Отговори
# 180
Привет   bouquet

Лени, много образно си го представих това с басейна  Laughing

Мишонка, страхотни снимки  Hug Чак ми се прищя да се телепортирам там  Sunglasses

BlackRose, добре дошла отново Simple Smile За говора не се притеснявай, роднините ги игнорирай доколкото ти е възможно. Многознайковци всякакви има, всеки иска да се изкара, че по най-добрия начин си е гледал детето и най-много знае кое как трябва да бъде. Не обръщай внимание. Голям сладур е малкият Simple Smile

Mpulle, честит ви апартамент!

За първоаприлската шега, много яка идея. Меги, после да разкажеш как е минало  hahaha

За памперсите да ви кажа, аз ги махнах. Оставих само двата по време на спане. За сега не вършим нищо в гърне, слагам и една памучна пелена и още на втория ден започна да си казва като се намокри. Вече сме една седмица така и си казва малко преди да го направи, но още не съм я слагала на гърне. Като начало искам да започне да осъзнава какво се случва, пък тогава ще стигнем до гърнето. Просто искам да избегна стоенето върху гърнето с часове, защото и без това няма да мога да я задържа там, а и ми е много досадна тази част.
Понеже вече е голяма, пишка на интервали от 50 минути, така че е доста дълго суха, а като каже, че има пиш, аз и свалям панталона и не успява да го намокри. До сега за 8 дни, 2-3 пъти да е намокрила панталона. Не е кой знае какъв зор, както ако трябва да държиш върху гърнето 7-8 месечно бебе, което пишка на 15 минути.
Днес мислех да започвам да я слагам на гърнето, но ме домързя, а и стояхме 3 часа навън, така че нямаше кога. Да видим утре как ще реагира при вида му. Басирам се, че ще откаже да седне, но не смятам да я карам.

Малко снимки от нас, в събота беше прекрасно времето:
http://lh4.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/Sc-ObFAc19I/AAAAAAAAAq0/UbxnHR … 2/IMG_2629web.jpg
http://lh5.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/Sc-RtIV9GaI/AAAAAAAAAsM/JIpzeE … s640/IMG_2653.jpg
http://lh6.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/Sc-S26hXTLI/AAAAAAAAAso/4nCZv1 … s640/IMG_2662.jpg
http://lh3.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/Sc-Rt7pwirI/AAAAAAAAAsU/coyFQi … s640/IMG_2654.jpg

# 181
mishonka то при нас си е наследствено късното ставане от тати  Mr. Green Но вечер заспиваме около 11 или 12 часа срамота Mr. Green
Ескарина много сте сладки  Peace
ushco принцесата много е пораснала и има страхотни очи Heart Eyes
Меги чул те господ ние вече почнахме бебеправенето и сега се моля да не ми идва Praynig

# 182
меги,защо така таткото е отказал дребосъка от гърнето бе? newsm78 

Мпуле честит ви апартамент,а за аспиратора на мъжо сестра му (незнам каква ми се пада,нали скоро се омъжих Embarassed ) сега си взе от онези плоските,дето се издърпва напред и тръгва сам за 70лв от Техномаркет!

Мечтание стискам палци за вас,няма само аз да издивявам с 2 деца я Mr. Green Peace

# 183
Хайде и аз да се разпиша на бързо. )))
Не знам дали съм се похвалила, но утре отивам до Свищов да запиша втора магистратура - Международен туризъм. Та лятото ми се очертава натоварено, работа, изпити, Калина, ще видим как ще се справя. ))))
и като съм влязла в серия, да ви потормозя с още 3снимки. )))))

http://media.snimka.bg/2534/011324235-big.jpg
http://media.snimka.bg/2534/011324244-big.jpg
http://media.snimka.bg/2534/011324246-big.jpg

Изгледах всички снимки, които сте пуснали на децата - ами страхотни са всички, просто очарователни. ))))
Аз благодаря и за комплиментите към нас. ))))

BlackRose, добре дошла отново и от мен. ))) За говоренето не се притеснявай, а и момченцата в повечето случаи проговарят малко по-късно.
Иначе браво, че хем студентка, хем детенце гледаш. )))

Мпуле, честито за апартамента, с кеф да си го обзавеждате сега. )))
За аспираторите, ние купихме миналата година такъв, който се издърпва както е обяснила red_girl. Инокс, с 2мотора, лампа и не знам си какви щуротии още....нашият беше към 300лв. Има и по-евтини, има и доста по-скъпи, но на мен ми трябваше инокс и основно от това се ръководех. ))) тъпо, ама....който си купува иноксови уреди после си пати. ))

# 184
Mirama, що така се изказа за инокса. И ние само инокс уреди накупихме навремето. И аспиратора ни е такъв издърпващ се , към 300 лв. беше. Много съм доволна.
Калина позира страхотно, сладур голям е Heart Eyes
BlackRose, добре дошла отново  Wink Чудесен синеок симпатяга си имаш.
Ушоо, много драго ми стана, че се завърна Hug
Мишонка, завидях благородно, душа. Райско кътче е това. За адашките аз да ти кажа...Карина  всъщност означава 'мила'. Това добре го знам, защото това ми е любимото женско име и добре съм го изследвала. Laughing
Ескарина, поздравявам те за решението ти за памперса. Това е добра идея да започнат да си казват преди, а не след свършване на работата. Калина е сладурана на полянката. А каква дълга косичка имаааа Rolling Eyes Дано топлите дни вече да са повече, че децата много се кефят на разходките.
Мпуле, честит ви нов апартамент. Чудесни мигове да си имате в него. Heart Eyes Пожелавам ти  бързо и точно  да се справите с избор на всякакави джаджи и джаджички за обзавеждането. Голяма тръпка е.

Днес имах вълнуващи часове. Laughing Крис имаше празник на буквите. Много се беше постарала учителката и децата също. Кристиан получи грамота за положените усилия и звание 'грамотен' /както и всички де/ Grinning Накрая имаше специална торта по случая, танци манци...Абе луднаха децата. Та сега заспивам ..умилена Heart Eyes Laughing
Като му дойде времето ще видите каква тръпка е.
А иначе вчера ходихме на пикник.Беше много разпускащо. Цветенца цъфнали, птички, пеперудки...абеее идилия. Мнооого доволни останахме. Заформихме един семеен футбол. Мен ме тУриха вратар hahaha

На всички  Hug Hug Hug

# 185
Меги, голяма си контрашпионка, хахахахахах! Сладурана  Joy
За инокса - обожавам сребърно и всичко ми е сребърно  Laughing Знам обаче, че има 2 вида иноксово покритие - едното е някак "гланцирано" и се поддържа доста трудно, защото от всичко се цапа - отпечатъци и т.н.; а другия инокс не е толкова чуствителен! Може просто да се има в предвид... Мен не ме спря да си взема хладилника от по-"чуствителния", но смятам, че този хладилник е най-красивия на света  Heart Eyes Blush
Венера, завиждам ти!  Blush Сигурна съм, че ще съжалявам, но нямам търпение Аната да проговори и да порасне  newsm62
Момичета, успях да разгледам снимките - страхотни деца си имате!!!! Пу пу пу пу, да ги насерат кокошките  Joy
При нас нищо ново, освен, че Аната полудява от други децича - преследва ги да ги прегръща и им крещи от кеф в лицето!  Party Hug ...на деца на по 10-12 години им вика "Ей, бебе"  Joy ...ама те се сърдят, че в тази възраст се мислят за много големи  Wink обаче на нея не й пука!  newsm03

# 186
  • La casa de Mickey Mouse
доживях да се включа
то работа, дете, мъж, чудо няма почивка ей
малкия вече е на градина, плаче сутрин, но 5мин, след това забравя мама и се хвърля да прегръща и целува всички, преди си беше заплюл едно бебе, за което се опитваше да се грижи, но него сега го няма и е станал луд фен на едно момиченце (голяма красавица) е не спира да я преследва и да се опитва да я целува, а тя милата много често бяга от него и той се сърди
боже от сега се почна, голям лубовция се извъди тоя моя син
_Venera напълно те разбирам, малкия беше в болница за деня на бащата, но му запазили подаръцето и вчера баща му получи картичка със снимка на малкия, цялата в отпечатъци от пръстчетата му, с надпис тате ти си слънце, няма да ви казвам реакцията на мъжо, чак се просълзи, обади се на всичко живо да се похвали какво му е подарил сина му (винаги когато мъжо звънне на входната врата малкия се строява и започва да вика папа, та аз у бутнах картичката в ръцете, отворих му и то милото излезе в коридора с протегнати ръцицки да посрещне папа и му я подаде, мъжо само дето не подмокри гащите)
meggyv не знам как се оправяш с две къщи и постоянно ходене ту Варна ту София, аз ще откача, много мразя багажи и пътувания, направо искам да се телепортирам, а за идеята за първо априлската шега е супер, но аз ако я спретна на моя мъж ще е доволен и ще скача до небето от радост
mishonka95 прекланям се пред красотата на мила, ама пусто сте ми много далече, иначе да съм откраднала до сега, а баткото получи ли си обещания подарък, за изследванията не се притеснявай не е нещо кой знае колко сложно, ще го оправиш бързо и ще станеш фиданка неусетно, аз да се похваля, влязох си във всички пролетни дрехи, остана още малко зор и в летните ще се напъхам и ще си отдъхна малко, че ме изтормози това сваляне
ushco на мен всичко ми е инокс, обожавам си кухнята, само където не живея в моя си апартамент, за какво го направих и един ден не съм спала там  Cry
BlackRose добре дошла, малкия е просто страхотен, а за говоренето какво се притесняваш моя синковец освен папа не казва и аз бях се шашнала, но важното е че разбира, другото с времето си
Мпуле честит ви нов дом, да сте много много щастливи в него
гале с какво го поливаш тоя твоя малък мъж бе жена, да ти е жив и здрав, ама голям българин ще стане, а аз с мислех че Алекс е едър
ох пак телефоните се развъняха, няма спокойствие значи #2gunfire

голяма съм блейка забравих да кажа, че всички мъници са невероятни сладури, да ги изядеш направо

# 187
Добър ден Simple Smile
офффффффффф аман от болести тъкмо Сани и баща му се пооправиха сега аз съм болна  Blush от вчера съм с 38 Т, гърдите ми свистят като на стар пушач, нямам сили за нищо ........направо ужассссс

Лени апартамента е близо до Военна болница, там има един детски магазин детско царство или нещо подобно ако до знаеш.... А къде сте ходили на басейн? Не е ли студено? Нали сте си в БГ? Или пак забегнахте нанякъде Simple Smile

Ескарина много ти е хубава госпожицата пу-пу Simple Smile много хубави снимки Simple Smile Само да се стопли и аз смятам да действам по твоя начин с памперса, сега ми е писнало по един час да висим на тоалетната чиния(т.к. не иска и да чуе да седне на гърнето)

Ушко добре завърнала се  Hug Липсваше ни  Heart Eyes

Лелеееееее Анет ами той от сега любоФчия а Simple Smile  Joy Joy Joy Joy Wink от сега почнаха да гонят мадамите  Laughing  ех колко е хубаво че имате и ден на татковците  Party представям си мъжа ти как се е развълнувал Simple Smile Много мило ми стана  Heart Eyes

Венерка чести ти "грамотен" Крис ) Ех сигурно е много хубаво Simple Smile нямам търпение и Станислав да тръгне на градина и да ни изненадва всеки ден с това което е научил.......
в тоя ред на мисли

Поли(Пра) къде се загуби, как сте с Румбата?

Сега аз да кажа и тук ако не сте прочели организира се протест с/у недостига на места в детските заведения. Обсъжда се дата 7.04. Ще е добре колкото може повече майки с деца д а се съберем  Peace В Нашите деца има повече подробности по въпроса

Меги и всички други включили се със съвитие БЛАГОДАРЯ   bouquet Май в крайна сметка реших да се по изръся за по-скъпичък, но качествен аспиратор, т.к. мразя да ми мирише на готвено. Този проблем си ми остана от както бях бременна. Обонянието ми е като на бременна в 3 месец  Joy Joy Даже съм спряла да пържа в къщи защото после трябва да се проветрява доста...........Милото ми само си мечтае за пържени кюфтета  hahaha ама нямааааа  Joy

Мирама браво за куража да запишеш втора магистратура Simple Smile Ох и на мен ми се искаше да запиша икономика като втора магистратура  докато съм в майчинство ама така и не се наканих ooooh! А Калина е вече голяма госпожица Simple Smile Още малко и ще стане на 2  newsm68

Хайде приятен ден от мен   bouquet

# 188
здаравейте на всички мами.Аз много съм чела какво пишете и страшно многа ми харесва форума.Имам момченце на 1годинка и 5 месеца[родено октомври 2007} txtloves

# 189
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Аз само да се обадя, че сме тук, че тези дни немога да се вредя на компа от баткото, а от утре и ваканцийка се задава.
Венера, много са хубави тези празници. Simple Smile Направо си умирам от яд, че неможах да направя снимки на Илия на първия учебен ден  ooooh!
Ушчо, нещо ми се виждаш доста отслабнала  Grinning  Hands Clap
Mpulle, какви са тези болести, какво е това чудо ooooh! Айде една магийка за бързо оздравяване babydust7 и повече никакви неприятности, сомо хубави неща  fingerscrossed
galentinass , пожелавам ти по-бързо да изкараш шофьорските, много е хубаво да можеш да караш и да не си зависима от никой. Аз имам книжка от 13-14г. , но от есента имам кола и най-после свикнах да карам / не се бях качвала сигурно 10години/. Сега само си търся повод да отида някъде с колата. Sunglasses
Гледах снимки, много са ни хубави децата  Kissing Heart
Да се похваля, Христина има напредък с гърнето. Сутрин си стои и си върши работата в него без да я карам насила, а до скоро не искаше и да го види. Като е готова сама си става. Опитвам се да я науча да казва какво е свършила, но не съм успяла още. Все още казва много малко думички основно мама, тата, баба и такива подобни.
 55

# 190
Лени, къде сте ходили на басейн???   Hands Clap Ние се надявахме да отворят "Града на фонтаните", че ни е до вкъщи. Даже чух слухове, че единия им басейн работи, но не са потвърдени. Ако сте в Бг къде ходихте вие???
ерисии, мерси - само съм си върнала старото състояние, ама вие не сте ме виждали небремнна Simple Smile)
Да се оплача за гърнето - на тоалетна ходим понякога, но на гърне не и то може би защото гърнето е шапка!  Joy Всяка вечер се разхожда из къщата важна като Наполеон, ама с гърне на главата  newsm62
Момичета някой да е мислил за градина на есен? Аз сериозно съм се замислила, заради децата!  newsm78 Много й се общува, а с бабите не е много удобно по градинките, че си е тичане и се страхувам, каквато е дива да не ги гътне милите  Joy

# 191
  • София
malkiat princ, добре дошла. Я давай снимки на малкия сладур да му се порадваме.  Hug

ANETT Ако ги съберем с Кари - божееееее та те само ще се целуват  ooooh! Ех че гот му е било на тати.... да взема да измисля нещо подобно за нашия и ще приготвя лопатка да го събера после от плочките, след като се размаже напълно.

ushco Ще се видим края на май, планирам да се върна в София за две седмици. Я пусни на малката малко снимки.

erisii Браво за гърнето -   bouquet мен още ме мързи.

Мпуле, милата ти, бързо да се оправяш, а за абсорбатора - да кажеш какво сте избрали.  Heart Eyes

_Venera Не знаех, че ти е любимо името и.  Flutter Празник на буквите, звучи страхотно, ех какви радости само ни чакат........  Вратар викаш  Joy Joy аз и за това не ставам, къде са снимките от пикника - искамммм ги.

Мирама - Калина е страхотна, какси я барнала, много нежничко и красиво е талисманчето ни.

red_girl
Кари имаше един жесток запек и тати я сложи на гърнето да излезе по-лесно - толкова дебело беше, че чак дупето си цепна и от тогава реве като види гърнето.......

Ескарина - ехааааа ще махнете бързо и пеленката гледам, ох явно си е време да се простя с мързела и да взема да започна и аз атаката на памперса. Снимките са жестоки, малката е контактна, а гледам и бати как се върти около нея. Ще купувате скоро колело - каска вече си имате.  Mr. Green

Лени,
мале колко много думички казва Ноли, ние сме за сега максимум на 10-20 думи включвам в тях и какво казват животните. Случката в басейнчето - кофти, но пък ще я забрави бързо, дано не се страхва от морето после. От друга страна пък, ако се страхува няма да иска сам да влиза, е то няма угодия....

Мишонка - тя Венера обясни защо са адашки, ама аз чак сега се сетих  Mr. Green Схванах аз за това изследване, даже май сме си дърдорили за него по скайпа.

Опссссс след близо 4 часов следобеден сън терминаторът стана - изпуснахме следобедното слънце......

Ушоооооо - разсмя ме с това гътване на бабите. А къде са открили нещо водно? Тотално съм назад с инфото. За градина - при нас не става.

# 192
Специално за Меги
1. Във Хита са открили готин мебелен мазазин Юст или някво такова странно заглавие - готин е имат хубави възглавнички и яка градинска мебел (точно, като за Джен градината ми)  Joy
2. Пак в Хита миналата седмица отвориха и Хипо - супер готини неща има! Много съм доволна - купихме си сандали и дървените играчки са им много готини, а имат един огромен слон, направен като истински, около 1,20м. висок - като жив е!!! Не послях да погледна цената
3. Близостта на Бизнес парка е разрастнал строежите по ул. Нов ден, ако се сещаш - тази точно под Бизнес парка и в края й, където следва полето към Горубляне е почти построен мега, гига, хипер луксозния комплекс "Града на фонтаните" - с магазини, фитнес, 2 закрити и открит басейн!!! Познай кой ще плува там?!  Joy  newsm62

# 193
  • някъде там
Здравейте и от нас!
Всички много са порасналии са големи сладури Heart Eyes
Ще бъда кратка , че умирам от умора.Нямам времеза нищо.. Confused На всичко отгоре от утре мъжо не е на работа  Cry Ще мисе отеливола от бачкане.
Добрата новина е , че Маги от утре е ученичка и тръгва на ясла.
Стискайте палци всичко да е наред и да не се разболява Hug

# 194
Здравейте мамчета,

утре ще пиша по-подробно, просто исках да се похваля Ивчо пие вече сам от чашата и вече изявява желание да яде сам (до сега не искаше) и даже се кара, когато аз искам да му дам да пие или да му давам с лъжичката. За гърнето браво на мамите справили се с тази ситуация, аз като го сложа той се научи да става и бяга по голу дупе и с изсулени гащи ooooh! но сега като се стопли съм решила и аз да махам памперса Simple Smile И ние сме толкова любвеобилни прегръщаме вече децата по улиците и няма откопчване, като лепка е Crazy

ushco и аз мисля на есен да го давам на ясла  Grinning

Малчовците са страхотни сладурии и са само за целуване и за мачкотене Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт