ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 76 819
  • 1 968
  •   1
Отговори
# 135
МОЛЯ, преди да зададете въпрос погледнете/прочетете поне първото мнение!

# 136
Ще стане с това ново класиране точно  като 04.02.2007помнете ми думата не виждам защо след като съм се регистрирала и след като съм чакала 1 година  и НЕ СА МИ ПРИЕЛИ никъде детето трябва да се регистрирвам на ново и прочие  #2gunfire

# 137

Благодаря ви г-н Джонев.
Това вероятно означава, че до края на другата седмица, би трябвало всичко да е ясно и да можем да кандидатстваме.. Peace

# 138
  • София
[ Всички деца ще бъдат класирани чрез единствено чрез ИСОДГ – това е изискване на новите правила, приети от СОС.
Язък... отпаднаха ни сбирките пред градините...  hahaha
ЕЕЕЕЕ догодина ... ще редуват една година така другата иначе да има разнообразие  Mr. Green
Напълно възможно е, според мен другата година ще има отново нов регламент, и тогава може да се стигне до това...
това имах и аз в предвид - нещата няма да останат така - по някои път се шегувам с реалността Hug , но да е весело - такъв е живота!

# 139
Щурчо, ПС на Детските Градини, какво значи??
ПС не ми е ясно нещо, би ли обяснила, какво е съкращението , моля Embarassed Embarassed
и дали въпросниците и на ДГ ще бъдат публикувани в сайта(ако има как въобще), или ще се попълват на място в градината?? Rolling Eyesеднакви ли ще са или май директорките решават какви точки, кои критерии и т.н...то така би следвало да не се вписват в сайта, защото ще се различни newsm78 newsm78

Едит: Съжалявам, но в темата аз и другите модератори пишем с този цвят и то само забележки, за да е видно от потребителите. Ако искате да си изберете цвят, направете го, но не червен или тъмно червен, Моля!
Благодаря за разбирането!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:39 от d_cvetanova

# 140
Ще стане с това ново класиране точно  като 04.02.2007помнете ми думата не виждам защо след като съм се регистрирала и след като съм чакала 1 година  и НЕ СА МИ ПРИЕЛИ никъде детето трябва да се регистрирвам на ново и прочие  #2gunfire
Няма да се регистрираш наново, но ще трябва да допопълниш профила на детето, за да е ясно на кои критерии отговаряте, за да може да ви класират.

# 141
  • София
ПС не ми е ясно нещо, би ли обяснила, какво е съкращението , моля Embarassed Embarassed
и дали въпросниците и на ДГ ще бъдат публикувани в сайта(ако има как въобще), или ще се попълват на място в градината?? Rolling Eyesеднакви ли ще са или май директорките решават какви точки, кои критерии и т.н...то така би следвало да не се вписват в сайта, защото ще се различни newsm78 newsm78

Е, добре де, прочети темата, само 10 страници са и всичко ще ти стане ясно.
ПС - педагогически съвети.
Всичко ще се публикува в сайта, там ще има въпросник и ще си допълниш профила на детето..
Директорите ще могат да избират какво да приложат от няколко критерия и пак ще ги публикуват на страницата на собствената си градина.

# 142

Е, добре де, прочети темата, само 10 страници са и всичко ще ти стане ясно.
Всичко ще се публикува в сайта.
Директорите ще могат да избират какво да приложат от няколко критерия и пак ще ги публикуват на страницата на собствената си градина.
е добре де!! благодаря!
прочетох ги , но не се сетих какво точно е Embarassed
едва ли ти стана нещо, като отговори нали??
спокойно, всички сме на един пангар Wink

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:36 от .Ели.

# 143
  • София
Значи ще се кандидатства на ново в СИСТЕМАТА?
С нов профил?
Правилно ли разбрах?
МОЛЯ?
П.П. Разбрах Peace

# 144
  • София
Ренирис, допълнен профил, не нов.

# 145
  • София
.... - от колко време живееш в общината.
Ау това не е честно....
Какво съм виновна, че 2007 съм се регистрирала  в Студентска община.....преди това живеех в друг район на София....сега детето ми ли ще страда заради това, че майка му се е омъжила и е отишла да живее при баща му в друг квартал.....
Е тъпо е...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

sladkish4e, не видях някой да ти е отговорил..... ти не си наясно май къде живееш. Общината ни се нарича "СТОЛИЧНА", а другото са райони.

# 146
                Това значи целия педагогически екип работещ в конкретното ДЗ-директора,психолог,педагог,методист,учители.

# 147
  • София
Ренирис, допълнен профил, не нов.

да,да разбрах - не бях си дочела  Blush    bouquet  Peace

# 148
                 Това значи целия педагогически екип работещ в конкретното ДЗ-директора,психолог,педагог,методист,учители.
много благоаря за изчерпателния отговор!!!  bouquet

# 149
  • София
.... - от колко време живееш в общината.
Ау това не е честно....
Какво съм виновна, че 2007 съм се регистрирала  в Студентска община.....преди това живеех в друг район на София....сега детето ми ли ще страда заради това, че майка му се е омъжила и е отишла да живее при баща му в друг квартал.....
Е тъпо е...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

sladkish4e, не видях някой да ти е отговорил..... ти не си наясно май къде живееш. Общината ни се нарича "СТОЛИЧНА", а другото са райони.
Чакайте, не стреляйте още, нека да изчакаме детайлизираните критерии на ПС и тогава ще реагираме според изгодата.  Laughing За мен лично е добре да приемат възможно най-дълъг срок на живеене в района, живея тук от 30 години.

Общи условия

Активация на акаунт