ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 581
  • 430
  •   1
Отговори
# 195
Оооо, много се извинявам, но в писмен вид Карамазов е заплют първо от мен !  Sunglasses
Държа правата , тъй да се каже .  Mr. Green

Е ти пък все някой си заплюваш. Mr. Green Започвам да те ревнувам. Embarassed

Айде да не спамя само да кажа нещо и за сериала................епа..............хм Laughing...............последно като гледах там оня дето взе част от фирмата на Дианчето Embarassed, с живи зорове се накани да помогне на Ники Илиев, когато щеше да падне от някаква сграда. Mr. Green И после Ники отиде да разследва миналото на другия и се оказа, че май са го изгонили от тях и е имало голям сеир. Та каква ли може да е причината, да се стигне до такива неприятности? Сигурно неговите са някакви прости едноклетъчни и са реагирали така, защото са разбрали, че е гей. Но пък той е доста умен и няма логика родителте му да са толкова прости и тъпи...... Mr. Green

# 196
Оооо, много се извинявам, но в писмен вид Карамазов е заплют първо от мен !  Sunglasses
Държа правата , тъй да се каже .  Mr. Green

Е ти пък все някой си заплюваш. Mr. Green Започвам да те ревнувам. Embarassed

Айде да не спамя само да кажа нещо и за сериала................епа..............хм Laughing...............последно като гледах там оня дето взе част от фирмата на Дианчето Embarassed, с живи зорове се накани да помогне на Ники Илиев, когато щеше да падне от някаква сграда. Mr. Green И после Ники отиде да разследва миналото на другия и се оказа, че май са го изгонили от тях и е имало голям сеир. Та каква ли може да е причината, да се стигне до такива неприятности? Сигурно неговите са някакви прости едноклетъчни и са реагирали така, защото са разбрали, че е гей. Но пък той е доста умен и няма логика родителте му да са толкова прости и тъпи...... Mr. Green
"Оня" се казва Валери, да си имаме уважението Mr. Green
има- няма логика, тва е причината да го низвергнат Mr. Green не е задължително да си умен и да не си хомофоб. Умен не означава задължително широкоскроен Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 20:22 от slashwoman

# 197
Ninakata , точно така !  Hug
Гледай Никито , Владо го остави на мен !  Whistling
Аз ще се чудя какво да го правя .  Whistling
Тогава избирам Крис и Елин, те са по-млади. Е поне Елин.
А той участваше в "Другия наш възможен живот", сега се сетих къде съм го виждала.
Дано се появи в Забранената любов, че Филип да си има съперник!

# 198
  • Плевен
slanced,серията от четвъртък я има във ви-бокса.Аз там я гледах.мисля,че 67 беше.

Хей мерси много.Намерих я,че в замунда не ми даваше да се регистрирам.... newsm78

# 199
Ето така изглежда актьора, който гласят според клюкарските сайтове за съперник на Филип за любовта на Яна:

# 200
Ето така изглежда актьора, който гласят според клюкарските сайтове за съперник на Филип за любовта на Яна:

Ии, по е хубав от Филип, въпреки че на тази снимка ми изглежда малко метро. Или по- скоро ЕМО Mr. Green

Мислех си нещо относно Валери. Не ми се връзва никак Търговска гимназия и Архитектура.
Когато Валери открадна моделите и Крис го пита защо го прави всичко това. Валери му отговори, че има причина, но не може да му каже. И че всеки си имал своите малки тайни, включително и Крис.
И после, в Мансардата, когато Валери и Крис се караха отново по повод моделите и Анастейша, Валери му казва: "Всеки ще си получи заслуженото".
Та ми хрумна да не би да е данъчен инспектор, бе хора, и да разследва Анастейша за укриване на данъци Laughing Тва наистина ще бъде повод Борис да се разболее. Mr. Green

# 201

Ии, по е хубав от Филип, въпреки че на тази снимка ми изглежда малко метро. Или по- скоро ЕМО Mr. Green

Мислех си нещо относно Валери. Не ми се връзва никак Търговска гимназия и Архитектура.
Когато Валери открадна моделите и Крис го пита защо го прави всичко това. Валери му отговори, че има причина, но не може да му каже. И че всеки си имал своите малки тайни, включително и Крис.
И после, в Мансардата, когато Валери и Крис се караха отново по повод моделите и Анастейша, Валери му казва: "Всеки ще си получи заслуженото".
Та ми хрумна да не би да е данъчен инспектор, бе хора, и да разследва Анастейша за укриване на данъци Laughing Тва наистина ще бъде повод Борис да се разболее. Mr. Green

хехехеех
Много ме разсмиваш с теориите си. За пръв път чувам за данъчен инспектор под прикритие. Simple Smile Simple Smile Аз все си мисля, че Валери по някакъв начин завижда на Анастасия, за това което е постигнала. Може би знае нещо от миналото й и какви машинации е правила, за да се издигне. Т.е. много ми е странен Валери, по-скоро лош ли е, или добър! Simple Smile

# 202
Цитат
Цитат
хехехеех
Много ме разсмиваш с теориите си. За пръв път чувам за данъчен инспектор под прикритие. Simple Smile Simple Smile Аз все си мисля, че Валери по някакъв начин завижда на Анастасия, за това което е постигнала. Може би знае нещо от миналото й и какви машинации е правила, за да се издигне. Т.е. много ми е странен Валери, по-скоро лош ли е, или добър! Simple Smile
Валери не завижда на Анастейша. Ако завижда на някого, това е на Мартин заради баща му Борис, Баща- мечта за Валери. И за Крис, че смята Мартин за своя най- добър приятел( ревност).  Защо Валери да завижда на Анастейша за нещо, за което е платила толкова "тежка" цена Mr. Green
Иван Юруков отговаря на този въпрос в интервюто си, където журналистката нарича героя му :не много положителен герой": Валери си има Основателна причина да се държи така и защо зрителите ще разберат по- нататък".
Какъвто и ще да е, защо някой завършил Търговска гимназия, ще записва архитектура? Не би ли трябвало да е нещо свъзрано с търговията?
И откъде накъде пък Валери ще знае нещо за миналото на Анастейша. По- скоро е за настоящето й;) отде има толкова много апри тази жена? Я как измъкна 50 хил. за да спаси Мартинчо. И това зад гърба на Борис. Значи заделя, откъде и как, ще се разбере, струва ми се Mr. Green
Валери твърде много разбира от пари. Ако някой не е гледал първите серии с него и не знае, че е архитект, ще остане с впечатлението, че е финансов инспектор Mr. Green има нещо тук, чувствам.
-Играете не толкова положителен образ и в сериала”Забранена любов”, който в момента се излъчва по „Нова телевизия”. Как се развиват събитията около вашия герой Валери Кадиев ?
- Той може да не е положителен, но си има  своето основание защо го прави и в последствие хората  ще разберат това. Не ми се иска да коментирам това. В момента не ми е тема.
-Все пак филмът е много актуален в момента и хората се интересуват какво става с героите.-Аз виждам, че хората следят сериала и се интересуват  от взаимотношенията между героите. И така те де развиват бавно , постепенно, но категорично.
-Ще ни кажете ли какво ще се случи с вашия герой Валери Кадиев?
- Това не мога да кажа , защото е  конфеденциална тайна, но във форумите виждам, че  хората дават някакви прогнози какво ще се случи,  някои от тях са точни, други не толкова, но е хубаво, че хората са увлечени от тази история.
Mr. Green
дали чете и в нашия форум.  newsm03

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 14:20 от slashwoman

# 203
Ей, Слаш , струва ми се, че този сериал ти е нон стоп в главицата и постоянно "кроиш" някакви схеми.  Mr. Green Hug
Е чак толкова не бих могла да се задълбавам в един филм, признавам си.  Peace

# 204
Ей, Слаш , струва ми се, че този сериал ти е нон стоп в главицата и постоянно "кроиш" някакви схеми.  Mr. Green Hug
Е чак толкова не бих могла да се задълбавам в един филм, признавам си.  Peace
Ми кво да правя друго, докато нареждам ромбчета и точки по цигулката Mr. Green
И другото- изкривих се професионално покрай Хаус. Там кво анализиране падаше- нямаш идея.  Mr. Green

# 205
Какъвто и ще да е, защо някой завършил Търговска гимназия, ще записва архитектура? Не би ли трябвало да е нещо свъзрано с търговията?

Хе-хе, много задълбаваш!
Имам приятелка, която завърши търг.гимназия, а после записа право. И познат, който завърши математически профил в средното училище, а после влезе да учи медицина.
Какво толкова странно?
На 14-15г. си имал една представа за света и себе си, 4-5 години по-късно тя се е променила.

За мен Валери просто избива комплеси от миналото си. Най-вероятно е бил заклеймен от родителите си, че е боклук, затова драпа със зъби и нокти да се докаже на целия свят и себе си.

# 206

Хе-хе, много задълбаваш!
Имам приятелка, която завърши търг.гимназия, а после записа право. И познат, който завърши математически профил в средното училище, а после влезе да учи медицина.
Какво толкова странно?
На 14-15г. си имал една представа за света и себе си, 4-5 години по-късно тя се е променила.

За мен Валери просто избива комплеси от миналото си. Най-вероятно е бил заклеймен от родителите си, че е боклук, затова драпа със зъби и нокти да се докаже на целия свят и себе си.
Заклеймен от родителите си, че е боклук? Значи да си гей означава, че си боклук? Или аз не разбрах нещо правилно Shocked
Валери ще се окаже много по- заплетен образ, отколкото очакват всички. Не може на един актьор- звезда, какъвто е в момента Иван Юруков да се даде роля, колкото само за фон. Нема да повярвам никога Mr. Green

# 207
Заклеймен от родителите си, че е боклук? Значи да си гей означава, че си боклук? Или аз не разбрах нещо правилно Shocked

Чакай, леко, намали малко! Това не го твърдя аз. Казвам, че вероятно родителите му са се отнесли така с него. Нали са го изхвърлили от вкъщи с голям скандал, опожаряване на вещите му и не искат да знаят и чуват за него? А?

# 208

Чакай, леко, намали малко! Това не го твърдя аз. Казвам, че вероятно родителите му са се отнесли така с него. Нали са го изхвърлили от вкъщи с голям скандал, опожаряване на вещите му и не искат да знаят и чуват за него? А?
а, добре, разбрах сега;)
Да, те са се отнесли с него като с боклук, но Валери най- малкото е това;) И съгласна съм, че избива комплекси, но не това е главната причина за всичките му манипулации;)

# 209
Момичета,има една реклама на шоколадови бонбони ...........един мъж върви в дъжда вижда бонбонете сушард на една витрина и с една мацка с тъмна коса......................да не преразказвам,та мъжат според мен в тази реклавма е актьора който играе Валери само ,че е с брада на няколко дни.Ако я е гледал как мисли права ли съм

Общи условия

Активация на акаунт