Моля ви помолете се с нас да не го изгубим....

• 8 092
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Състоянието е тежко,ако не се разбере навреме.От това дали ще се оправи зависи и самата операция как е протекла.Децата имат много силни възстановителни възможности.С дните ще става все по-добре.Мисля,че лошото е зад гърба ви! babydust7

# 46
Днес вече го захраниха с по 50мл. седем пъти на ден. И ги е поел добре, утре ще е на по 75мл. Peace

Мисля, че вече всичко лошо е зад гъбра ни. Hug

# 47
 newsm44Само така,всичко да минава

# 48
Много се радвам Hug Heart Eyes

# 49
Дано всичко лошо е зад гърба на малкото юначе, родителите му и на всички близки, които са с тях в момента.  Praynig Praynig

# 50
  • с/у ОколоМръсТното
Днес вече го захраниха с по 50мл. седем пъти на ден. И ги е поел добре, утре ще е на по 75мл. Peace

това е просто прекресно  Hug
На колко г. е малкото юначе?

# 51
  • от Луната
Браво на геройчето Hug. Моля се да се възстанови напълно Praynig Praynig Praynig

# 52
Мисля, че вече всичко лошо е зад гъбра ни. Hug

Чул те Господ !

# 53
  • на дъното
Цитат на: ˙·٠ pretty٠·˙
Много се радвам
Hug

# 54
Цветенце моля се всичко лошо с племенничето ти да е приключило и скоро да си е у дома.

# 55
Дано всичко лошо е минало,и скоро да си гушкат в къщи съкровището  Hug newsm17

# 56
  • някъде другаде
Дано всичко да е добре. Желая му бързо възстановяване.  Hug

# 57
Прекрасни новини! Дай Боже все такива да се вече!  Praynig

# 58
Мила Цвете,под този ник съм защото дъщеря ми е на 23 год.,а синът ми е на 3 год.Но...така не губя форма...тренирам за внуци.
Предполагам разбираш,че съм вряла и кипяла в този живот.Въпросът ми е...Защо се обърна към този форум в който  в 90% от отговорите, мамите ти стискаха палци и се молиха.Защо не потърси отговор във форумите на лекарите,по-скоро педиатри и хирурзи????

# 59
Защото, колкото и странно да звучи, човешките същества се нуждаят от топлината и подкрепата на други човешки същества, и на силата и на тяхната вяра и молитви.
Лекарите лекуват раните, но не и душата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт