ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 676
  • 430
  •   1
Отговори
# 300

Като се замисля- наистина, от жените само тя излъчва сексапил.  Mr. Green

Да, няма с коя да я слашна(или там как беше израза Mr. Green). точно тъй Mr. Green

Чудя се сега след като се оправиха нещата със затвора и там другите работи, дали някои персонажи ще изчезнат? Например боксьорчето дето беше в затвора, приятелката му(нищо че е част от семейството на Явор), тая дето е убила мъжа си, дъщеря й и т.н. В смисъл в подобни сериали се правят такива неща и идват нови персонажи, носещи техните си проблеми и нови интириги.  Thinking
Пецата ще има още роля, защото сега, когато Андрей е навън, а неговият план за бягство не успя, защото беше прецакан от Явор и Марина, ще потърси реванш.
На промото за новите серии се видя, че марина лежи в някакво мазе  припаднала. Аз предполагам, че хората на Пецата ще я отвелкат и ще изнудват Андро да измъкне Пецата от затвора. или за отмъщение.

# 301
# 302

Пецата ще има още роля, защото сега, когато Андрей е навън, а неговият план за бягство не успя, защото беше прецакан от Явор и Марина, ще потърси реванш.
На промото за новите серии се видя, че марина лежи в някакво мазе  припаднала. Аз предполагам, че хората на Пецата ще я отвелкат и ще изнудват Андро да измъкне Пецата от затвора. или за отмъщение.

Пу язък. Mr. Green Има образи, които са ми крайно безинтересни и се надявах на освежаване. Twisted Evil

# 303
  • София
Момичета, тъй като съм изпуснала сериите от новия сезон, бихте ли ме светнали наистина ли Елица е спала с брат си, че и забременяла от него за капак  #Crazy

# 304
  • Луната ни пази
Момичета, тъй като съм изпуснала сериите от новия сезон, бихте ли ме светнали наистина ли Елица е спала с брат си, че и забременяла от него за капак  #Crazy
Не въобще не е спала с Явор. Просто излъга майка си, за да я ядоса!

# 305

Не, забременя от гей. Mr. Green Това май е по-добрия вариант... Laughing

# 306
  • София
Не въобще не е спала с Явор. Просто излъга майка си, за да я ядоса!
Благодаря! И на мен ми се стори недостоверно като версия, но реших да питам от първа ръка bouquet

# 307

Пу язък. Mr. Green Има образи, които са ми крайно безинтересни и се надявах на освежаване. Twisted Evil
Ми и на мен Марина, Пецата  и Андрей не са ми с нищо интересни. Всеки останал герой е по- интересен от тях Mr. Green Пецата ще отпадне след някой и друг епизод, разбира се. Ако въобще повече се появи. За Марина и Андро не знам. Никак не са ми интересни и ако не им измислят някаква по- завързана историйка, не виждам как ще "оцелеят" по- нататък. Mr. Green

# 308
И на двамата е баща. Peace

А Нора действително си го обича Васил . Сега да видим майката какво ще направи ,тя не му повярва че и казва истината ама като видя дневника на дъщеря си и светна май. newsm78

Тя го обича обаче дали няма да сложат някой нов герой, който да постави любовта й към Васил на изпитание?  Wink

# 309
  • Варна
Ейййййййййй как ме дразни това същество Елица  Close Close Close

# 310
Норчето как замаза очите на майка си  Mr. Green
Май между Митето и Анастасия още има чувства, а?  newsm78 На мен така ми се струва.

# 311
Ооох, много театрално го изиграха Митето и Анастейша. очаквах много повече. Cry
Дано повече не дават Митето до края на епизода. Диана Любенова като че ли не може да влезе в образ покрай Ивайло Герасков. Някаква огромна пропаст зее между двете поколения.  Sad

# 312
аз само от рекламите го знам този сериал, дано да не обидя някой с въпроса си защото е ясно че тук са фенове
ама защо говорят като на театър тези артисти?
имам чувството че само в бг филмите го има това , и ми е много мъчно

# 313
  • София
 Praynig С две думички може ли   ...от Норчето го хванах

# 314
Актрисата, която играе Нора е страхотна. С такава лекота играе ролята на разглезена хлапачка, че направо ме изпълва. Много е готина.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт