Отговори
# 165
Здравейте мацки Simple Smile
Сани е вече по добре, но пустия нос не спира да тече  ooooh! поне дишането му е по-добре и кашлицата утихна.  Peace вчера времето беше страхотно Simple Smile ходихме на Панчарево и Сани добре си поигра и се натича на воля, но днес да му се невиди май ще си седим в къщи Twisted Evil

Джидже- изправи ми се косата с вашата случка. Ох миличкия Крис много му се струпа.
Аз не знам дали споменах че Сани с сцепи ухото  Rolling Eyes както си играеше и изведнъж писна зверски, отивам при мего - кръв от ухото щях да получа инфаркт - веднага отидохме при педиатърката, но то вече беше спряло да тече кръв и хванало коричка, промихме го и вече почти е заздравяло Peace Големи палавници са вече Rolling Eyes

Азалея къде се намира този манастир св. Петка? даде ми добра идея днес смтах там да ходим, но с това време.............

Меги - хайде бързо да избиват зъбките на Кари че да спрат да се мъчат децата  Peace Миоя мъж слава богу не гледа мач  newsm68 но  напоследък все бачка в къщи и ми заема компа и ме вбесява Rolling Eyes

Гале - ох като те чета и се сещам че и нас скоро ни чака пренасяне и тръпки ме побиват.  Жорката много пораснал  Hug А диетата му е перфектна Simple Smile Леко на Дюкан наподобява Simple Smile Само месо  Mr. Green
Да споделя аз в Арон има добри намаления в момента  Peace Бях си харесала едни столове които бяха около 100 лв, сега с намалението са около 79  Peace 

Мирама много сте сладки с Калина Simple Smile А ти верно изглеждаш перфектно  Peace

Мечтание Бобо верно голям футболист, Бербатов и Стоичков пасти да ядат  Joy Joy  Много е сладък Simple Smile

Венерка дано времето при вас да е хубаво Simple Smile Приятен пикник  1swing  Nature Sunny family

Така хайде сега да ви кажа Сани как ми събра погледа преди няколко ни Simple Smile Правя кафе, но как се завъртях и изтървах чашата преди да я сложа в кафе машината. много ме хвана яд т.к. си ги купихме за св. Валентин чашките и са много сладки и оригинални, и докато се тюхкам Станислав дойде и на две на три събра всички парчета (чашките са глинени и няма опасност да се пореже) и ги хвърли в коша  Shocked ние двамата с баща му седяхме и гледахме и не можехме да повярваме Simple Smile Обра всички парчета + малките и ги хвърли в коша който нарочно съм го скрила така че уж да не може да го стигне  Rolling Eyes

Хайде приятен ден от нас   bouquet

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 12:08 от Mpulle

# 166
Здравейте мами Hug,
Преди време се включих, но поради стечение на обстоятелствата не можах да ви следя! Сега отново се включвам в редиците ви (дано да не е пак само временно). Казвам се Милена на 21 години (август ставам на 22), студентка съм в Свищов 3 година. Сега да ви разкажа за моето съкровище... казва се Ивайло, роди се на 11 октомври (раждахме заедно с мама Преслава), 3950, 53 см, родих с много усложнения...направих кръвоизлив и се наложи да ми направят тампонада, но всичко мина бързо и се забрави (почти де)  Simple Smile

Ето малко снимки  Embarassed

http://www.MyspaceImageCodes.net/images/49904DSC02560.JPG - първата ни снимка
http://www.MyspaceImageCodes.net/images/88677Bebo.jpg - с първото зъбче
http://www.MyspaceImageCodes.net/images/59183S7302970.JPG - една от любимите ми снимки

