ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 581
  • 430
  •   1
Отговори
# 180
а защо си мисля, че Анастеша не знае, че Явор и е син?  И е против детето " на Явор", само защото той е беден, а не защото са брат и сестра?

защото явно не си гледала сериала

# 181
той и каза в предишните серии

# 182
byby Ана знае че Явор и е син. Даже в началото говореха за това...също ходи при Емилия да я пита дали синът и е Явор-разбра се от някакъв вестник който Мартин намери у Софи. А вие какво мислите че крие Емилия? В официалния сайт където пише за персонажите, за Емилия пише че крие някаква тайна. Аз мисля че ще е свързано нещо с Митко. А, и защо на Надето йвикате"супичката"?  Thinking

# 183
Сега е ред Явор да разбере че ще "става татко" .
Чудно ми е София какво цели? Станаха толкова близки с мис Ели?  newsm78

Може би по- добър живот. Ако стане довереница на Ели, гадже на Марто, тва означава, че няма да остане дълго време барманка и сервитьорка

Аааа, не така повърхностно! Софи е много повече от провинциалистка намерила "правилните стъпки към успеха/парите/властта"!

За непросветените - какво е слашър?
СЛАШЪР е лудо за връзване  ето какво казва urban dictionary по въпроса:
Slasher   One who loves/likes slash.
Oh, yeah, I met another slasher today! he ships draco/harry too! yay!
3.  Slasher  
someone who writes slash (male/male pairings in fanfiction).
or more to the point, someone who ENJOYS writing slash.
that girl is a mad slasher.  
Но слашър приема и по- широко значение: жени, които обичат да "слашват" двама герои мъже във филм или сериал. Предимно в сериал. Без значение дали между двамата герои има реална връзка. Може дори да са братя, всякакакви.
аз не станах слашър покрай нашия филм, защото тук нещата са ясни. И това, че харесвам двойка мъж/мъж, не ме определя като слашър, а като жена, която харесва гей- двойки. newsm03

иии, много съм доволна. Ники Илиев е висок 185 см. Иван Юруков е към сантиметър по- висок от него, което ще рече, че е висок 186 ех.. 

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 16:24 от slashwoman

# 184
# 185
  • Плевен
момичета не можах да гледам серията от четвъртък и снощи бях много изненадана защо,
Анастасия е толкова нервна,е разбрах после де,но дали я има някъде качена въпросната серия.... newsm78

# 186
момичета не можах да гледам серията от четвъртък и снощи бях много изненадана защо,
Анастасия е толкова нервна,е разбрах после де,но дали я има някъде качена въпросната серия.... newsm78
имаш ли рег в замунда, че само там ги има свалени всички епизоди досега  Confused

# 187

Но слашър приема и по- широко значение: жени, които обичат да "слашват" двама герои мъже във филм или сериал. Предимно в сериал. Без значение дали между двамата герои има реална връзка. Може дори да са братя, всякакакви.
аз не станах слашър покрай нашия филм, защото тук нещата са ясни. И това, че харесвам двойка мъж/мъж, не ме определя като слашър, а като жена, която харесва гей- двойки. newsm03

А аз като харесвам двойка жена/жена, какъв съм? Mr. Green

P.S. Естет нали? Laughing Laughing Laughing

# 188
  • Плевен
имаш ли рег в замунда, че само там ги има свалени всички епизоди досега  Confused

Тц....ама мога да се регна. Peace

# 189
  • София
А аз като харесвам двойка жена/жена, какъв съм? Mr. Green
P.S. Естет нали? Laughing Laughing Laughing

Не , ти си просто batigol  Whistling  Grinning

# 190
Е добре как така главните герои са брат и сестра? Нима няма да останат заедно накрая?

А ще се израдвам ако Владо Карамазов получи роля, защото той трябва да е на екран и е само за мен!!!!!!

А този който казват, че ще играе съперникът на Филип за Нора - Елин Стаматов е по-хубав от този дето играе Филип.
Виждала съм го в реклами.
Филип ми изглежда много нагъл нещо, дразни ме на екран.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 19:28 от valia_da_vin4i

# 191
  • София
Оооо, много се извинявам, но в писмен вид Карамазов е заплют първо от мен !  Sunglasses
Държа правата , тъй да се каже .  Mr. Green

# 192
Оооо, много се извинявам, но в писмен вид Карамазов е заплют първо от мен !  Sunglasses
Държа правата , тъй да се каже .  Mr. Green

Е сега ще се скараме, Ники Илиев е много по- хубав от Карамазов и според мен извън сериала, до колкото съм чувала е по-интелигентен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile ТАка че - момичета, за какво ви е този Владо?

# 193
slanced,серията от четвъртък я има във ви-бокса.Аз там я гледах.мисля,че 67 беше.

# 194
  • София
Ninakata , точно така !  Hug
Гледай Никито , Владо го остави на мен !  Whistling
Аз ще се чудя какво да го правя .  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт