеми че има и нежни души на които виртуалното пространство въздейства като реалното.

# 131
Деси, слънце, забравяш един мнооого важен ФАКт.

Познавам лично над 200 човека от форумите. И ми е пределно ясно какво представляват наяве повечето от тези, дето 'подценяват' някого. Или които се правят на суперкуул (да го речем така).
Таааа....така.

# 132
А така, нека им е сега  Joy
Няма да казвам поименно, че ти си все пак тактичен човек, и ще мълчиш като партизанин.
На мен не ми стига хитрост и търпение да се правя на разни неща. Понякога и в собствените си очи съм ужасно банална,
ама каквото ми е в тиквата, това ми е на муцуната, или ми излиза под пръстите.
Ето сега обмислям да пусна една тривиална тема, дето нищо чудно вече някой да я е пускал, ама ме е обзел някакъв телешки ентусиазъм  Laughing

# 133
Посрещнахме си празника в тесен семеен кръг. Нахраних челядта с лазаня. Те пък толкова я харесаха, че я изядоха. Всичката! А тя беше... доста. И понеже на мен си сипах една порцийка колкото за две годишно (да не се чудят тези, които ме познават лично, но по толкова ям, въпреки... всичко), децата се смяха и питаха, дали тази порция е за този, който не е слушал Laughing
Баща им им донесе торта-разкош. Отровно сладка и с много шоколад, и лешници. Умрях от смях Joy Искаше свещички на тортата и да пее "Честит рожден ден". Наложи се да го подсетя, че празнуваме 16-ти, а не 6-ти рожден ден на близнаците. С приятели децата ще празнуват в събота, а с кръстниците и големите приятели другата седмица. Егати, три дена празници! Криза било...
Верно е! Днес, докато купувахме подаръци се изумих - МОЛ-овете празни, повечето магазини също. Продавачите гледат с тиха надежда, всеки, който се осмели да влезе в магазина. Подарих нещо и на себе си. Нали всички казват: "Ау, майка на три деца?!" и аз реших, че заслужавам за това, че на този ден за малко да умра, за да се родят децата. Е, оцеляхме и тримата. И децата си харесаха подаръците.
Отплеснах се. Но ми е щастливо и уютно.
Споделих ви.

# 134
Балу, признавам си - чета и преглъщам....дояде ми се торта...сега ще претършувам запасите детски....усещам се в очакване на нещо неочаквано, разтърсващо приятно...дано да не греша!
Споделям сладки сънища. 

Хубав празник, Балу!   

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 22:59 от luna

Общи условия

Активация на акаунт