Като бебенце беше много кротък и нямах проблеми нито с изпити, нито с нищо. Имахме ужасен инцидент като стана на 11 месеца ... Изгори си дланта на печката и бяхме в Пирогов Cry Cry Cry 13 дни, но слава Богу всичко мина. Иначе почти не ми е боледувал, всичко ни е на 6+ . Сега имахме малко главоболия понеже някой "доброжелателни" роднини се плашели, че още не говори, защото повечето му думички, всъщност са само части от думите, но му се разбира. Споделете при вас как е  Simple Smile Иначе всичко разбира, чак ме изумява...каквото му кажеш изпълнява, когато го питаш за нещо го показва или даже го носи. Просто на мама гарджето най-хубавото и най-умничкото Whistling Laughing

http://www.MyspaceImageCodes.net/images/37765SL371502.JPG - Ивчо преди 2 месеца
Сега е с гола глава, защото баща му реши, че "е време да тръгне хубавата коса" и го острига..
Това е от мен за сега и се надявам да имам възможност да се запозная с всички Ви. Много целувки за дечицата  Simple Smile  Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 16:32 от BlackRose

# 167
Мпуле, около Банкя има няколкоманастира, които са страхотни. Света Петка всъщност се води Клисурски манастир, покрай квартал Клисура на Банкя. От центъра на Банкя (кръговото) все напред до табелата Спа хотел - ляво-нагоре-по бул.Варна и после следиш за табелата "Клисурски манаситр". Ние отидохме доста късно, но беше отворено. Много е красива местността, пред портите има огромна поляна и страхотна гледка, а по-нататък и иглолистна гора. През лятото е идеално за пикник там. Препоръчвам ти и Дивотинския манастир, вълшебно място е, има и рекичка.
BlackRose , много ти е сладко чедото!! Да е живо и здраво! А на твоите роднини може да кажеш много здраве от арменския поп! Ей, не преставм да се учудвам на хорската глупост, и да няма проблем ще го измислят! Явно детето всичко си разбира и комуникира нормално,супер си е. Моя дори и части от думички не казва! Изобщо не се притеснявай, няма план програма за изпълнение на петилетката, я? Децата се развиват различно, не са ляти по калъп...

# 168
Джиджа няма проблеми Peace  Добре, че малкия палавник се оправи,и ние предколедно си разцепихме веждата на 1 ръб и я лепиха,ама тя е толкова луда,че пак леко се оттърва!

А,аз да ви питам докъде стигнахте с гърнетата,че аз моята лудетина немога за 3 сек. да я държа неподвижна!

Мпуле много мило ми стана като прочетох как ти е помагал малкия,моята ,ако й кажа нещо да направи,тя наобратно! По цял ден викам из къщи,но се надявам,че и това ще отмине!!!

# 169
  • София
BlackRose
А добре дошла отново.
Прекрасен е гарджето, пу, пу. За говоренето - кажи им, че умните деца проговарят по-късно. Това си го измислих сега, ама поне ще млъкнат. Аз така им викам на мойте роднини - все си измислям подобни щуротии  Mr. Green Иначи и ние не говорим като хората - имаме си репертоар и него само дърдорим. Днес ни изуми научи се да казва МЯУ, ПИПИ и БАУ - от раз и трите, а иначе се учим сигурно от 6 месеца на мяу и бау, а пипи не бяхме даже и включвали, та с две думи всичко е на тласъци в разтежа на бебоците ни, извинете - децата ни  Party

Мпуле, браво, че се оправяте, я го хващай малкия и марш на Бургас, смяната понякога прави чудеса със здравето. Милото то, каке  помогнало на мама да събере счупеното, моята пък пикла, след като излизах къщата взе едно малко пакетче със бисквити и го натроши по целия под за секунди  ooooh! После размаза банана на тукощо лъснатите ми прозорци. Край повече няма да чистя  Whistling Crossing Arms
А за кафето - днес брей машината ни отказа и мъжо гледа, гледа и вика мамка им, ще търсим гаранцията. Аз като технически профан я оправих  bowuu bowuu просто кабелът излязъл от контакта  hahaha

Azalea, решила съм да махна от раз памперса. Като усети мокрото на гъзето, барем се сети да почне да си казва. Иначе си казва диването след като се изака. Идва и се тупа по памперса и бърчи нос и казва пуффффффф.

red_girl С гърнето бяхме на ти, но след намесата на татко и вече гърнето е враг номер едно.  Outta Joint Мале вече и вежда ли сцепихте, ще ни вземат здравето тез малките моми.

