ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 588
  • 430
  •   1
Отговори
# 165
верно беше по естествена,тук е една така притиснена  newsm78,даже и като се шегуват пак изглежда притиснена,то чак пък толкова  #Crazy

# 166
Ето ви една снимчица на двама от актьорите...

Тук изглежда доста по-мъжествен отколкото в сериала.
Абсолютно.И Норчето също,много е симпатична.

# 167
Снощната серия има ли я някъде качена че не можах да я гледам?

# 168
Цитат
Да ви призная, започна доста да ме дразни тази грандиозна лиготия между Елица и София, бляяя....
В понеделник явно ще бъде добра серия.  Grinning
мен ме дразнят много отдавна- от самото начало. Много са ми фалшиви, особено Софчето.
аква елит, има много мъже като Васил, които са си хетеро. Не мисля, че са му написали героя да минава "в ляво" без време Mr. Green
В Понеделник вече Крис ще ходи при Валери да плаче, сигурна съм Mr. Green

# 169
  • Варна
За Анастасия - изобщо не ми стана жал снощи, тя си го заслужаваше, още когато разбра, че
Явор и Елица се виждат трябваше да каже истината и на Елица!
Не може вечно да гледа дъщеря си в стъкленица, за всичко случващо се си е виновна само тя!
За Силвия - аз не мисля, че Крис е син на Борис, не вярвам да е имало нещо между тях, Силвия
винаги е искала да бъде на мястото на Анастасия и за това говори по този начин, Борис е нейната
несбъдната мечта, но ще гледаме и ще видим!

# 170
Сега е ред Явор да разбере че ще "става татко" .
Чудно ми е София какво цели? Станаха толкова близки с мис Ели?  newsm78

# 171

Може би по- добър живот. Ако стане довереница на Ели, гадже на Марто, тва означава, че няма да остане дълго време барманка и сервитьорка Mr. Green

# 172
Здравейте момичета,да се включа и аз в тази темичка.Харесва ми сериялчето,Дияна Любенова е много добра ,фенка съм и още от времето когато беше водеща на "Секс игри,Ах".

# 173

Може би по- добър живот. Ако стане довереница на Ели, гадже на Марто, тва означава, че няма да остане дълго време барманка и сервитьорка Mr. Green
аз мислех, че иска Явор!

# 174

аз мислех, че иска Явор!

ми може. След като получи всичко това, ще разкара Мартин( той едва ли ще страда много).Елица вече ще знае, че е сестра на Явор и Софче ще получи всичко, за което е мечтала- кариера и любимия мъж Mr. Green

# 175

Аааа, не така повърхностно! Софи е много повече от провинциалистка намерила "правилните стъпки към успеха/парите/властта"!

За непросветените - какво е слашър?

# 176
И аз бих казала-Ааа,недейте така със Софи! Naughty
Момичето е имало труден живот,но това не я прави непременно използвачка!
Според мен просто й е жал за Елица и за това й помага! Simple Smile

# 177
Жалко че днес и утре няма сериалче. 5 дни по 20мин не ми се струват кой знае колко много. Cry

# 178
сега всички ще нападнат Явор заради тази глезла Елица
 горкичкият

# 179
а защо си мисля, че Анастеша не знае, че Явор и е син?  И е против детето " на Явор", само защото той е беден, а не защото са брат и сестра?

Общи условия

Активация на акаунт