Кой набор си и къде живееш? Много се радвам, че чакаш втората си рожба, пожелавам ти всичко да мине по мед и масло. Къде ще раждаш?От интернет съм поръчвала много неща, куриерите на Спиди вече ме познават.
Кой набор си и къде живееш? Много се радвам, че чакаш втората си рожба, пожелавам ти всичко да мине по мед и масло. Къде ще раждаш?

Страхотно е че и ти си тук. Как е Дарето, радва ли се че ще е кака?

Браво на теб! Много хубави сайтове показваш, ще ги разгледам по-късно на спокойствие като заспи малчо. За Лореал не знаех, че ги има вече и в Метро, ще кажа на мъж ми, че поне шампоана да си взима оттам, да не плащаме за куриер.
А твоето бебче какво ще бъде - момче или момиче? Аз също родих и двете си деца в Св.София, въпреки че и двата пъти бях със секцио по мед.причини. 

Обаче аз не те познавам, поне така си мисля де, макар че ако те видя на живо, може и да се сетя, че съм те виждала. Деси хубаво ти каза - стягай багажа, че не се знае. Аз бях напазарувала абсолютно всичко още в седмия месец, че при мен можеше да се очаква всичко. Сакчето ми беше готово за родилно и стоя в гардероба повече от месец и половина, ама аз обичам да ми е сигурно всичко.
Много е хубаво, че сега ще имаш момченце, страхотно е когато имаш дечица и от двата пола, аз бях на фетална при Димитрова, но и тя позна на 100 %.
Препоръчани теми