Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 364
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
foxy,а по колко пъти на ден се маже..или при всяка смяна на памперса
Ох,аз докато смогна да отговоря ти вече ще си го купила сигурно...Маже се само по зачервените участъци сутрин и вечер.Останалото място по дупето го мажа с Бочко.След 2-3 дни ще забележиш,че кожата,където е било зачервеното,започва да се бели на малки люспички.Не се притеснявай,бебето не усеща нищо,нито го боли или щипе.

# 211
Рися, какъв слинг имаш и в каква поза искаш да сложиш бебето?
Иначе-застани срещу огледалото, сложи бебето на гърдите си и лееко се наведи назад, така че само да придържаш леко бебето и да разполагаш с ръка и половина Simple Smile за нагласянето. Като сложиш бебето в слинга веднага започни да се движиш-важно е в началото докато бебето свикне Simple Smile
Ако кажеш конкретно слинга дали е шал или с халки и в каква поза искаш да сложиш бебето ще опитам да ти обясня как става...

Някой питаше дали си струва да даде 90лв. за слинг-не е нужно-може да следите, често в продавалника се появяват слингове за 30-40 лв. Освен това ако имате плат може да си направите-слинга тип шал е просто едно дълго парче плат. На мен първия ми слинг беше от 2 шала, по 1.80/70 см. зашити заедно, върши си чудесна работа, ша.ловете струваха по 5 лв. (просто тук в града няма магазин за платове, затова купих 2 шала)

# 212
  • пак там
Яна, моят е въпросният на Премакс, с катарами. Искам в легнало положение да го сложа, но в момента, в който се опитам, той разпъва ръце и крака и почва неистово да реве. Пък и нещо не мога да си наглася явно височината - като го направя да ми е на добра височина за слагане на бебето - бебето увисва на корема ми. Ако го затегна повече - нямам място как да го сложа... Изобщо.... майстора с двете леви ръце в действие! Close

# 213
Момичета, вие ме убихте, не вярвах, че има фенове на руската музика, аз като чуя руска реч и ми става едно такова мило, така ме е яд, че навремето не си завърших руската филология, патката му с патка Rolling Eyes
Хич да не те е яд. Аз завърших българска и руска филология и сега дипломата ми събира прах из чекмеджетата.
А иначе от новите (е, не е толкова ново вече, де), любимо ми е това:
http://www.youtube.com/watch?v=ztKl8qqZr0c
http://www.youtube.com/watch?v=zCe10lQPf9k

# 214
Рися, опитай да нагласиш линга на дължина без бебето-на по-късия вариант. После го сваляш, постилаш го на леглото, слагаш бебето вътре и после си мушваш едното рамо и главата и "обличаш" слинга, заедно с бебето.

# 215
Рися, опитай да нагласиш линга на дължина без бебето-на по-късия вариант. После го сваляш, постилаш го на леглото, слагаш бебето вътре и после си мушваш едното рамо и главата и "обличаш" слинга, заедно с бебето.
  love001

# 216
Здравейте, момичета!

Раде, Честит Рожден ден! Бъди здрава, весела, обичана и щастлива! Нека лошото остане зад гърба ти, а напред да те очакват само красиви неща! Hug

Гея, честита втора месечинка на малката Мила! Много радост да ти носи!  Hug

Аз си взех същия слинг преди 2-3 дни от Пигис хаус, дори уцелих някаква промоция и беше по 70лв., но докато го изпера и да изсъхне ....... та още не съм го пробвала.

Еми, това инфо за развитието на бебчетата за първия месец ли е? Коя е книгата? Че ние сме накрая на втория и други мъки ни мъчат и радости радват Mr. Green
Малката вече се усмихва съзнателно, обикновено като се правя на маймуна .... а вчера дори се забавлява с баща си и се смя на глас.  newsm68 Той е беше взел, а аз нещо готвех в кухнята и по едно време ме вика. Гледам го, хванал я под мишниците изправена, а той прикляква и се изправя рязко ........ малката се кефи и смее с глас ....... толкова мило и хубаво ми стана, а той много се развълнува, че я е накарал да се смее и забавлява.   newsm44
Отделно вече й се промени реването, т.е. като реве от глад е едно, като реве от памперса - второ, а като иска внимание църка едно жално жално ....
А като я сложа по коремче започва с единия крак да се набира напред и се мести, като е по гръб пък се опитва да се обръща .... изобщо расте ми немирница. Тя си беше и в корема ми така, дори си мислехме, че ще е момче, като не се спираше изобщо, та дупе да ми е яко като тръгне да лази и прохожда........ Wink

Айде стига толкоз, че с една ръка трудно се пише .....
Целувки и  Hug на всички!

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАДЕ! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ЗА МЪНИКА ТИ!
Ние днес сме по-спокойни от вчера - гледкаме и се хилиме Grinning
Вчера забравих да му дам на мъничето вигантола - голяма съм шматка, ама днес излизахме за малко сутринта, като имаше слънце - дано да си е набавил витамина!

# 218
  • София
Здравейте, мамчета!  Grinning
Раде, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet Бъди много щастлива, обичана и нека се сбъднат всичките ти мечти!!!
Гея, честита втора месечинка на малката Мила! Да расте здрава и щастлива!!!

Ние утре правим 40 дни и сме записали час за чиста молитва в близката църква.
Имаме си ситни пъпчици по лицето и педито каза, че това е от хормоните, които бебето е получило от мен. Дано да е така, че се притеснявам да не е алергия. И ние имаме запушено слъзно каналче и правя масаж от окото към нослето. Иначе много ни пада косичката от около 5,6 дни, направо ще оплешивеем. Някой има ли този проблем?
Преди 2 дни изведнъж си загуби гласа и плачеше почти беззвучно. Някой беше питал от предишните постинги за това. На другия ден всичко беше наред с гласа.  Wink
Все още се двуомя каква ваксина да сложим Пентаксим или Тетраксим. Искам да е най-доброто за детето и да не се натоварва излишно организма. Май клоня към Тетраксима. Ако някой ще слага тази ваксина нека пише повече инфо.

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Раде, честит рожден ден! Дано скоро получиш най-хубавия подарък - малчо да си е у вас!  bouquet
А ето ние днес какъв подарък си направихме за месечинката Grinning

# 220
Раде, честит рожден ден!!!   bouquet Много здраве, щастие, любов ти желая и скоро да си приберете здраво бебче Валентин в къщи!
Иве, аз бях писала преди няколко дни, че имаме проблем с едното оченце, подобно на вашия случай ми звучи. Аз ползвах капки Тобрекс и окото се оправи за ден и половина, а беше много зле. За половин ден от леко сълзене се изпълни с гнойни секрети, направо не се виждаше око. Много се изплаших, но слава Богу, бързо се оправихме.
И аз искам да питам от слинга не ви ли боли гърба? Мен от сега си ме боли и гърба и плешките като държа бебето, дори като съм седнала, а да го нося дълго време така ми се струва направо непосилно.  ooooh! Явно съм много кекава  Embarassed

# 221
Гея - страхотни снимки - пу-пу да не им е уроки на сладуранчетата.
Раде - честит рожден ден и от мен - много здраве. щастие и успехи ти пожелавам - а и много скоро да се гушкате с малкото съкровище в къщи.

# 222
Миа, да за първия е, книжката е притурка към сп.Моето бебе, но отпреди 3г. Rolling Eyes Ще кача и за 2-ия и 3-ия мес., но малкия пак ми е на ръцете и сега ми е невъзможно ooooh!
Гея,снимките са убийствени, направо като картички newsm10

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 18:33 от emym

# 223
Здравейте момичета ,

при нас явно е започнала кризата с коликите, защото от вчера е нещо страшно. направо сърце не ми остана да гледам малкото ми човече как се мъчи и как се гърчи. Тази нощ почти не сме спали. Тоя Саб Симплекс направо ми идвеа да го изхвърля през прозореца.
Днес изпратих мъжът ми да вземе Colief, дано поне от тях имаме някакъв ефект. Малкото ми сладурче цял ден гледа като котарака от Шрек / сега дет въртят по бтв рекламата/ Токова е тъжен и изморен. Успокоява се само в мама или тати и така спинка. Плаче на сън.

Ние се приспиваме с Queen

Честит рожден ден Раде.Пожелавам ти много щастливи моменти с малкия Валентинчо.И много скоро да си бъдете заедно.

Честита месечинка на малката Радмила

Еми много полезно инфо. Как се казва книжката и къде се продава?

Наде много сладка твойта Белослава. И да се забавлявате в Англия и после снимков материал да приложиш  Wink

# 224
Гея, страхотни снимки, малките са такива сладурчета, наистина като ангелчета, пу да не им е уроки. Hug

Савина, и моята Пламена "оплешивя" преди около месец някъде. Само на темето, но си личеше доста добре. Сега вече започна да й расте истинската коса, но много бавно расте и май по-светла става от преди.

Общи условия

Активация на акаунт