Споделете 99

• 23 301
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
  • о`майна лунна нощ е
.... написах нещо, и го изтрих.
Съжалявам, Вълк, мъчно ми е като чета за болката ти ...

# 181
Ама вие си споделяйте, защо млъкнахте. Ще се оправим. Като го изпишат, тогава, ще направим РД.
Ще му поръчам любимо ястие, ще има торта. Ако трябва, ще се преместим в друг град.

# 182
Аз бях в обедна почивка затуй млъкнах. Иначе точно това сега щях да пиша, всичко ще се нареди, ще компенсирате, важното е за него да се полагат нужните грижи и внимание сега. Иначе този 20-ти рожден ден може да бъде всеки ден, стига да сте добре и да сте щастливи...
А ако е в Пловдив Вълчето и има нужда от нещо, Вълк свиркай.

# 183
  • о`майна лунна нощ е
За Пловдив и аз съм на линия, ако се наложи.

# 184
Не е в Пловдив, споменах го по повод дневния център. Ще се оправим.

# 185
  • о`майна лунна нощ е
Разбрахме те, Вълк. Просто ако се наложи нещо и ви трябва информация или друга помощ за каквото и да било в Пловдив сме на линия.

# 186
  • Майничка
Просто ако се наложи нещо и ви трябва информация или друга помощ за каквото и да било в Пловдив сме на линия.

Също.

Имелда, добре поне че представлението е било хубаво. Слабо утешение, ама...
Двата опита да запозная щерката с Шекспир на сцената завършиха разочароващо. Първият беше едно представление на "Дванайста нощ" на Народния театър, в който актьорите крещяха заплашително, а втория - "Сън в лятна нощ" на Пловдивския театър, в който костюмите бяха извадени от архива на някой пленум на БКП. Никаква магия, никаква феерия!

# 187
  • При хората, които обичам
По някоя от телевизиите хванах Шекспирови приказки, анимация. Гледахме "Укротяване на опърничавата". Не шукнаха. Много приятно бях изненадана както от хрумването да се поднесе по този начин, така и от децата си.
Сега да не ги помислите за хванати от гората...

# 188
  • София
Има ги  и на ДВД-та, деВ, но не купувайте "Хамлет", не става за деца.

# 189
Къде няма дневен център за вълчета?

ДеВаня най-сетне нареди чашките както трябва.

Днес си мислех, че ще поработя мъничко и ще поспамя множко. Обаче, както всеки петък, нашата фирма работи та си главу кине.
Все едно никога повече няма да работим.

Когато заведох щерката на концерт в НДК, слушахме първо концерт №1 и след него "Пепеляшка". През антракта бяха поставили подиум на диригента и дъщеря ми попита: "мамо, там ли ще танцуват балерините"? От тогава се старая да има по-малко Слави Трифонов в нашия живот. (да ме прощава Шанел)

# 190
  • София
По повод на споделеното от Гаргамелата, за мен постановката, в която Морфов наистина прави театър, а не комерсиален кич, тип "новогодишна халтура"  е "Дон Кихот".
Непосмяла актриса съм все пак, дет` се вика поглед, анализ, туй-онуй.
Вечет трети сезон бойкотирам българския театър, да ме прощава.

# 191
Здравейте,тъй като тук явно е за споделяне ...искам да споделя ,че на майка ми и спряха пенсията от ТЕЛК комисията ,зещото решиха че изведнъж стана трудоспособна ,не знам как точно ги усени тази крилата идея ,защото тя е инвалид по рождение и от две години се възстановява от тежък инсулт.-..Не знам какво да правим..койпът да хванем.Не е навършила още години за пенсия и какво сега ....!?

# 192
  • Майничка
Обаче нали идеята е да ги приобщим към изкуството, не към телевизията.
Когато бях малка, в Пловдив имаше специални оперни и балетни постановки за деца - "Златната ябълка", "Зле опазеното момиче", "Спящата красавица", да не говорим за театралните. Сега, гледам, пак е излязла в афиша "Красива птица с цвят зелен" - еми, страх ме е да заведа момата, преди да съм гледала постановката, че току-виж съвсем съм я отказала.  Добре че е заключителния концерт на Вердиевия фестивал, онзи с потпурите, там вече играем на сигурно.
Ама поне "Севилския бръснар" и "Сватбата на Фигаро" да поставят, трябва ли отсега идеята за разбираемо сценично изкуство да я свързва само със Софийската опера и с Музикалния театър.  

# 193
Обжалване, но има срок, да не го изтървете. Следващата инстанция е НЕЛК в София.
Ако някой ден се мотая в София с всичкото време на света, бих посетил НАТФИЗ и глезал студенти като репетират.
Останах с впечатление, че е голям купон.

# 194
  • София
Обаче нали идеята е да ги приобщим към изкуството, не към телевизията.
...
Снощи, насред представлението мама ми достига до крилатото прозрение "Ми и балетите ще тегля от интернет вече, м.... им."

meri_zajo , някой, който  етрабвало да напише правилната епикриза на майка ви, не си е свършил работата. Иначе кометентността на комисията я оставям без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт