ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 575
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
мноого силно много, и реплики и погледи Heart Eyes Mr. Greenмагия витае над Валери и Крис
Страшна магия.Не е истина просто.Страхотно се получава.

# 241
Мммм, тази серия беше силна.
Слаш, да очакваме ли целувка скоро, как мислиш?!
Според мен, някъде в следващите серии би трябвало да стане ясно на всички, че всъщност бебето не е от Явор. Може би, Митето, ще отиде при него да търси обяснение и той ще му каже, че не е правил секс с Елица?!  newsm78 Но пък дали тя няма в това време да измисле нещо още по-малоумно, предвид на това, че явно Крис ще я напусне.
Норчето здраво я закъса, мда  Mr. Green

# 242
  • София
Каква и е целта на Елица с тази лъжа че бебето е от Явор не мога да схвана  Rolling Eyes
А,как да ти кажа  Rolling Eyes
Това е начинът на една лигла да се оттърве от опеката на майка си  Rolling Eyes
Нищо,че без нея крачка не може да направи и нищо , че си противоречи с думи и постъпки.  Rolling Eyes
Ние сме снизходителни.  Grinning

# 243
Цитат
Късмет , Слаш !
Макар,че май до утре ще изчакаш.
мноого силно много, и реплики и погледи Heart Eyes Mr. Greenмагия витае над Валери и Крис

танк ю, пийпъл;)
много съм развълнувана. Точно това исках да каже Валери на Крис: "Знай, че можеш да разчиташ за всичко на мен".
Валери с всяка серия по- хубав и по- хубав.

за филма: малко мудно почна в началото, но към края на първо полувреме нещата си тръгнаха в ритъм newsm10

Цитат
Мммм, тази серия беше силна.
Слаш, да очакваме ли целувка скоро, как мислиш?!
Според мен, някъде в следващите серии би трябвало да стане ясно на всички, че всъщност бебето не е от Явор. Може би, Митето, ще отиде при него да търси обяснение и той ще му каже, че не е правил секс с Елица?!   Но пък дали тя няма в това време да измисле нещо още по-малоумно, предвид на това, че явно Крис ще я напусне.
Норчето здраво я закъса, мда 

След 64-ти епизод, този преди седмица, очаквам целувката в близките серии. Аз ви бях акзала, че не очаквах нещата да се развият толкова бързо, ноя вно, излезли веднъж наяве, сценаристите са решили да не шикалкавят повече:) За което съм им благодарна.
По немския сериал мисля, че тази , която ги хваща е жената, или приятелката на техния Крис. Мисля си, че и тук трябва да е нещо подобно. Иначе няма да има интрига. А и си мисля, че Крис и Валери, за да си станат близки съвсем. да пресекат окочателно границата между тях, е да се скарат. Надявам се тази целувка да бъде хем първата стъпка, хем и поводът за краткотраен разрив между двамата. Все пак Крис е все така в отрицание.
Да доживеем да видим Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 22:52 от slashwoman

# 244
  • in the back seat of my car
и сега какво, Елица заминава някъде и  инсценира аборт, Софи бременност  и отглежда бебето Laughing беше коментирана тази версия Peace
хубава серия Laughing

# 245
На Еличка ще и стане лошичко, усещам, от усилието да се опъне на мама.  Laughing

Между другото, понеже аз следя сериала от малко по-късно, Нора наистина ли си пада по учителя? Моето впечатление беше, че интригантства само заради оценките..

# 246
На Еличка ще и стане лошичко, усещам, от усилието да се опъне на мама.  Laughing

Между другото, понеже аз следя сериала от малко по-късно, Нора наистина ли си пада по учителя? Моето впечатление беше, че интригантства само заради оценките..
Нора умира за Васил, но и той не изглежда безразличен. Мисля, че ще има любов между тях. все пак Норчето само след месеци навършва пълнолетие. Мисля, че играе 17 годишна, ако не се лъжа  Mr. Green

# 247
  • London, baby
Момичета, имам един въпрос или няколко. Laughing Споря с една приятелка, и затова се допитвам до вас.
Димитър ли е бащата на Елица? Или той е баща на Явор?

# 248
  • София
Magrat , Нора е безумно и забранено влюбена в даскала.  Whistling

# 249
И на двамата е баща. Peace

А Нора действително си го обича Васил . Сега да видим майката какво ще направи ,тя не му повярва че и казва истината ама като видя дневника на дъщеря си и светна май. newsm78

# 250
Момичета, имам един въпрос или няколко. Laughing Споря с една приятелка, и затова се допитвам до вас.

АХАХАХАХАХАХААХАХ

Бъзикаш ли се?

# 251
  • in the back seat of my car
утре пак Валери и Крис  Wink
и "елате в бар Гупа" Peace Laughing

# 252
  • London, baby
Не, изобщо! От скоро гледам сериала и ми е неясно, та затова питах.

благодаря, tonnny_bg

# 253
Определено си личи, че не гледаш сериала  Mr. Green

# 254
утре пак Валери и Крис  Wink
и "елате в бар Гупа" Peace Laughing
сериозно ли;) аз , след тия 4 серии , вече съвсем се отчаях Sad

Общи условия

Активация на акаунт