МАЦКИИИИИИ ПИШЕТЕ БРЕ- вече чета септемврийките - да взема да се преместя при тях направо. Не приемам извинения като няма за какво да пишем.

А да да кажа - ДОЙДЕЕЕЕЕЕ МИ, но ще следвам подлия план да кажа на половинката ми на първи април, че съм правила тест и той е положителен. Идейката ми я даде Джиджа - еха че кефффф - ще му изкарам акъла на Веско.

# 170
Мегиииииии  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil много яко Simple Smile оф и аз мислех с това да го лъжа моя ама взе че ми дойде Blush
Ех като чета на Кари белите все едно за Сани слушам Simple Smile Ама да го похваля аз душицата следък много ми помага Simple Smile Види ли че пералнята е изпрала, а още не съм извадила дрехите и веднага се заема да поправи положението Simple Smile И все по добре се справя Simple Smile Когато простирам ми подава дрехите от легена Simple Smile Види ли ме че пускам прахосмукачка и веднага и той иска да чисти Simple Smile Камен каза че с моето постоянно чистене ще деформирам детето и ще стане чистник  Mr. Green Което мен много добре ме устройва  Mr. Green
А относно Бургас сега за Великден заминаваме и смятам да остана повечко че честно ви казвам побърквам се в тая София вече:crazy:

Ред гърл тебе все те мисля Simple Smile Как се справяте с каката и бебчо?

Azalea благодаря за ценната информация Simple Smile При първа възможност се отправяме към Банкя малко да разнообразим Simple Smile

BlackRose добре дошла отново Simple Smile много ти е сладък малкия мъж Simple Smile пу-пу да е жив и здрав и без повече инциденти  Peace

Джидже как върви обзавеждането Simple Smile Мен вече треска ме тресеееееее.....

Да ви се похваля апартамента е готов НАЙ НАКРАЯ  Wink и сега почва голямото обзавеждане Simple Smile поръчах кухня ама помагайте кажете каква мивка да си взема? Т.к. мястото е малко съм се спряла на кръгла с 48см диаметър ама такива май само ТЕКА има............да не говоря че аспираторите като гледах ми изтръпна косъма...............не очаквах такива космически цени за декоративен аспиратр ooooh!много се чудих вграден или декоративен, но реших да се спра на декоративния ама като видях цените изтръпнах, препоръчайте ми аспираторррр моляяяяя...............и последно помагайте за  миалнаааааааааааааааааааа моля виииии решила съм да е до 600лв ама нещо не мога да преценя кое е добро.................познат ми дава една Мидеа нова за почти без пари и съм пред голяма дилема така че споделяйте моля виииииииииии

Хайде лека нощ от нас  Peace

# 171
Благодаря за милото посрещане (отново) Hug  bouquet.

решила съм да махна от раз памперса. Като усети мокрото на гъзето, барем се сети да почне да си казва. Иначе си казва диването след като се изака. Идва и се тупа по памперса и бърчи нос и казва пуффффффф.

все едно чета за Ивчо и ние сме така...само, че взема памперс и ми го носи, или започва да ми вади мокри кърпички и да ми ги дава Laughing

А да да кажа - ДОЙДЕЕЕЕЕЕ МИ, но ще следвам подлия план да кажа на половинката ми на първи април, че съм правила тест и той е положителен. Идейката ми я даде Джиджа - еха че кефффф - ще му изкарам акъла на Веско.

Мегиииииии  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil много яко Simple Smile оф и аз мислех с това да го лъжа моя ама взе че ми дойде Blush

и аз мислех така да лъжа (понеже и на мен ми дойде), но не смея, че току виж някой път наистина да има "изненада" Whistling

# 172
  • София
Мпуле, в Софето съм с Аристон - по-скъпа, Тук съм с Аристон по-евтина. Разлика не виждам, все си мият. Ако е ефтинджос - взимай Медеята, пък ако се строши - ще си вземеш някоя Аристонка. Абсорбатор - Фабер или Електро лукс- това имам, Фаберчето ми е от ефтинкото около 400-500лв, Електролуксът ми е от 1000лв. От втория съм по-доволна. според мен е важно колко е мощен и колко е шумен, но куча марка не бих взела, просто така ни посъвтваха, хем мислехме да вземем един много изгъзен на същата цена, 1000лв. Дано някой се включи за абсорбаторите. Мивките - уви кръглите не са удобни, поне на мен. ТЕзи дето имитират гранит на Бланко са уникални. НО вземи светла - няма да я чистиш повече от веднъж на месеца - като новичка седи, няма петна от вода по нея. На тъмната и прах да има личи.
Плот ако не си поръчала - гледай да е малко по-шареничък, не си личат толкова трохичките по него.
Механизмите на шкафовете и пантите да са скъпи - иначе се трошат. Чекмеджетата на мен са ми страшно удобни - всякакви боклуци пъхам там - като остров на съкровищата са, даже веднъж ги изрових за парички и събрах над 20лв.  Mr. Green Лак за шкафове - аз лично не бих сложила, мразя да има навсякъде пръсти, но пък са много гъзарски тези кухни. Изкарайте повече работни контакти - на мен 6 са ми малко, Осветление под шкафовете - има едни готитни триъгълни лампи - препоръчвам ги. Миялната да е в непосредственна близост до мивката - удобно е. Тук във Варна направих чекмедже за прибори цели 90см - невероятно удобно е - препоръчвам, моето е скрито вътре в друго чекмедже, ако искаш ще снимам, и така става, но отделно щеше да е още по-гот, но пък се губи симетрията на мъжо ми, абе гледай на тебб да ти е гот, не се води по мъжки акъл за кухня. За гръб на кухнята препоръчвам плочки - имам и от двата вида и нещо този от МДФ не ми харесва. Шкафче за бутилки - твърдо за, но това което е по-тесничко, имам и от 15см и от 30 - второто става тежко като го натоваря. Може на две места по 15см. Сушилник на второ ниво - аз съм против, миеш да кажем чинията и докато я сложиш горе - потича ти вода по ръката право към мишницата - сестра ми има.

Това се сещам за сега, дано се включи Ивон, тя скоро направи страхотна куфня - да ти останат очичките, беличка, хубава, без дръжка, тамън да каже дали е удобно така. Т.е има дръжки де, но открай до край. А още нещо се присетих - една приятелка си направи шкаф отгоре до долу - лавици - голямо удобство, събира всичко, от чаши , чинии и тенджери, аз сега се чудя къде да изтипосам такова нещо, уви няма място тук във Варна.

BlackRoseНа мен сега ми дойде, ще гледам да се скатая два дни да не разбере -  Mr. Green заслужава си го моя хубостник да го врътна, само се бъзика с мен. Ако пък после ме накаже господ за тази лъжа - е няма да го върна я, на мен хем ми се иска хем не ми стиска  Joy Joy Ето виждаш ли - не говори още, но пък е умничъккккк  Heart Eyes

# 173
Хайде на топлите снимкиииии http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=11327887.
Меги,ей там бяхме душа,за туй ме нямаше ни в скайпа ни тука,ама страшно си изкарахме.Голям гот ,два дена да не шетам и да готвя.Мерси ,че си се присетила за нас. Heart Eyes
Снимки гледах,страхотни са децата,Гале,Жорето верно много пораснал.Да му нацелуваш дупето.Велински и батко му и те големи сладури,Крис и Бобо,Калинчето и тя порастнала,а майка й фиданка,да не се прави на срамежлива ,верно ,че е слабичка.
Блакроуз-добре дошла отново,аз не те помня признавам,сигурно е било отдавна.Ивчо голям сладур,още едно синеоко детенце в групичката Hug.За говоренето,данък обществено мнение не плащаме нали?Да си гледат работата,всяко дете се развива различно,Мила също казва най -много 5-6 думи ясно,всичко друго е бръщолевици.Така че спокойно и си гледай живота и спокойствието.
Джидже-голям екшън пак.Дано му мине бързо на Крис очето,милия той.
Мпулле-Меги ти е дала добри съвети,аз от тук не мога да помогна,сори.Сани да оздравява вече,как само ти помага,браво на него,дано като порастне не забрави тези добри постъпки.
Сега да ви кажа аз за мойто отслабване две думи.Значи хормоните ми са добре,но аз избързах малко да се радвам,инсулина ми е много леко завишен,което води до забавен метаболизъм и оттам несвалянето на кила.Гинеколожката ми изписа едни хапчета ,които са за понижаване на инсулина в кръвта и помагат за отслабването.След три месеца пак изследване,естествено диета и другата седмица почвам и на фитнес да ходя.
И сега да питам,някоя мама има ли сложена спирала Мирена и как й понася?Лекарката ми предложи да ми сложи,но искам малко мнения преди това,че хапчетата нещо много ги забравям да ги пия и не ми се рискува повече,отделно четох ,че Ясмин хапчетата не позволяват отслабване,за туй и ги спрях.Така,за сега това ,утре пак,отивам да къпя Мила,че хленчи вече май й се спи. Hug Hug Hug

# 174
BlackRose не се притеснявай за говора ама той и Боби повече е на викове и крясъци ама аз си знам че ще проговори
Меги аз миналата година го направих този номер даже си пазя и положителния тест та го показах ама нашия тати геройски го понесе  Peace
Мпуле браво на Сани че се е оправил вече и че ти помага Бобо мен за сега само ме храни  Laughing
mishonka95 райски снимки браво на вас Peace
Моя поспаланко още спи не можем да закусваме минаваме направо на обяд

# 175
  • София
Мишонкааааа  Hug Hug Hug верно, ти каза че ще разпускате. Стархотни снимки, размечтах се.
http://media.snimka.bg/2536/011328253.jpg -страхотно - искам и азззззззззззз
http://media.snimka.bg/2536/011328091.jpg просто малка фантазия, пу, пу прекрасна Мила. (сега се светнах, че с Кари са всъщност адашки)  Party
За това с инсулина  newsm78 нищо не разбирам, има ли значение дали си пазила диета преди изследванията, т.е дали е трябвало да не си яла сладко поне един два дни преди това. Аз спирала нямам и няма да слагам още, след второто или третото тогава  Mr. Green
Ясминът на мен ми действаше свалящо - смвалих точно когато го пиех някъде 6кг и станах вейка. Ехх спомени, но не го почвам, защото трябвада откажа цигарите, а не ми се разделя сега с тях - ама съм и тъпо парче с тези цигари.......

Мечтание Милинкият тати, моя сигурно ще припадне  newsm65

# 176
Меги-не знам за диета за сладкото.Ходи се на гладно сутринта,взимат ти кръв от вената,отиваш си,закусваш и трябва да си в покой,в смислъл да не шеташ ,да правиш упражнения или нещо да се натоварваш.След 2 часа ,пак отиваш и пак ти вземат кръв ,казва се преди храна Инсулина Базал и след храна Инсулина Пост Прандиал.Мойто излезе Пост Прандиала леко завишен,това значело,че нещо панкреаса не обработвал правилно храната ли кръвта ли Embarassed,и от там забавен метаболизъм,и от там несвалянето на килата.Майка ти по-добре ще ти обясни според мене.За хапчетата,аз пиех Ясмин преди време и не съм дебелеела от тях,но отказах и цигарите аз 2006 г.и тогава пих и едни антидепресанти за около 7-8 месеца и там качих 4-5 кила.А тук в един сайт на един ендокринолог четох ,че Ясмин са едни от противозачатъчните ,които забавят отслабването,та затуй и ги спрях.
Що Мила и Кари са адашки?Нещо съм от бавните реотани Embarassed
Мечтание-кво му даваш на Бобо да спи до толкоз късно,я кажи,че Мила последно време почна пак да става в ранни зори?

# 177
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ

Извинявам се, че ме хвана липсата и съм пропуснала, колко големи и красиви са станали всички, но имах много неща за подреждане и вече всичко подредих  Joy и ви се изтъпанчвам чисто нова!!!  Heart Eyes Blush  Hug  bouquet
СТРАХОТНИ СТЕ!!! НАй-прекрасните бебета са октомврийчета  newsm03

Кажете сега, на някой с нещо да мога да помогна?!  Heart Eyes

# 178
  • София
ЕХААААААА УШО, видях аз сладката Ани преди две-три седмици в София, но Кари беше болничка, та хич не се обадих на майка ти, но малката разгледах обстойно, страхотна принцеска и нещо обясняваше, сладко, сладко. Порастнала, кичара пуснала гледам, а като за капак се облизва като котенце. ПУ, пу.
Ти верно си като чисто нова - Слабичка мадама, ще кажеш - ти не си раждала - браво Марийче.  Hug Hug

Мишонка - аз да не съм луда да питам - то като се почнат едни лекции и ми се доспива - така е с мама от инсулина до Далай Лама ще стигне.  Mr. Green За сън - действа безотказано при нас - игра с тати или разходка един час, но тя да ходи - тогава няма грешка. Но пък и аз се уморявам, че често търча след нея. Днес пробваше на вкус камъните - направо се побърках, ту кал в устата, ту камък. Сега ще точа снимка да видя какво съм снимала днес, ходихме до морето да гледа вълните - после рев не ще да си тръгне, а то един склон изкачвам, вир вода станах.

Гледам при септемврииките бебоци нови ще има - айде и при нас да почнат, Ред повлече крак, сега сме наред и другите.

# 179
Ушчо, привет   bouquet

Мишонка, Блакроуз, Мирама - много хубави снимки - тези тропическите особено силно ме поблазниха  Grinning

Мпулле, честито завършен апартамент, с кеф да си го напълните с хубаво обзавеждане. Ако не е т айна - къде е?

Гале, Жорката какъв е огромен мъж!!!  Heart Eyes и много ме кефи каква прическа е заформил - с тази руса коса е пич и половина!

Меги, чадо, аз съм капо за второ за сега, мене ще ме чакате от последните  Flutter

Ноли пак е на бабин дом при свеки - а аз почивам  Blush
най- новата му думи е 'иби' (риби) и вече прави изречения от сорта на 'дай тъкул' (дай топка) и 'мама/тати/баба ака'  Joy
мисля, че знае между 30 и 40 думи (броих ги до 25 преди няколко седмици) и дотам се свършва нашия прогрес. Все още сме с пампи и пием мляко с биберон  Crazy

това, което ми направи впечатление е, че вече помни по-дългосрочно. Не беше ходил при баба си от 2 седмици и като влезе в апартамента, първата му дума беше 'мау', защото очевидно си спомни че там има котка без да я вижда някъде.

вчера бяхме на басейн, който беше доста плитък и той си ходеше по дъното. По едно време явно се почувства много сигурен и се хвърли във водата, дигна краката и заплиска с ръце и крака... добре обаче си намокри лицето, паникьоса се и дотам бяхме с опита за плуване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт